Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Cris ce cavaler e Vladut...ii sta asa de bine la costum

Rody ca la noi in Romania nu e nicaieri...si eu ma oftic rau cand vad ca peste tot ti se raspunde in scarba...iar de tipa de la asociatie no comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata delfinariu

Harnicute , harnicute....

Dupa o saptamana plina , ocupata cu mutatul in casa noua , obosita si stresata , a trecut si Pastele.
Noi am petrecut in formatie de doi- Eu si cu Giuliano-nu am preparat nimic specific pentru ca nu avea cine manca -sotul a lucrat asa ca ...eu una miel nu mananc -mi se face greata !Am pregatit doar o prajitura delicioasa Mont Blanc -buonissima!!

Nu putem iesi afara pentru ca ploua asa ca ramanem in casa . Speram ca maine va fi mai frumos. Am intrat in linie dreapta cu ghipsul -mai avem doar 3 nopti de stress. Si eu si Luca plini de vanatai de la ghips .Giuliano doarme de-a curmezisul asa ca vai de capul nostru cum ne odihnim.
Trebuie sa facem si vizita pediatrica saptamana viitoare -suntem curiosi cat am mai crescut .
In rest nimic nou .
Vazut Vladut -un cavaler in devenire-mama mama !!
Noi cand l-am botezat pe Giuliano la fel i-am cumparat costum pantalon cu cravata si vestuta .

Va dorim o zi frumoasa !!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mergem si noi la plimbarica... Anne, chiar vroiam sa te intreb cand scoateti gipsul, stiam ca se apropie momentul. Bine ca scapati de el, apoi se poate desfasura si Giuliano in voie.

Giorgia, ce poze faine! Se vede ca s-a simtit bine Antonia la gratar, e toata o veselie! Apoi tu cum arati!!! Zici ca esti sora mai mare a Antoniei!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Hristos a inviat!!!!! aper ca ati avut un Paste linistit, plin de lumina si bucurie

http://community.webshots.com/user/Dragaica
http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Piciul meu in divan , se mai trezeste din cand in cand , mai arunca un ochi, ma controleaza
Am incarcat si eu foto la semnatura cu flacaul meu-sa am ca amintire primul Paste cu puiutul meu si ultimul ghips-sigur n-o sa mai urmeze un altul

Mergi la inceput

Crispro multumesc de intrebare -Joi avem vizita pediatrica -scoatem ghipsul , facem radiografie la piciorus si vedemn ce fel de pantofiori trebuie sa-i luam. Abia astept sa scapam de tot acest stress. Parca nu mai trece timpul . Saracutul este atat de vivace cu ghipsulet cu tot . Nu sta un moment locului . Ma gandesc cateodata ca daca nu ar fi avut aceasta problema deja ar fi mers in picioare . A intarziat destul de mult .Noroc ca nu-si va mai aminti acest episod mai tarziu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am vazut-o pe gogosica Antonia, Giorgia, ai fata f cuminte, al meu nu ar sta decat tranchilizat pe paturica. L-am vazut si pe chipesul Vlad.

Rody, ai avut parte si de senzatii tari, romanesti.. daca am face cu totii scandal si ar ploua cu plangeri, poate nu ar mai avea toti atitudinea asta de :#&$?.. Dar ce tari au fost si prietenarii vostri.. buna ciorba a la greque?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare fetele mele!!
Adevarat a inviat!!
Ne-am repatriat si noi. M-am simtit tare bine la olteni, am invatat obiceiurile lor de pasti, am vizitat mananastirea de la Tizmana, o pestera si Sarmizegetusa, pe care spre rusinea mea nu am vazut-o pana acum. Dar mi-a fost tare dor de Raul, dar el a facut ce-a vrut din bunicii lui. Azi dimineata, la 9, cand am sunat sa vad ce face copilul, el era la hinta(leagan), deci chiar a facut doar ce a vrut el acolo. Noi ne-am relaxat, ne-am simtit bine si am mancat. Mult. Am pus la loc 2 kg , dar le dau eu jos saptamana asta.
V-am citit repede, repede...asa ca nu am retinut mare lucru. Doar ca Rody a ajuns acasa, am vazut pozele cu mamicutele frumoase si delfinasi de al Cluj, cu Antonia cu cateii si un Vladut elegant.
Multumim de urari. Am si eu fecior mare!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Anne, ce-ati mai tras cu piciorusul lui Giulianno.. speram sa fie bine joi!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

poze din vacanta, cam multe am selectat , daca aveti placerea...

se pare ca azi nu am gasit prea mult timp legat sa mai intru la povesti, poate la noapte iar , sau oricum mai tarziu

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput