Ce sa fie oare?

Ce sa fie oare? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor...de dimineata am ceva probleme cu baiatul meu (11 luni)...De dimineata are o iritatie urata la fundulet..face kk destul de des..adica pana la ora asta a facut de 4 ori si pe la 16 am descoperit ca are un pic de febra..adica 37,7 la subrat pt ca rectal n-am luat din cauza iritatiei...E posibil sa fie de la dinti? Nici azi-noapte n-a prea dormit..mai mult a marait si l-au mancat gingiile pt ca a ros la o tetina toata noaptea...Mentionez ca nu ii curge nasul, nu tuseste...Acum 2 sapt finuta mea a facut rubeola dar noi n-am luat deloc contact cu ea nici inainte si nici dupa..dar ea a facut-o din aer...E posibil sa fi facut si Iustin tot asa, din aer, cand l-am scos afara?

Maine trebuia sa mergem la niste prieteni la curte..dar oare e ok sa-l scot afara, chiar daca e cald?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Oana, e posibil sa fie stricat la burtica de la dinti, iritat la fundulet de la kk si febra sa aiba tot de la dinti.
E o varianta.
Eu l-as scoate afara, daca nu prezinta si alte simptome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Multumesc mult k ti-ai facut timp sa-mi raspunzi...tot asa se prezinta..kk moale, iritat rau la fundic si febril...nu ii curge nasul, nu e apatic, nici plangacios, doar ca nu vrea sa manance nimic, roade tot ce prinde si nu prea doarme...Sa vedem pana maine..Paste fericit tuturor!! Hristos A Inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Mie doctorul mi-a sus ca abia la 38.5 e vorba de temperatura la copii. Asta pt ca temperatura lor variaza f mult, in comparatie cu maturii. Poate in Ro e altcumva :))
Daca face kk asa des incearca sa-l pazesti cand face sa-l schimbi sa nu se irite si mai mult Eu asa fac. Si o crema cu salvie daca ai sau una grasa.
Incearca sa-l hidratezi cat de mult. Daca s-a sticat la burtica sau chiar si daca-i mai ies dinti nu-i arde de mancat dar e f important sa bea lapte daca vrea sau apa.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Oana, nu e o tragedie daca nu vrea sa manance. Dar incearca sa-l hidratezi. Si poate reusesti sa-i strecori niste ceai de menta sau apa in care a fiert orez.
Sper sa nu fie altceva, dar eu cred totusi ca e de la dintisori.
Sanatate multa si sarbatori fruomoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ceva din ce a mancat zilele trecute nu i-a priit? Nu cred ca e nici o diaree "clasica" sau vreo enteroviroza, ca astea-s cu debut violent si nu te mai lasa sa-ti pui intrebari, dar nici nu cred ca se irita atat de rau la funduletz si face scaune moi de la dinti. Cel mai mic al meu are manifestarile astea tranzitorii, de la orice citrice ii dau. Bine, exceptand febra, desi la 37 cu 7, nu poti spune ca e febra.
Gandeste-te ce e posibil sa nu-i facut bine din ce a mancat, pune-l la un pic de regim: ceai de menta, orez, banana. Cu febra, e de vazut daca nu cumva vor aparea si secretiile nazale sau altceva, in cateva zile. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Hristos a inviat!
Incearca sa-i dau un probiotic 3-5 zile pentru burtica, iritatia la fundulet e de la cacuta prea moale. Cand il simti ca a facut kk schimba-l repede si mai lasa-l si in funduletul gol un pic, spala-l cu apa nu cu servetele.
Cu mancarea...no comment...am specimenul meu acasa...lasa-i la vedere rontaieli...pe acelea sigur le va dori daca e din cauza dintilor refuzul mancarii!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor, va multumesc pt mesaje, azi am ajuns cu el la Urgente dimineata...mi-a facut temperatura ff mare..39,5 si plus ca toata noaptea a plans si n-a papat nimik...Are enterocolita acuta..ne-a dat regim alimentar, lapte fara lactoza, antibiotic intravenos (Colistin)..Nurofen pt febra si Clorfeniramin....Sunt ff suparata...mi-e asa mila de el..cu toate ca acum se simte bine, adica n-a mai facut kk si nu mai are febra..sper sa mearga spre bine cu tratamentul asta...

Mergi la inceput

Of, Oana, imi pare rau:(

Mergi la inceput

Mai nou ii curge si nasul...Doctorita zicea k se vede un pic de rosu in gat si i-a pus ca al doilea diagnostic rino-faringita acuta...dar in afara de Nurofen nu mi-a dat aleceva sa ii dau...Oare Nurofenul e bun si pt secretiile nazale? Pt ca pe prospect nu mentioneaza...Sunt asa disperata...si nici n-am la cine apela ca e totusi Ziua de Paste..ca daca era alta zi sigur gaseam pe cineva sa cer o extraopinie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nurofenul nu e si pt rinoree. Pt nasuc poti sa ii pui apa de mare si aspirat cu batista bebelusului.

Cu burtica e mai bine?

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput