Copilasi de Iulie - August 2004 * 70

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Acum sincer si cu mama recomandarilor tot nu poti sa fii sigur ca nu se intampla ceva, in medicina nu exista garantie.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna seara si HRISTOS A INVIAT!Va mai aduceti aminte de noi?
V-am citit imi place foarte mult ideea lui Andries...teoretic suntem in vacanta si disponibili,practic detaliez mai tarziu
Noi am fost intr-o minivacanta de pasti la buzau unde ne-am odihnit,relaxat si distrat,am pus si niste zozici
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/paste%202011%20bz/?start=all
Cand ne pregateam sa ne facem bagajele a inceput distractia...dupa vizitat 3 doctori din trei spitale diferite,prezentat drept caz de studiu studentilor si doctorilor rezidenti, facut azi dimineatza toate analizele posibile si imposibile cica mandra ar avea mononucleoza(mai asteptam maine rezultatul de la exudat si IgG)...partea buna este ca io am slabit 3kg in 3 zile iar mandra are o stare generala buna.....partea proasta este ca am ajuns "atipici" tot din cauza unui diagnostic pus de un medic care a insistat ca adenopatia este de la o masea cariata si nu de la altceva
Va imbratisez cu drag si sper sa-mi intru rapid in ritm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Ioana, sa va fie de bine minivacanta - care mini frate, ca ati stat 10 zile . ce simptome a avut Maria?? febra? acum e bine? aveti grija de voi.
Lia, succes la dentist.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza din tara ploii, vantului, frigului.
Ioana, sanatate multa Gorodicii
Merg sa va admir in pozici

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!

La multi ani Mitzule!!!!

Vad ca se organizeaza tabara - abia astept sa vad poze si impresii...eu nu ma bag ca nu mai avem cum...daca ne iese concediul in SUA nu o sa mai avem bani nici sa trecem strada...

Am pus si eu cateva poze mai noi:
http://community.webshots.com/album/580002015WzldZj?vhost=community

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Ioana...frumoase poze "traiasca gigistresu!" "regina mama..." Mi-a placut poza in care jucau fotbal si i-ati prins in miscare...:) Sa va fie de bine vacanta si sanatate maxima Mariucai!

Gabi, frumoase poze. Ma ingalbenesc de invidie, vreau si eu la casa, sa pot sa merg desculta pe iarba. Simpatic la maxim Tudor cum alerga pisica iar poza cu lalelele si baietii e super!

Daria, si aici e o vreme de dai sa fugi. Eu cred ca nu mai vine vara! Mi-am luat niste haine mai de vara asa ca sa ma imbrac la Nisa, cred ca o sa trag un superfrig p'acolo...

Eu pic de somn, az'noapte m-a trezit iar Oana la 4 iar la 7 Maria avea chef sa jucam spunky monkey ...
O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si io mor de somn, Giulik la 3 s-a trezit ca i e frica de muste.
Am aflat dimineata de ce (a disecat cu dadaca ceva musca mare)
Cert e ca pana la 4 a tinut-o cu asta, de am zis ca lesin de somn.
La 8 juma` m-a salutat vesela "ceau mama" cand ieseam tiptil pe usa

Vazut poze cu Gorodicii mi au placut toate pozele, tari alea cu palaria la toate doamnele si vazut pozele in gradina cea frumoasa a lui Leeloo, sunteti 3 frumosi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzasi la noi este o vreme urata,dar noua ne place,ne place,place,placepentru ca suntem consemnati in casa....io nu pot sa scap de o durere de cap
Multumim pentru complimente....cand am timp abia astept sa ma uit si eu sa vad ce pozici ati mai pus!
Roxi la ea evolutia bolii a fost "ciudata"..acum fix doua saptamani,i s-au umflat doi ganglioni pe partea stanga,unul in obraziar altul in dreptul amigdalei dar nu foarte tare,nu o dureau...medicul de familie a zis ca ar fi de la o masea cariata si i-a prescris amoxicilina...dupa ce am terminat tratamentul,ganglionii erau la fel....sambata dimineatza a inceput sa-i apara bube intai pe fata iar apoi pe tot corpul,pana si-n talpa are...fiind la buzau am primit diagnosticul de la medic pediatrul de garda, de rubeola cu aspect rujeliform....nu a facut deloc febra iar starea ei generala a fost tot timpul foarte buna...luni a vazut-o pediatrul ei din iasi care ne-a trimis de urgenta la infectioase...dr de acolo la prima vedere zice ca-i alergiecand o dezbraca zice ca poate fi mononucleoza dar fara analize nu se pronunta....marti dimineatza mers la spitalul de copii facut toate investigatiile...monocite 14 si cica limita este 10...asteptam inca igG si exudatul....Maria este in forma,mananca,doarme dar are o eruptie urata rau,zici ca are piele de tigru..de cand am cetit una alta pe net despre boala asta ma doare capul...
hai sa avem o zi buna,ma duc sa hranesc tigrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Brrr... sanatate multa tigrului!! Si va asteptam in tabara.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Eliza!
Sa traiesti, sa infloresti!

...eu ma trezesc mai greu

Mergi la inceput