Stelute de ianuarie februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Si la noi s-a micsorat ziua...Dar citesc

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Haha, mor aici si n-am cu cine rade: ma suna una de la o firma de consultanta si tot imi da diverse chestii de facut (avem un proiect in curs de implementare la ei si inca unul pe care il depunem acum). Si ma cam enerveaza ca i-am spus ca plewc si-i fac procura unui nene si trebuie sa discute cu el; asa ca madamme trage de mine cat poate cat mai are timp. Si imi spune Alice acum cateva minute: "mai mami, asta iti mananca viata si ficatii; iti face cum imi faci tu mie cand nu vreau sa fac curat!"Haha, va dati seama ce-mi face tanti daca si fiica-mea s-a saturat!!!!Dar m-am dat viteaza si tot eu cu coada pe sus, i-am raspuns "dar observi ca eu nu comentez nimic si execut?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fete cucuiete!!

azi fac cinste!!

sa nu ma intrebati cati ani fac...caci de la o varsta incolo stiti voi cum e...

nu mai imbatranesti, iti doar creste valoarea

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

LA MULTI ANI ALINUK!!!! sa fii sanatoasa si mereu tanara si vesele si optimista... sa te bucuri de tot, alaturi de baietii tai!
...si apropo de varsta... eu am o vorba: varsta e o stare de spirit hai ca suntem inca tinere, eu asa ma simt desi peste o luna fac si eu 35 ani! insa bebelusul asta din burtica parca ma face sa ma simt la 25. cred totusi ca sunt hormonii de sarcina

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Neatza!

Traiasca-ti valoarea Alinuk - la multi ani!! sa traiesti sa infloresti, sa te bucuri de cei doi muschetari ai tai! O daaa, si sa ne servesti, virtual cu ceva bun, ca asa virtual e bun si pentru cei ce sant la regim...

Cum adica s-a micsorat ziuaaaa... dupa mine s-au micsorat anii, ca inainte treceau mai greu, acum nu mai apuc sa numar lunile...
Io nu mai stiu cm arata casaa.. ca eu plec pana in 9 dimineatza, si ma intorc dupa 9 seara... poate sa faca balauri in casa, ca eu nu am timp, preiau copilul seara si umblam tleleu, ce sa mai... cand vin acasa sant intr-o fuga din aia de maraton, haine, mancat, spalat, strans ... in rest baza mi-e bona....

M-a intrebat Diana eri, ce gust are laptele cu sange.... zic "care sange?"... pai cum careee, sangele din tzatza, cand alaptezi, laptele nu se amesteca in tzatza cu sangeee? ca noi am invatzat ca in tot corpul si toate organele circula sangele.... Deci e sange si in tzatza, cand ai lapte se amesteca, nu?
Realizatzi cata explicatzie amavut de dat despre cum nu se amesteca laptele cu sangele in tzatze...

Oricum la noi totul se masoara in tzatze... eri eram intr-un magazin de incaltzari, lume multa si vede diana niste pantofi cu toc, stralucite, na din alea de fura ochiul si tzipaaa "mami, mami, cand o sa fiu mare, asa ca tine, cu tzatze mari, o sa-mi cumperi si mie pantofi din astea cu toc sa mare?" ( cand zice cu tzatze mari ingroasa vocea si arta gesticuland tzatzele in fatza! )

haha sa stiti ca ciorba radautzeana a disparut din meniu de vreo luna de zile

hai la cafeaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Alinuk, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ALINUK ,La multi ani!!!!!! sa traiesti,sa infloresti,sa fii fericita !!!!
de ziua ta trebuia sa se nasca Andres,dar a mai intarziar ca se mai ingrase nitel,sa iasa de 3700g.
cred ca nu-i facem ziua .

LALA haha erau cainii si eu citit copiii ,la orele mele din noapte hahahhaaaaa
bine ca nu copiii!!!

hahaa ce tare Alice:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui liuda1
M-a intrebat Diana eri, ce gust are laptele cu sange.... zic "care sange?"... pai cum careee, sangele din tzatza, cand alaptezi, laptele nu se amesteca in tzatza cu sangeee? ca noi am invatzat ca in tot corpul si toate organele circula sangele.... Deci e sange si in tzatza, cand ai lapte se amesteca, nu?
Realizatzi cata explicatzie amavut de dat despre cum nu se amesteca laptele cu sangele in tzatze...

Oricum la noi totul se masoara in tzatze... eri eram intr-un magazin de incaltzari, lume multa si vede diana niste pantofi cu toc, stralucite, na din alea de fura ochiul si tzipaaa "mami, mami, cand o sa fiu mare, asa ca tine, cu tzatze mari, o sa-mi cumperi si mie pantofi din astea cu toc sa mare?" ( cand zice cu tzatze mari ingroasa vocea si arta gesticuland tzatzele in fatza! )

hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tareeeeeeeeeeeeeeeeeee cu tzatzele ei cu tot:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Alinuk, la multi ani!!!!Sa fii sanbatoasa doamna! Sa te bucuri de copilutii tai!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinuk,La multi ani!!!!
Sa fii sanatoasa,fericita si iubit!

Liudo
,mor de ras cu nor-mea...auzi la ea deja e cu tzatzele.

Va povesteam de seminarul ala cu masmedia si copii.E multa dicutia,dar va spun ce mi s-a parut mie mai important si anume 2 chestii esentiale:

-sa nu lasam copilul dupa ce vine de la gradi la tv pentru ca atunci e bombardat cu informatie si uita si ce-a invatat si la gradi
-copilul trebuie lasat maxim o ora-o ora jumate pe zi.Doua ore e definitiv prea mult pentru el.
-jocurile pe calculator nu isi au sensul si nici locul in educatia copilului,deci mai bine evitate pentru ca dau dependenta.

Cam asta a fost esentialul,zic eu.

Astazi Lucas a avut prima zi la fotbal!
A inceput antrenamentele si a fost tare incintat.Acum trebuie sa ii cumpar echipament si adidasi cu crampoane.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput