Pufi ian-feb 2010 - LMA Ayanna ! (17)
Raspunsuri - Pagina 14
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 si in alta ordine de idei, beau vin fiert cu zahar si piper, e super piperata si deja cred ca nu mai vad ecranul................... asa ca va las,.................... Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 9+ cu fetita cu codite... Doamne ajuta! |
bea, dar ai voie sa bei vin fiert? zic si eu...ca am uitat din perioada de gravizenie.....dar tot alcool ramane in vinul ala, chiar daca e fiert....
Sorry cu soacra....mie imi pleaca mama in vacanta prelungita vreo 7 saptamani si raman cu soacra.....na, asta e....
dar vin sigur nu ii da.....
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 al meu copil de cand a inceput pastele nimic nu vrea sa manance..... de ex azi nimic nu a mancat mancare, decat a ra o punga de pufuleti si o juma de banana el fructe nu mananca de regula.......... nimic........ oare e bine??????? ce sa ii fac? nu vrea.......... ii ies caninii. tot nu-s afara inca.......... doamne fereste cat se chinuie copilul asta cu dintii.......... Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite... Doamne ajuta! |
Nu-i mai da pufuleti. Iar la 4 ore, max 5 ore de la ultima masa de lapte, sigur ii e foame. Fara rontaieli si alergat pe afara, sigur ii e foame.
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Nu-i mai da pufuleti. Iar la 4 ore, max 5 ore de la ultima masa de lapte, sigur ii e foame. Fara rontaieli si alergat pe afara, sigur ii e foame. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Aprob pozitiv si aici si la faza cu vinul. Vin in perioada asta de embrion? No way Bea! Si mai ales cu piper. Fara condimente. Riscuri mari din toate partile.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Beatrice1982 spune:
mi s-a facut pofta....am baut juma de paharel de plastic, doar n-oi muri.............doamne iarta-ma.................
sper.....
in general eu sunt antialcoolica, acu am facut o exceptie cat de mica....
vara mea, e in 5 luni...acu de pasti am fost la ei, si a aut o bere intreaga...........ma uitam ca nimerita......n-am zis nimic.......
l-am lasat si 6 ore si nu vrea frate nimic...........
neam!!!!!!!!!!!!!
da nimic
nici macar nu gusta ce ii dau, ce sa mai deschida gura.........
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
bea, dar ai voie sa bei vin fiert? zic si eu...ca am uitat din perioada de gravizenie.....dar tot alcool ramane in vinul ala, chiar daca e fiert.... Sorry cu soacra....mie imi pleaca mama in vacanta prelungita vreo 7 saptamani si raman cu soacra.....na, asta e.... dar vin sigur nu ii da..... de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
ma bucur ca nu ii da vin...........:)
sper sa fie mai de treaba ca si a mea........ca daca nu, ai imbulinat-o!
Doamne ajuta!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 l-am lasat si 6 ore si nu vrea frate nimic........... neam!!!!!!!!!!!!! da nimic nici macar nu gusta ce ii dau, ce sa mai deschida gura......... |
Offf..Bea...stiu exact ce spui...Doamne-Doamne...
Macar lapte bea?
Eu mai reuseam sa-i dau cate ceva la televizor, si la vreo 15 minute dupa ce ii dadeam cu gel de dinti....
Si nu voia nimic din linguritza...doar ce putea ea sa apuce in manutza, si ducea la gura....
Ii mai faceam la blender banana cu lapte, si ii dadeam din biberon, cu tetina de cereale.....de-astea...
Bietii copilashi, cat mai sufera, pentru dintzii astia....
Beatrice1982 spune:
nici cu televizor, nici afara cu cainii si pisicile niciunde........
a maia vut el perioada din asta..
pai ii dau lapte, daca vad ca nu manca 4-5 ore.ce sa ii fac?
gata am citit........
pareri sunt pro si contra..........
dar ca nu mai beau, pana nasc, si ala e sigur!
:)
nici dupa, numa sa am lapte...........
Doamne ajuta!
alicredo spune:
bea imi dai te rog linkul cu turbo jam pe mess.? pls ...ca vad ca nu ma lasa sa il descarc
nyny spor la exercitii! mai ales acum ca esti motivata
dece...eu am inceput azi cu niste fete o dieta pe un forum ...e aia fara carbohidrati....vedem ce o sa iasa....am de dat 14 kg jos cica se tine 2 saptamani, apoi 2 saptamani de intretinere...mi-e f greu fara painica....ma duc sa-mi pregatesc acum un piept de pui cu ceva salata. si incerc sa nu depaseesc nici 1200 de calorii...adica sa am peste 1000, dar nu f mult.cica sub 1000 e infometare.
ana asa am patit si eu...am ramas gravi cu 60, la 55 arat super bestial, la sfarsit am avut 73 kg, dupa nastere 65 iar acum 69
puuup
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
La multi ani Baly
sa fi fericita si iubita.sper ca esti bine si te petreci de ziua ta!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
simplicity spune:
La multi ani Baly
Sorina,Bea si noi ne alaturam la "povara" cu dintisorii ....sper sa treaca cat mai repede ca saracutii mult mai indura
Alicredo, nyny bafta cu dieta,turbo jam-ul ....eu sunt in partea cealalta vreau sa ma ingrasssss
Miremia sunteti bine?
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."