Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

drum bun Liuda
si voua tuturor care pe unde mergeti in we asta

si noi descindem spre munte in seara asta, ne rugam pentru drum fara ambuteiaj

sa fiti cuminti
ne vedem sapt viitoare

mic si gratarel placut!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

de obicei eu ii alint intrebandu-i cine e baiatul meu,kcine e fata mea,iubirea mea,dragostea mea,inima mea,si eiraspund.
azi,doar eu cu Andrés(Sofia la cole,Miguel dormea)

eu:-Cine e iubirea mea?
Andrés:.EU !!!!!!!
eu:-Cine e minunea mea?
Andrés:-Sofia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Hristos a inviat !
Noi am fost plecati la tara si sunt acasa fara Iris. Da, ati citit bine, fara Iris, am lasat-o cu soacra la tara ca sa o intarc. Am avut 2 zile grele, cu sanii tari si durerosi. Acum e mai bine. Maine vine scumpica acasa, ne e dor de ea. Am inteles ca inca isi aduce aminte si cere tzitzi dar a inceput sa bea ceai, lapte mai bine. Nu am profitat prea bine ca nu a fost pe acasa pentru ca nu m-am simtit eu bine, dar de acum o pot lasa mai des si mai mult cu cineva.
Cu sanatatea e bine, suntem ok.
Liuda drum bun si distractie placuta la tara, iar saptamana viitoare succes cu operatia! Incerc sa-ti trimit PM poate reusesc sa aflu niste informatii de la tine.

Edit: Liuda nu ai activat PM-ul, asa ca nu mai intreb.
Lore1980 suntem bine, multumesc de intrebare.
Alinuk drum bun si voua!
Lala salutari!
A, Aelita, si ai tai au inceput cu momente mai grele? Aveam impresia ca ai tai sunt iesiti din tipar si se impaca si sunt ascultatori. Oricum tu nu te prea plangi.
Noi in week-end suntem pe acasa, abia am spalat ce am avut la tara, saptamana viitoare plecam iar, cred.
Va pup si va doresc un week-end placut! Poate reusesc sa pun poze noi, va anunt.

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Poftiti la poze noi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Ramona, am vazut pozele!Sunteti frumosi toti.Ai trei copii minunati!
O sa fie ceva mai usor cu pitica acum daca se intarca.Bafta!

Alinuk, drum bun si distractie placuta!!!
Sa te gandesti si la amaratii care ramasera la munca!

Hele,

Lori, si eu m-am pus un pic la zid dupa sarbatori! Ca era cazul.
Varza aceea o fac tot cum se face ea defel insa cu mai putina grasime. Nu mai tapetez oala cu kaizer, nu-i mai pun capac de smantana cu ou. Insa nici f dietetica nu poti s-o faci ca varza cere grasime. Din pacate!
Mi-ai adus aminte; cred ca maine fac si eu o oala de varza cu carne.

Asta cu centura si la noi e batuta in cuie. Mai ales ca eu circul mult cu ele singura si n-am chef sa ma trezesc cu vreuna in cap. S-a intamplat sa si-o scoata Anna cand era mica-cred ca anul trecut cand i-am schimbat scaunul- insa am oprit masina, am dat-o jos; si intr-o zi am lasat-o cu bona acasa si am plecat doar cu Alice. Si gata, n-a mai facut.
La noi exista un set de reguli care sunt absolut batute in cuie , pe care nu le negociem; sdunt cele care tin de siguranta, mers pe strada, urcat in avion, plecat in vacanta, etc. Si mai exista niste reguli care se mai negociaza ocazional : gen cat mancam, ce mancam, cat stam la joaca, etc.
Si ca pedepse tin mult alea gen "chem bona sa stea cu voi daca nu puteti sa va comportati omeneste; decat sa patiti ceva ca alergati pe strada, mai bine stati cu bona acasa in siguranta si plec eu singura"; mai tine taiatul locului de joaca,nu le las sa ma mai ajute la bucatarie-lucru care pt ele e o mare placere, luam amenda...
Si cel mai tare pe lumea asta de cand am copii ma enerveaza miorlaiala si plansul asta fara motiv. In general sunt un om calm dar nu suport isteria. Acum cateva zile , Alice iar se tavalea ca asa face ea periodic (noi radem si spunem ca e la ciclu) si am urechiat-o putin. M-am simtit asa prost!!!Ea a incremenit ca nu se astepta.A doua zi, in drum spre gradi mi-a spus "aseara cand m-ai batut imi venea sa-mi caut alta mama". Inutil sa mai spun ca n-am fost om toata ziua.Ma rog, ne-am impacat in final...
Copii...

Anna face niste clasificari f ciudate: orice masina cu ceva pe acoperis e Politia, orice animal roscat e "vupea" (avem un catel mic la ferma asa si nu pot s-o conving ca e catel, desi i-am aratat si ca latra). Imi amintesc ca Alice spunea "tata" la toti barbatii.

Acum cateva seri s-a hotarat Anna sa nu mai doarmA cu pampers; cica ea vrea "coloti". Asa ca ne muncim rau sa ne sculam noaptea la pipi. Si ieri noapte a facut pe ea. Cand s-a trezit si a vazut...s-a pus pe un plans...I-am spus ca nu conteaza tare, ca la noaspte punem ceasul sa sune, ca asa e la inceput pana ne invatam, etc. Nimic n-a tinut-a plans isteric mai bine de o ora. Se otica ea rau cand nu-i iese ceva.Azi noapte am trezit-o la 1 si a facut pipi si la 5.30 cand m-am dus la ea mi s-a parut ca e uda iar. Sa vezi ce plange acum cand se trezeste.

Azi noapte a fost cutremur. Am sarit din pat 2 m. Michael nu stia ce se intampla.Ii spun cheauna de somn "e cutremur, hai sa luam copiii" la care el "si unde plecam?".In final se trezeste si vede ca nu se mai zgaltaie nimic; cica "daca tot s-a terminat, eu ma culc la loc".El a venit la ora 1 de pe camp deci cred ca ar fi dormit si daca ii cadea casa in cap, saracul.

Oooopppssss, fug ca s-a trezit Anna. Mamaaa, ce plange ofticoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

-"Anna ce faci sub masa?" -"Caca"-"Du-te la wc!"-"E taziu!"
Deja facuse pe ea; f tarziu, ce sa zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

hhaa ANNA

RAMONA ba ma plang,saptamana asta a fost greu..si de ceva vreme incoace ..
ieri unul cacat,altul pisat,altul vomitat,pana-n gat,plus eu vomitata,ne dusham in grup:))
supravietuim:)

deci ai intarcat fata! sa va fie de bine !!! cred ca e greu fara ea...eu care nu am stat nici o zi fara vreunul,as turba.am stat doar cand am nascut ,de doua ori..dar nasol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

neatza!!!

Ramona n-am pm? O sa vad la setari! Baga ym la liuda_liuda79

intzarcare usoara, acum devii mai independenta!!!

Si io am simtzit cutremurul, sarisem arsa la zguduitura, dar n-a continuat, am stat oleak in cur si m-am culcat!!! Dimineatza toti ziceau ca n-au simtzit, zic am visat, apoi se trezise taicamiu si confirmase ca nu sant nebuna!!!

Am revenit acasa, obositzi!!! Copilul ne-a turmentat ca nu am avut minte si am fost la strabunelsu cand se jupuia un miel.... Siiii... Intrebari, de ce, cum, bietu' miel, saracu de el, a plans? De ce n-a fugit? Capra de ce nu l-a aparat? L-a durut? A stiut? De ce n-a stiut.... Pfuuuu ne-a omooorat! Azi am fost la cimitit, preot, pomeni, treaba multa!!! acum sant obosita, abia misc, zac cu telefonul!!!

Aelita multa sanatate!!! Greu, nu stiu cum rezisti!!! Pup!

Pup! Nu ma pot concentra sa mai scriu!

Mergi la inceput

Salutare!
Da, fetelor am scapat de tzitzi! Umbla prin casa, mai cere dar ii spun ca nu mai e si isi cauta altceva. Noaptea trecuta a fost ok, a dormit bine, si-a baut lapticul la culcare iar pe la 2 putin ceai. Deci e super. Sper sa am mai multa mobilitate, sa pot face mai multe.
Of, Aelita stiu cum e cu bolile. Multa sanatate!
Liuda am bagat la YM ramonaa. Astept accept. pleaca maine sotiorul la Chisinau si aveam nevoie de ceva informatii.
Hele ce face bb? Ma bucur ca esti mai bine.
Plec sa fac baile la copii.
Va pup!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Seara buna!
Mai scriu rapid un mesaj ca apoi incepe iar saptamana si sigur nu mai apuc.

am fost cu Lucas la dr si chir deja trecusera bubitele aproape.N-a fost nimic grav,spunea dr,ca altfel nu trecea de la sine fara medicamente.
Apoi am realizat ca prima oara au aparut dupa o zi la plaja si l-am dat cu o crema noua de plaja de la prietena mea.Si aia nu i-a priit.

Lala,a a vut dreptate si a fost cum a zis ea.

Alinuk,eu am stat calma ca nu avea ce boli sa aibe,el era vaccinat de varicela,rubeola si alte alea iar in plus de asta nu il mancau deloc si el mai facea de la caldura asa bubite marunte.N-a fost cazul sa umple pe cineva.Si fara febra,aici nu se tine copilul acasa.Chiar daca tuseste sau are muci,ei tot merg la gradi.

Hele,vad ca incepi in forta,dar eu nu zic nimic ca am fost campioana la kile.
Chiar vorbeam cu nasa lui fi-miu care e gravi si a luat 7kg pina la 7 luni.Nu stiu cum a putut.A si apropo de nume,fetita ei se va numi Helen!

Liudo,am ajuns si eu sa-i spun la Lucas ca nu vorbeste romaneste,ca mergem in Romania si luam alt copil de acolo care vb romaneste.

In legatura cu centura,eu il mai las fara centura cind facem drumuri scurte,de lene si el urla cit il tine gura sa-l leg.

Va pup pe toate si sa aveti o saptamana faina!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput