Mamici prin fiv(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Mirela pai am mers la control orl la sfarsitul fiecarei "ture" de antibiotic, se vedea in spatele timpanului o punguta de puroi, dupa ultimele doze de antibiotic nu mai era punguta dar timpanul era inca inflamat drept urmare a mai luat o saptamana nurofen de 3 ori pe zi, noua ne-a zis ca dupa prima doza de antibotic otita cedeaza in mod normal, la noi nu a fost normal de asta si suspiciunea ca ar fi fost infectie cu pneumococ sau vreun balaurozaur dintr-asta.Si la voi s-au anuntat cazuri de scarlatina?Bafta multa sa scapati!

Huski noi am luat polimod, isoprinosine, viusid, acum luam beres drops cu vitamina c iar dupa esberitox, ii mai dau si catina cu miere facuta in casa de mama dimineata pe stomacul gol.Am inceput schema de imunizare de prin august si o vom termina prin ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

LA MULTI ANI ptr. sarbatoritii zilei

Pe unde sunteti dragelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor de azi!

Dragi mamici, cu pitici la gradinita, cum stati cu pregatirile pentru serbarea de Craciun?
Noi avem 2 poezioare (una o stie bine, la cealalta mai lucram - sper ca macar pe una din ele s-o spuna cand va fi cazul...) iar serbarea este pe 18.12. Avem o singura problema: toti din grupa de pitici, adica 8 la numar, au nevoie de costum de ...ren .
Stie cineva de unde se pot cumpara (inchiria)?
Cei care inchiriaza si pot fi gasiti pe net, au doar cate 1-2 si de obicei marimi mari....
Multumesc,

Huski mami de Raducu (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Uau ce liniste pe aici,adevarul este ca nu am mai scris pe aici de un car de ani si de ce sa nu recunosc ca imi este dor de voi mamici si pitici.Noroc ca mai vad pozici pe FB cand si cand.
Noi suntem bine,Bianca sa facut maricica nici nu-mi vine sa cred ca in curand va face 4 anisori.E o rasfatata si speculeaza la greu faptul ca mami si tati o adora.Acum vorbeste fara oprire si culmea vorbeste mai mult in engleza,noroc ca au venit bunici si e fortata sa vorbeasca romaneste.Imi place mult la gradinita care am ales-o si sper ca va fi primita si la scoala acolo,am facut aplicatia iar raspunsul in aflam in aprilie.In rest suntem bine,parca nu mai reusesc sa ma incadrez in timp sa mai stau pe net ca alta data.Voi ce mai faceti mamici dragi,ce mai fac pici??
Va dorim sa aveti parte de un an nou plin de bucuri si multa sanatate.
Sarbatori fericite!!
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Nu mai scrie nimeni aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

S-a mutat toata lumea pe FB!!!!

Pussi te asteptam acolo si care mai sunteti !

Mergi la inceput