Mamici prin fiv(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Hallo mamici si pitici, vad ca e cam slaba miscarea pe aici, nu ca eu as fi un exemplu pozitiv in acest sens.

Felicitari BiancaB pentru voinicel, sa creasca sanatos, frumos si norocos !

Mirela, Mada, Manybani, bafta la gradi, o sa vedeti ce bine o sa fie, copiii se vor distra de minune. Va trebuie doar putina rabdare in primele 2-3 saptamani.

Mie mi se pare ca Ilinca merge la gradi de o vesnicie, deja am absolvit primul an, acum au program mai lejer, de vacanta, cu plimbari in parc, teatru, vizite in diverse locuri gen fabrica de paine, ciocolata, ferma de animale etc. Plus piscina cu instructor de 2 ori pe saptamana, chiar in curtea gradinitei.

Noi suntem bine, am consumat deja o parte de vacanta , va invitam sa vedeti poze, dar mai urmeaza... si abia asteptam !

Pupici tuturor si haideti sa mai schimbam ceva impresii, sau toata lumea e in concediu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Rami sa va fie de bine vacanta

Si pe aici bate un vant de vacanta sau mamicile sunt ocupate.
Noi am fost intr-o prima vacanta in Turcia, apoi am stat mai mult la tara (in Buc. era de nerespirat). Acum ne-am reintors in Buc. ptr. cateva zile si ne-am mai oferit o vacanta, de data asta cu buget mai mic, in Nessebar, Bg. apoi o sapt. iar la tara si gata. De la 1 sept Vlad merge la gradi, am mari emotii. Va merge la o gradi. Montesori si am mari emotii cu acomodarea, oricum primele 2 sapt. voi sta prin receptie, dar sper ca pana incep munca sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna tuturor
La noi nici gand de vacanta! De cand am ramas insarcinata cu David, vara lui 2008, nu am mai avut concediu de relaxare, speram totusi ca la anul sa avem timp de concediu.
Astazi Stefan a implinit 2 luni si inca ma minunez de ceea ce ni se intampla. E un bebe super bun (sau poate am io mai multa experienta) mananca doar titi, ceea ce nu am reusit cu David, e frumos (doar e copilul meu) si nu incetez sa multumesc Bunului Dumnezeu ptr minunile infaptuite, nasterea lui David si a lui Stefan.
Pe 30 iulie a fost botezul lui Stefan, frumos si emotionant iar pe 31 iulia am avut petrecere.
Foarte multe fete ma intreaba cum e cu doi copii. Pai cum sa fie, e frumose foarte frumos, dar iti trebuie nervi de otel si rabdare cu carul David a devenit si mai alintat, plange din orice, cere ajutor inclusiv la urcat si coborat scarile iar daca il vede pe tati cu Stefan in brate se supara foc. Oricum e mai bine ca in primele saptamani

David (17.02.2009) Primul Craciun 09 Petrecere 1 anisor [b] Craciun 2010

Bianca, mamica de bebe Stefan (6 iunie 11) si de David (17 feb 10)

Having a dream come true is a bleassing, not a right.

Mergi la inceput

In sfarsit am pus fotografii cu Stefan
Va invitam sa ne admirati puisorul.

Weekend frumos va dorim, sanatate si o vara frumoasa

Stefan (6.06.2011)
David (17.02.2009) Primul Craciun 09 [b] Petrecere 1 anisor Craciun 2010

Bianca, mamica de bebe Stefan (6 iunie 11) si de David (17 feb 10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bianca, l-am admirat! Mi-au placut tare mult pozele! Se vede ca sunteti fericiti, o familie implinita! Felicitari!
Si eu ii multumesc tot timpul lui Dumnezeu pt minunea noastra!
Imi aminteam saptamana aceasta ca anul trecut, pe vremea asta, ma rugam sa ne ajute sa se prinda un micut la mami in burtica... Pe 2 august am facut ET... si uite, ca Dumnezeu ne-a ajutat si acum stau si ma uit la Luca si uneori parca nu-mi vine sa cred ca e adevarat ce ni se intampla...

Va pup mamici!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

La multi ani pitici, mamici si tatici care azi isi serbeaza ziua de nume.

Mergi la inceput

Seara buna
Ce mai faceti, pe unde va petreceti vara, ce mai fac copilasii? Sper ca sunteti bine
Astazi imi pleaca si ultimile ajutoare, socrii, si ramanem doar noi patru, tineti-mi pumnii!
Multe dintre cunostinte si prieteni ne intreaba cum e cu 2 copii. Ei bine, e frumos, frumos pana la lacrimi, asta pana nu incepe cel mare vre-o criza de personalitate Iti trebuie nervi de otel si rabdare cu carul Baietii sunt bine, parca mai ieri erau mogaldete de 3 kg, mi-e dor de acea vreme.
Stefan si-a descoperit pumnisorii ieri, gangureste foarte mult si uraste sa stea la orizontala, rade in hohote si adora sa ii vorbesti.
David a fost foarte rasfatat in ultimile 3 luni, am avut bunici verisori si o nepoata in vizita si ia invartit pe toti pe degete. In sfarsit vorbeste fluent romaneste iar bunicii au inceput sa invete, de voie de nevoie, engleza. A primit foarte multe jucarii dar cum sta mai mult pe afara nu a avut timp de ele, dar las' ca vine iarna.
Duminica frumoasa tuturor

Stefan (6.06.2011)
David (17.02.2009) Primul Craciun 09 [b] Petrecere 1 anisor Craciun 2010

Bianca, mamica de baieti nazdravani

Mergi la inceput

'neata buna
De cand s-a nascut Stefan mi-am dat seama ca am uitat foarte multe din primele luni de viata ale lui David, noroc ca am scris jurnalul.
Astazi i-am pus lui Stefan o perna mai mare sub umeri si si-a intins mainile, a ridicat umerii si capul si a ajuns sa stea pe popou ptr cateva secunde apoi s-a 'pravalit' pe partea stanga. Ce mai trece timpul! Cat de repede cresc! Are deja 12 sapt. Si cat de incetul mi s-a parut ca trecea timpul in perioana sarcinii.
Pana sa ma hotarasc sa nasc natural am rasfoit net-ul pe toate partile ptr a afla avantajele/dezavantajele cezarienei si nasterii normale. Ei bine, nu am gasit referire la incontinenta urinara cauzata de nasterrea naturala. La 6 sapt dupa nastere am fost diagnosticata cu incontinenta. Am inceput fizioterapia acum 4 sapt si este putin mai bine, dar este foarte suparator. Am fost socata in primele zile de faptul ca nu puteam sa-mi controlez vezica. Acum am invatat cat pot sa astept si cum sa ma controlez. Mi-a jos jena pana si de sot dar dupa prima programare a trebuit sa-i spun caci merg saptamanal la fizio.
Sper ca sunteti cu totii bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Bianca si eu am avut problema asta cateva zile dupa cezariana, dar am descoperit ca facusem o indectie urinara (de la sonda probabil) si cu antibiotic s-a rezolvat.
In alta ordine de idei eu sunt tare bulversata in ce priveste gradinita Dianei. Am inscris-o in iunie la o gradinita de stat, au acceptat-o si intre timp am cautat o bona cu care sa o las pe Diana pana la inceperea gradinitei si apoi jumatate de zi (ma gandeam sa o duc pe Diana doar pana la pranz). Bona nu am gasit asa ca i-am cautat si gasit o gradi particulara unde pot sa o duc deja (trebuia sa mergem de ieri), in ideea sa o duc cateva luni, pana se obijnuieste cu colectivitatea (sunt mai putini in grupa, nu am rezolvat total cu pampersul ...) etc. Doar ca de la sf lunii iulie si pana acum a facut 3 viroze/ raceli(?) la 3 saptamani una de cealalta, doar febra foarte mare (40) timp de 2-3 zile si fara nici un alt simptom. La primele 2 episoade a primit antibiotic (era la parinti, in provincie, medicii de acolo stiu doar de antibiotice, mama nu s-a descurcat prea bine cu controlul temp copilului asa ca am acceptat antibioticele) iar la ultimul episod am folosit doar nurofen/panadol/algocalmin si impachetari (nu mi s-a mai intamplat pana acum sa nu pot scadea temp copilului, de la 38,5 sarea deodata la 40 de nici n-aveam timp sa ma misc). De fiecare data i s-a facut si sumar de urina/ copro (OK) si in afara de febra nici un alt simptom, nici digestiv nici in zona ORL (fara tuse/ stranut/muci/nas infundat). Doar febra si atat. Dupa al 2-lea episod de febra i-am facut si niste analize complete, OK, doar niste eozinofile si IGE putin marite (probabil e putin alergica). Diagnosticele au fost totusi de amigdalita pultacee/ faringita/ herpagina. Sambata a fost ultima zi de temp ridicata, duminica si luni nu a facut deloc, marti urma sa mergem la gradi. Doar ca de luni noaptea...nas infundat, voce schimbata, tuse incarcata. Dr mi-a zis sa nu-i mai dau nimic (pt ca a luat cam multe in ultima luna jumate) si sa o urmarim. Ceea ce si fac dar are o tuse...(ii dau doar doar miere cu lamaie, dar nu prea o vrea). Poate luni reusim sa mergem totusi la gradi. Ma gandesc daca n-ar fi mai bine sa-i caut in continuare o bona pana in primavara, dar, in fine, mai incercam un pic cu gradi. Si eu care ma laudam ca de anul trecut si pana acum n-a avut decat 2 raceli usoare (una in toamna si una in primavara).
Ramo, voi cum ati procedat cand ati inceput gradi? Din prima la program lung sau ati avut o perioada de acomodare?

Mergi la inceput

Of Doamne Mirela , grea incercarea asta cu gradi. Si noi incepem maine, nici nu pot sa-mi imaginez viata dincolo de ziua de joi, am niste emotii de nici somnul nu se mai prinde de mine. Vlad este si micut , numai 1 an si 1o luni, nu vorbeste foarte mult, nu prea mananca singur, folosim inca scutecul si multe altele. Noi am optat ptr. prima luna la program de 4 ore fara masa, apoi urmatoarea luna 4 ore cu masa si poate de la anul si program prelungit, daca el vrea mai repede somn acolo voi fi foarte fericita. Nu stiu cum o sa pot sta la birou, cum o sa-mi gasesc locul el fiind la gradi, am doua luni de adaptare.

Revin cu impresii

Mergi la inceput