Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Neata buna!
Ieri nu am mai ajuns la gradi, s-a trezit cu muci adevarati, nu apa cum a avut in ultimele luni. Dar o sa fac exudatul, din nasuc, m-ati convins. Ea are o sensibilitte la gatut, poate varsa de o scama, cojita, orice, exudat din gat i-am luat eu de fata cu asistentele la dr de familie,pe ele nu le-a lsat....Dar a mai crescut, mai incercam.

Multumesc pentru sfaturi!

Lala, succes, spor la treaba, apoi vine o vacanta binemeritata!

Hele, draguto, te-a topit minunatia de fetita!

Liuda, si Bia gasise aseara un melc si l-a pus intr-un ghiveci gol. Dar cum e bolnavioara, azi noapte a plans de multe ori, o data plangea din cauza unor melci multi si mari E tare sensibila in ultima vreme, s-a facut si ea mai fricoasa.

Lore, greu cu bolile, greu si cu locurile de munca, poate apare ceva si pentru tine. Noi ne ajutam pe aici intre noi, chiar ieri am vorbit cu o prietene pt o fetita talentata ca tine, de 16 ani, sa o ia la atelierul ei, sa o invete, sa ii dea de lucru si niste banuti. Succes!!!

Vraji..."ini-mini, foc si poc, sa dispara tati pe loc, hocus-pocus"-asta e vraja fiica-mi preferata...

Vrea sa imi schimbe sotul masina, ca se gasesc piese greu si sunt scumpe, si consuma cam multa benzina, sper sa gasesc asta in bugetul pe care-l am. De cativa ani am avut doar cu cutie automata, stiu ca si Liuda are, dar e prea departe sa imi vinda si mie una.

Va pup, o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Neatza!
In primul rand sanatate multa bolnaviorilor!
Bebebia, va doresc sa scapati repede si usor de raceala! Succes in gasirea masinii potrivite!
Liuda, ai o minunatie de fetita, am vazut si pe FB poze! Absolut superba, iar pasiunea ei ma amuza tare! Stiu ca pe tine nu prea, mai ales ca s-a transformat parchetul din casa in pista pentru melcii adoptati! Ma bucur mult ca vestile sunt mai bune in legatura cu polipii buclucasi!
Hele, citesc cu mare placere cum vorbesti tu despre bebelina activa in burtica! Ma gandesc cum a fost si la mine in sarcina, cat de zburdalnic era Radu, se contorsiona toata burta, mai spre sfarsitul sarcinii se deforma toata. Dar era asa de placut sentimentul... mi se face dor de sarcina cand te citesc!
Lala, tinem pumnii cu proiectul sa fie cum iti doresti tu! Si ce dragutz ca va pregatiti de vacanta! Vreau si eu! Abia astept! Sa inteleg ca veti avea tovarasi de dixtractie? Cumva doamna Liuda&co ? Moama, atunci asteptam cu infrigurare intoarcerea voastra, sigur veti avea ce povesti! Eu zic sa tineti un jurnal de calatorie, ca altfel sigur veti rata sa ne povestiti cate ceva, la ce perle scot cele trei printese! Bine, nici cu mamicile din dotare nu mi-e rusine!
Lore, va pup! Ce ciudata faza cu febra... bine ca n-a mai avut complicatii! Si Eric mititelul cu maselutele si dintii, cat de mult a durat sa sparga! Nazdravanii lumii, sunt la concurenta care sa te scoata din pepeni! Ia si tu niste aspacardin ca-n reclama, poate te ajuta sa incasezi cu calm socurile. Glumesc, dar iti doresc sa ai muuulta rabdare cu ei! Si spor la treaba. pentru ca ies numai minunatii din mana ta! Abia astept sa primesc lucrusoarele de la tine!
Aelita, mama eroina, iti doresc multa rabdare si te asteptam sa semnezi condica! Probabil ca in continuare baietii tai te suprasolicita.
Alinuk, vino cu rezumatul week-endului la munte, si cu poze bineinteles!
Va pup si iertare daca am uitat pe cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Neatza!

Ete , bebebia, Liuda are si nu are... ca mi-am vandut masina cu cutie automata, si am "cazut" in unaaaaa, de mai trebuie impinsa din urma ca sa-si ia viteza...Si eu am avut numai masini nervoase..(prima fu matuzul... care n-are nervi, haha) am avut numai cu motor puternic, asa ca acum sant ca si cu carutza...
Si uite asa dupa multi ani de automata, baga fata la manuala si nu am murit... Bine, eu o folosesc doar in oras, ca la drum lung ma cocotz repede in alta masina
Imi lipseste puterea, nervu' zvarcoleala, adrenalina... ca eu ma declar soferitza adevarata, io sant innebunita dupa condus, dar ma descurc ...inca o vreme, ca prea mult nu rezist, o sa-mi iu alta, mai cu zvac... cu confort bre!!! haha, nu plang atata dupa un AC bun cat dupa cotieraaa si suport pahar (cafeauaaa)

Deci afara plouaa, sa stiti si voi ... si mi-e un sooomn!
Copilul cu borcanul e la gradi, eri se plangea ca "a muncit degeaba toata ziua" cica s-au batut in grup la gradi si au fost "pedepsitzi" sa faca fise fara pauza de joaca, sa stie sa nu se mai bata ca chiorii, asa ca a fost mare tragedie, atat muncaaa

Mergi la inceput

Citat:
Liuda, ai o minunatie de fetita, am vazut si pe FB poze! Absolut superba, iar pasiunea ei ma amuza tare! Stiu ca pe tine nu prea, mai ales ca s-a transformat parchetul din casa in pista pentru melcii adoptati! Ma bucur mult ca vestile sunt mai bune in legatura cu polipii buclucasi!

Lori- ce tzine de melci sa stii ca eu nu ma stresez chiar deloc... pai nu imi mananca parchetul, hahaaaa, sa se plimbe, ca sterg cu mopul fix cateva secunde dureaza... Asa ca ma amuz si eu cat pot, ca Diana are grija de ei, nu ii lasa sa se duca cine stie pe unde, nu ii lasa pe covor sa faca dara de muci din aia, nu pe masa, nu prin pat, nu prin farfurii... pe jos un pic si atat!
Aseara a pictat unul, ca ea picta si era un melc langa ea, si s-a gandit ea sa-l picteze, saracu, il spalasem, ca era albastru, i-am explicat ca moare, ca acuarela aia nu e buna, sa o pape, era stresataaa, haha, ca s-a speriat ca l-a omorat!
Dupa mine, cam asta este copilaria, daca nu pune acum mana pe melci, omizi, daca nu alerarga acum dupa fluturi, caini... atunci cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neata

nu va mai zic ca sunt iar cu greturi, da? nu sunt "grele" dar nu ma lasa, iar se tin scai de mine. seara e cam naspa...asta e!

LORI vreau sa spun ca parca acum ma bucur si mai tare decat la prima sarcina cand o simt pe asta mica inghiontandu-ma
hai, daca ti-e dor, ia-te dupa noi.. ma refer aici si la Maryela care iar a disparut.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

moare bunica-meu...ultimul bunic.se duce dupa bunica-mea.nici la ea nu am putut ajunge,eram gravida cu Sofia in 8 luni.Se duce la ea,ca s-au iubit tare mult,si el a suferit mult in urma ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

AELITA e asa de greu sa fii departe de familie in momentele astea... sunt alaturi de tine! roaga-te pt sufletul lui, aprinde o lumanare, imparte ceva, chiar si membrilor familei poti sa imparti (in zona banatului din care e bunica, se obisnuieste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

hei salutareeeee

la buna reveneala dupa 1 mai

a fost minunaaaat la noi

vreme faina, copii la aer curat, gratare, prieteni

maine vin cu poze

Aelita oriunde ne-am afla pe lumea asta putem face o rugaciune,un pomelnic si da ceva de pomana.
Ne putem ruga pentru mantuirea sufletelor apropiatilor nostri si ii putem ajuta sa-si ispaseasca pacatele (mai mici sau mai mari) chiar si dupa ce se duc.

revin maine cu ilustratie din minivacanta de la munte

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Aelita, sper ca esti bine, si chiar daca esti departe, D-zeu e unul si-ti aude rugaciunile

Fetele, si noi am fost in wkd la munte, ffff frumos, ne-am relaxat, distrat, mancat mult, plimbat tot multvreme buna, a tinut cu noi.

Ieri am fost la spit la G.A. la ORL, a vazut=o dr, si pe 20mai ne operam. NU mai e de stat, are in continuare otita seroasa in ambele urechi, polipii sunt f mari, amigdalele de asemenea. Deocamdata atacam polipii, amigdalele le urmarim in timp sa vedem cum evolueaza! Cam atat, eu sunt intr-o per ciudata, iar! Multe schimbari, sper sa fie de bine si sa-mi revin

Mergi la inceput

Neatza!

Aelita ma gandesc la tine!

Albinutzza - si noi azi la ORL sa vedem evolutzia!!! La Voi cum e cu auzul? Ca la Diana polipul nu este mare, au altzii si mai mare si nu le afecteaza auzul.. pe cand la noi asa mici blocheaza tot! Vad ca acum si-a cam revenit, se observa, nu mai cere TV tare, nu mai repet de o mie de ori, si de 2 saptamani nu mai are muci, desi inca mai fornaie pe nari, ... Hai ca va facem galerie, sustinere morala... macar sa merite...
Despre amigdale... si la noi sant afectate, dar nu tare, mi-a s-a explicat ca e posibil sa fie din cauza polipului, si de multe ori se micsoreaza dupa eliminarea polipului...
hai curaj... ca eu sant in spatele tau

gata!!! Am fugit, am evenit un cosmar in viatza inspectorului nostru pe protectia muncii, deja ma astept sa cedeze omul si sa plece unde vede cu ochii, insa io m-am pus pe fapte mari, si sant hotarata sa am fisele toate facute la zi... nenea e din ala imprastiat, vine, le ia, face instructaj, completeaza, le aduce o parte, alta parte le zapaceste, uita sa semneze, la care e semnat nu e stampilat, si nu stiti ca organele noastre de control sant SUPER VIGILENTE... asa ca io m-am hotarat sa fiu revozorul lui... si saracul...are zile fripte
De dimineatza l-am anuntzat ca IL DORESC in vizita la mine... si acum aflu ca el a trimis dupa fise... nooo, nene, treci aci, stam cot la cot, tu faci io verific... Si saracu' i-a cazut fatza... Asta e... offf offff mai mai...

aaa uitai sa va zic
sa stiti si voi
va zic cuvant in cuvant cum a zis Diana ... citat, vorba aia
"mamiii, stii ce a zis ticer? Ca nu avem voie sa ne pupam buze in buze, ca luam NICROBI!!! Asa a zis ticer, asa ca de azi inainte tu cu tati sa va pupati numai in obraz, da?"
Io am dat din cap... dacaa zis ticer...
Seara l-a fost anuntzat si tata...
care nu a fost de acord cu ce a zis "ticer" si a incercat sa explice, ca atunci cand se pupa taticii cu mamicile fac "schimb de NICROBI BUNI" Numai ca dupa un lunggg dialog la care Diana nu a cedat sub nici o forma "ca asa a zis ticer" si "mamiii, uite tati nu vrea sa asculte de ticer" L-am rugat pe tati sa renuntze sa-i explice capricornului, si ii zic "zi si tu ca ea, ne pupam pe ascuns, numai sa taca... "

Mergi la inceput