Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Uram si noi sarbaoritilor de ieri si de astazi
LA MULTI ANI -SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI , SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRII!!
Da, am tras multe luni cu ghipsul -un pic cam mult am asteptat pentru operatie , cei de aici au facut interventul la 8 luni , nu au vrut sa riste cu anestezia totala .
Multumim tuturor pentru sustinerea morala

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Rodyka -frumoase amintiri-ma apuca nostalgia !!
Noapte buna delfinariu-pregatim delfinas pentru somnic , in speranta ca maine v-a fi frumos sa iesim la o scurta plimbarica.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

L-am vazut pe Giuliano, e foarte dulce! SI ce mare par are! Pare un baietel de un an!

Vazut si pozici faine din RO! cu multi copilasi in poze, cu mamici frumoase si cu bunici bucurosi!

Am culcat copilul, ma uit la "romanii au talent".

Paula, ma bucur ca a fost totul bine la voi! Si eu am pus un kil si un pic! in 2 zile!!! dar am mancat ca proasta, mancare muuuulta, prajitura, bagam in mine de parca urma sa imi ia cineva platoul ... am luat aseara si un triferment si un medicament de greata. ioi, zici ca eram salbatica asa am mancat. De maine ciu-ciu. si asa sapt asta merg numai o data la masaj, sapt trecuta nu m-a facut masaj, doar sauna si impachetare, ca isi trata tipa ceva negi pe maini, apoi peste inca o sapt imi vine Cm, si uite asa eu tot cu slanina pe mine. De burta nu scap eu, ca de cand ma stiu is cu burtica. V-am zis ca mereu ca mereu ma intreba lumea daca is graviduta. Tin minte ca stateam in Cluj si purtam chiloti din aia cu burtiera (acum 6 ani), ca si atunci aveam burta, desi doar 56 kile, si i-am purtat vreo 3 sapt, pana mi-am rupt un semn de piele, de pe spate...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu', eu cred ca abdomenele pt o perioada suficienta de timp pot face minuni.

Rody, am vazut si eu pozicile, pline de amintiri, oameni dragi si nostalgie..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

l-am vazut si eu pe italiano vero, Giuliano. e un dragut si jumatate dragu de el. de-abia asteptam sa scape de gips, sa s e planga anne ca ii cotrobaie prin toata casa!:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am intrat special sa urez dragei noastre mamici Alina(bumblebee), sa fie mereu asa cum o stiu eu acum: vesela, optimista, increzatoare, sufletista! sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si multe impliniri

noapte buna, delfinariu

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alina draga noastra, multa sanate, bucurii si impliniri!
Prima ta aniversare mamica

Gabisav, multa sanatate si iubire!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Zicem si noi cu drag La multi ani Alinei Bumble sa fii sanatoasa si voioasa, sa te bucuri de familia ta!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Alina...multa sanatate,fericire si tot ce iti mai doresti

Anne e asa de frumos Giuli

Rody f.frumoase pozele...mi/a placut mult aia cu piramida cu Isa in varf

Noi iar am avut o noapte grea cu multe treziri...ieri i/am luat si eu LP in ideea de ai da cate putin sa se obisnuiasca cu el ca mult nu o mai alaptez...asa ce s/a strambat cand i/a dat de gust...si am observat ca ieri a mancat mai bine...cred ca ii prieste aerul de tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Multumesc de urari, scumpele mele colege, prietene! Va ofer din toata inima buchete bogate de flori cu zambile, narcise, frezii, lalele si multa multa apreciere!!
Cu ce sa va servesc fetelor??? Pt moment ofer o cafea cu/fara cofeina, ceai, cappucino, o bucatica de pasca cu branza si cioco, niste cozonac.. mai incolo vedem.. oi pune de-o friptura.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput