Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara fetelor!

am intrat si eu pe fuga sa va urez Paste fericit, cu multa sanatate si bucurie in familie!

Girogia si cele ce-si serbeaza astazi ziua numelui, La multi ani! Sa traiesti cu numele, sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta minunata!

Paste fericit!!!

VA PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Sarbatori Fericite si Paste Fericite mamici dragi si delfinasi poznasi!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multi ani delfinutilor nascuti azi!

Noi suntem mult mai bine. Am fostcu puiuta la biserica am trcut pe sub masa, am impartasit-o. Se simte mult mai bine.

Paste fericit si linistit mamici dragi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

SALUTARE FETE!

vin eu prima cu informatii calde despre intlnirea de la Cluj...ne-am vazut cu fetele!!! Isa, Maria si mami... 3 flacai delfinasi au participat la intalnire, fiecare incercand sa o impresioneze pe Isa asa cum stiau ei mai bine... asa incat vor sti la cine sa mearga la petit cand vor creste mari... pacat ca totul a fost pe repede inainte, copilasii la un moment dat obositi fiind nu mai aveau rabdare...am povestit multe, desi aveam si mai multe de spus... dar poate la o urmatoare intalnire...

LA MULTI ANI BAMBO, GIORGIA SI TUTUROR CELOR CE SE SERBEAZA AZI!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Paste fericit dragele mele

felicitari celor care isi serbeaza azi ziua de nume

fetele care au avut intalnire in aeroport, asteptam poze

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor...m/am repatriat si eu acasa plina cu de toate

Multumesc din suflet pt urari

Bambo,sot,tata si frate de Bumblebee...si celorlalti ce poarta numele Sf.Gheorghe

Antonia mea azi a vazut un baietel intr/un magazin si nu s/a lasat pana am dus/o la el sa/l pupe si sa/l imbratiseze

Va urez si eu un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi si multa sanatate si fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

celor care serbeaza astazi!
Trebuie sa va multumesc. Uitasem ca azi e Sf. Gheorge si noroc cu voi ca mi-am sunat tatal.

Alina pai cam de azi intr-o luna speram sa fie botezata. N-avem data fixata sigur sigur ca nu facem decat cu familia iar noi vom fi in tara 3 we. Bataie mare de cap pentru mine cu botezul Iuliei si nunta plus cununie civila la fratele meu. Nu mai putin de 15 costumatii

Anne sa fiti fericiti in noua casa!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit. HRISTOS A INVIAT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara delfinariu,

cat pe-aici sa se incheie ziua si sa nu mai apuc sa intru Raportez si eu o intalnire foarte reusita la Cluj, dar din pacate prea scurta. Le-am vazut pe "spanioloaicele" frumoase Isa, Maria si Rodica, m-am bucurat sa o cunosc in sfarsit pe Andreea si sa o revad pe Paula Delfinasii au fost cuminti, Isa e o dulce si frumoasa asa cum o stiti, Filip un scump serios cu ochii mari si curiosi (+Eric, te cucereste cat de sociabil si prietenos e) iar Mihai un blondut adorabil
Pun cateva poze sa ne vedeti aici, mai multe va va arata Rodi dupa ce ajunge acasa. Din pacate, avionul lor avea din nou intarziere, vor fi pe drumuri pana dimineata.

Cu muuulta intarziere urez si eu:
La multe lunite Victor si Alicia!
Onomastica fericita Georgia, Bamboletta si tuturor celor care poarta numele Gheo/George din familiile voastre!

Dar cel mai important:

Va doresc un Paste fericit, iar bucuria Invierii Domnului sa va umple inimile si casele de lumina, pace si liniste sufleteasca! HRISTOS A INVIAT!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hristos a inviat!!!!!

Multa sanatate, liniste sufleteasca Si intelegere va doresc !

Noi il asteptam pe papi sa vina cu Sfanta Lumina Si Maine mergem la ai mei!
Azi a fost f frumos -am fost la impartasanie cu Antonito, cumparaturi Si pe urma parc

Petrecere frumoasa alaturi de familiile voastre! Pupam!

PS vazut poze din aeroport- ce bucurie ca ati reusit sa va intalniti. Sper ca Rody impreuna cu ai ei sa ajunga cu bine acasa!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput