Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

LML Delfinasilor sarbatoriti ieri.. cu intarziere.

Bea

La multi ani, Mami, Gabisav!!

Rody, bine ai revenit!

Noi am avut noapte normala, cu treziri si urlete.
Alina, asa ma intreb si eu cateodata, dar imi dau 2 palme peste ochi si imi revin, ca daca stau si ma gandesc cat dorm ma duc in lumea mea..
Noi cel mai probabil pe 4 iulie mergem la mare.. nu mai gasim pe nimeni??
La iesirea din august, daca totu-i bine, noi venim!
Deni, tu intrebai de rezervat vilute, dar, daca retin eu bine, s-a spus ca-i cam devreme pt rezervari.. E drept ca se pot ivi multe.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, si cu cardu in ce moneda platesti?ca noi avem doar in lei.
pana la urma cred ca o sa o rog pe cumnata-mea sa ma ajute sau intru pe amazon.fr ca cu germana nu ma descurc nici sa fac cont nici nimic. tre sa citesc despre costuri de transport..despre conditii..ce mai stiu eu si nu pot dc nu pricep o iota.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina puiule..ioi..greu e asa. Doamne atat ma bucur ca doarme Mihai de nici nu va puteti imagina!noi nu vom mai fi in 4 iulie la mare. vom fi la braila.
paula, nu veniti si pe la braila?

Stefan a inceput dimineata cu figuri de ale lui.:( copilu asta nu se stie bucura de vacanta. parca scopul lui in viata e: sa ii disper pe parinti..:(

wow rodi, ai stat toata noaptea sa citesti forumu????:):)

andreea, eu ma gandeam la un model de scaun recaro, am gasit la mai putin de 200 euro. nu stiu insa cat vine transportul.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata, fetele!

Mi-au placut pozele din aeroport, cred ca am mai zis. Dar vroiam sa mai remarc culoarea de par faina de tot a Andreei (Eladea), Paula (Victo) a slabit foarte tare, si Ilinca e o frumoasa! De Rodi si fetele, bine a zis Ilinca, parca sunt 3 surori!!! Spanioloaice frumoase foc! Ilinca, de tine vroiam sa ma iau, nu l-am recunoscut prima data pe Victor, asta inseamna ca e cazul sa vedem muuuult mai multe poze cu voi, sa vedem cum creste printisorul. Si cu tine mami, ca tare bine arati!

Rodi, ce dor ne era de povestile tale!!! Acum incep sa citesc ce ai mai scris!! Imi place!!!

La multi ani BEA!!! SA CRESTI MARE SI SANATOASA!!!

La multi ani Gabisav, sa ai parte de multe bucurii si impliniri in viata!!!

Eu la mare nu merg anul asta, e atat de departe, si conditiile nu is grozave, asa ca prefer sa nu... eventual mai bine merg in Croatia sau Ungaria pe undeva, ca e mai ok (cred). In spet-oct vine mama, poate mergem atunci la turci, vedem cum va fi vremea. Dar in vara probabil doar iesiri de weekend (este o pensiune faina in MM cu piscina mare, mare, cu iarba verde multa, cu teren de tenis- poate acolo un weekend- cu mixerul dupa mine...)

Am plecat... sa ma imbrac si eu, sunt tot in pijama!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Bea si Filip

Rody bine ai revenit

Si noi aseara cu treziri cam multe si foieli la greu...ieri a fost bine la gratar...Antonia s/a simtit excelent...era fascinata de pui,gaini si mai ales de catei...aici cateva poze de ieri https://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/24042011?authkey=Gv1sRgCOeqjbzam4uftwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

wow rodi, ai stat toata noaptea sa citesti forumu????:):)

buna dimineata, delfinariu! mi-era dor sa fiu cu voi la cafeluta

pai ca da, victo, am citit forumul. si mi-a placut!

eladea, nu au stat la noi, ei locuiesc in celalalt capat de oras la parintii ei. s-au gandit ca imi fac o surpriza placuta ca-mi fac curat de Pasti, dar eu voi avea de lucru o saptamana sa le pun la locul lor, ca de gasit e deja o intreaga aventura de familie

va invit eu la o cana mare de , capuccino, ceai, suc sau apa . si o felie de cozonac bonus

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Adevarat a inviat!

Rody - DA ne era tare dor de voi!

Racusor - am trimis sms.

Noi suntem mai bine. Mai e un pic fonfanita si gajaita dar e incomparabil. Ieri am fost la ai mei. Mama a facu sarmalute de curcan in stevie pentru puiuca. A papat 2 eu cred ca mergeau si 3 dar am congelat, mai avem cateva portii.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mentiune importanta: am pus cateva poze cu puiutul in baie, am uitat sa specific ca in apa e sare de baie de la Topfer, cu tarate, de aia e asa la culoare (nu e murdara).

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

si Isa a avut un inceput de raceala de vreo saptamana, ii curgea nasucul intruna si eu o tot fugaream cu apa de mare si pompa prin casa . au racit in acelasi timp si parintii mei, amandoi, si nu mai vroiau sa se apropie de Isa. le-am dat 3 zile oscilo la toti si a fost bine, oricum nu aveam de gand sa-i tin la distanta chiar in ultimele zile! dar ei si tuseau, ii durea gatul, Isa a ramas la stadiul de mucisori.

intr-un drum sa va povestesc ce am patit la o farmacie: il trimit ep sot sa cumpere Eurespal, ca tot citisem ca dati voi la delfinasi -zic sa il am si eu pentru orice eventualitate. si vine sotul cu o cutie cu pastile, am luat prospectul sa vad cum s-ar administra alea si vad ca pentru copii e varianta sirop! eu uitasem sa-i spun sotului sa specifice farmacistei, nici farmacista nu a intrebat (noi obisnuiti aici ca te intreaba pentru cine cumperi un medicament, si apoi iti explica cum se administreaza, eventuale reactii si tot tacamul...). il trimit inapoi sa le schimbe, dar aia nu a vrut si pace, ca e vina lui ca n-a zis de la inceput (nici bon fiscal nu-i daduse!), asa ca m-am ales cu o cutie ptr adulti (30 lei) si una pentru copii (20 lei), dar tot fara bon fisal - eu de-a naibii ce-s ii ceream bonul! la fel cand cumparase baby-drink, o intreaba pe farmacista cum se administreaza si ce cantitate/zi, si il repede aia ca n-are decat sa citeasca prospectul, al meu se enerveaza si insista, asa ca a pus-o pe aia in situatia de a inventa ceva pe loc (eu oricum citesc prospectul in intregime, chiar daca inteleg doar jumatate!). si mi-am amintit de ce merg eu relaxata aici la farmacie si am atata incredere in sistemul sanitar spaniol

si ca am ajuns la faze de-astea, sa va spun ca de fiecare data cand am avut de rezolvat vreo chestie de hartogareala prin Bistrita, mereu m-am certat cu functionarele! eu stiu ce inseamna ca lucrezi cu oameni, ca doar am fost si eu in domeniu, io nu stiu de ce o vorba spusa cu calm si rabdare costa asa de mult! am descoperit ca la asociatia de locatari am o datorie de 70 de lei, in conditiile in care nu a stat nimeni in apartamentul nostru, mama a facut de un an cerere sa nu mai puna nici o persoana la cheltuieli (sa mai zic si ca aveam in plus platiti 12 mc de apa, ca madam punea de la ea cate 1-2 mc vezi bine pierderile blocului, cand la mine is inchise cu robinet si apa si gazul si curentul!). si toate astea in conditiile in care vecinul de la et3 avea trecute 0 persoane si ei locuiau in apt 3 persoane! no, ca tipa a facut greseala si mi-a aratat tabelul OFICIAL si mi-au sarit ochii pe linia de 0 a vecinului. daca am cerut lamuriri, mi-a inchis dosarul in nas si mi-a spus ca trebuie sa platesc si gata, ca ala are toate trase separat. pai care toate? ca si eu le am separat, mai putin apa care e conducta blocului, dar am contor. si m-a amenintat ca ea pune 0 persoane, dar ma sterge cu totul, adica daca o sa am nevoie de vreo hartie de la asociatie nu-mi da nimic! pai i-am zis ca nu am nevoie de hartiile ei, sa se stearga unde vrea cu ele, am salutat si am iesit. dar mai suspicioasa cum is eu, m-am oprit la coltul holului si am tras cu urechea la varsarea ofurilor administratoarelor (2 la numar): ca eu ce mai caut in Ro, si ca daca tot vin, sa stiu sa respect legile din Ro, ca nimeni nu e mai presus de lege si multe altele. asa ca m-am intors ca o pajura si m-am luat de ele: pai ce are de-a face una cu alta, ca eu daca am de platit platesc si in Ro si in Spania destul, nu trebuie sa le umplu si lor buzunarele!! si daca legea e pentru toata lumea, pai sa vedem de ce intre mine si alti vecini sunt diferente! si atunci cealalta administatoare a dat inapoi, scuzandu-se ca nu cunoaste situatia. i-am explicat si ei, dupa ce in prealabil i-am spus sa nu-si dea cu parerea in necunostinta de cauza, ca le fac reclamatie la amandoua. ei, una a tacut cerandu-si scuze si cealalta a promis ca va remedia situatia, ca eu oricum nu-i platesc nimic!

no, mi-am mai spus un of! scuze ca m-am lungit iar, ne pregatim de iesit la soare, ne "auzim" mai tarziu! o saptamana frumoasa si insorita va doresc la toate

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput