Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 6
SSABrya spune:
miki daca am inteles eu bine Vlad are 2 anisori in aprilie si ai fost cu el la evaluare si restul...
Pai eu ce sa mai zic de fata mea...
ca Bryanna face 2 ani pe 2 iunie si nici macar nu vorbeste, nu are mai mult de 50 de cuvinte in vocabular, cel putin asa cred, nu le-am numarat. Dar oricum nu spune prea multe, si corect doar cateva mama, tata, bebe, in rest tipa sau arata cu degetul cand vrea ceva. De culori nu mai vorbesc ca habar n-are. In schimb stie animalele. i-am luat carti si le-a invatat pe toate, nu stie sa spuna cum se numesc, dar mi le arata cu degetul.
In conditiile astea ce ar trebui sa fac? Si nu iti mai zic ca oricum, chiar daca nu vb este f desteapta si prinde totul,nnu pot sa o mint sau sa o pacalesc cu ceva. Uneori vb cu tacso codat ca sa nu isi dea ea seama si tot intelege.
am produse la Bazar
SSABrya spune:
lalely stai calma deocamdata nu ai de ce sa iti faci griji. Atata timp cat bebe e linistit si doarme asa cum spui este satul. Este super daca ai asa mult lapte, eu am nevoie
trimite si la altii. Si nu am inteles eu bine, dar ziceai ca il arunci la chiuveta???? pai de ce? mai bine pastreaza-l la congelator ca nu stii cand vei avea nevoie de el. Si daca va trebui sa ii dai la bebe cu biberon, de ce sa ii dai LP cand ii poti la chiar laptele tau? La congelator poti pastra laptele 3 luni. Eu incerc sa imi fac provizii pt botez sau pt cand voi lasa fata acasa, dar din pacate nu reusesc. Abia se satura ea cu ce lapte am eu,asa ca in plus nici gand.
Chiar fetelor, spuneti-mi si mie cum sa fac sa am mai mult lapte. Beau ceai de anason cu chimen si fenicul, mananc, dar nu f mult, nu prea am pofta. Lichide beau. Am incercat si galactocil, dar e prea dulce si nu pot sa il iau. Voi aveti vreo metoda speciala?
Si inca o intrebare voi cum aveti sanii intre alaptari? eu ii am moi. Doar daca sar vreo masa si ii dau ceai mi se intaresc sanii, in rest tot timpul sunt moi si asta de vreo 3 saptamani, pana acum erau un pic mai tari.

am produse la Bazar
bb_yasmi spune:
cris, ce mamica harnicuta! noi ieri-azi am tot umblat dupa cadouri..
de papa face maine socra tot ![]()
iony 
mie dor de mami meu 

mamica implinita de fetita si baietel
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SSABrya miki daca am inteles eu bine Vlad are 2 anisori in aprilie si ai fost cu el la evaluare si restul... Pai eu ce sa mai zic de fata mea... ![]() ca Bryanna face 2 ani pe 2 iunie si nici macar nu vorbeste, nu are mai mult de 50 de cuvinte in vocabular, cel putin asa cred, nu le-am numarat. Dar oricum nu spune prea multe, si corect doar cateva mama, tata, bebe, in rest tipa sau arata cu degetul cand vrea ceva. De culori nu mai vorbesc ca habar n-are. In schimb stie animalele. i-am luat carti si le-a invatat pe toate, nu stie sa spuna cum se numesc, dar mi le arata cu degetul.In conditiile astea ce ar trebui sa fac? Si nu iti mai zic ca oricum, chiar daca nu vb este f desteapta si prinde totul,nnu pot sa o mint sau sa o pacalesc cu ceva. Uneori vb cu tacso codat ca sa nu isi dea ea seama si tot intelege. Mami fericita de 2 printese Bryanna Gabriela 02.06.2009 si Ayanna Stefania 26.03.2011 am produse la Bazar |
a, pai eu m-am dus mai mult de gura pediatrei ca ma bate la cap de mlt timp..ca el merge pe varfuri si a zis ca e neurologic

si ca e f agitat de mic, ca nu prea doarme..dar eu nu ma iau dupa ce trebuie si ce nu trebuie sa faca..mie mi-a placut la nebunie cum a interactionat cu tipa fara ca eu sa intervin, cum l-a provocat la joaca si cum a reactionat el..mi-am dat seama ca o sa-i placa la nebunie la gradi
cu mersul de vreo luna de cand s-a jucat matusimea cu el si l-a provocat in joaca sa mearga militareste si pe calcaie..asa din joaca acum a ajuns sa mearga mai mult corect si f putin timp din zi pe varfuri..deci e clar ca nu e neurologic si ca se invata..
iar cu vorbitul, stai linistita ca al meu de vreo luna si-a dat drumul, in sensul ca repeta dupa noi tot ce zicem..stalcit, dar repeta..acum nu le-am numarat sa stiu cate cuvinte are vocabularul lui..

pe mine m-a bufnit rasul cand m-a intrebat doctora, de parca eu am stat sa le numarsi da, sunt smecheri ceva de groaza
bb_yasmi spune:
si acum despre decalotat: ieri la vaccin mi-a aratat dr...nu a fortat, a zis ca e ok dar eu acs nu pot face asta!!!!!!!!!!! 
are pielicica pocnita acolo in varf 
mamica implinita de fetita si baietel
simonacip spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia antguess felicitari pt inceputul casei visurilor sa dea Dumnezeu sa iasa asa cum iti doresti ![]() deea tu ce mai faci? simona si eu dorm la fel cu petra diferenta ca eu ma uit la ceas ca mi-a luat sotul un radio mic cu ceas care se proiecteaaza in tavan si se vede ora f bine noaptea plus ca antonia mea bea inca un bibe noaptea si ma trezesc sa il fac tu cand ii dai lui arsenie completarea? ca as vrea si eu sa procedez asa? ce lapte ii dai? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
Cami, eu ii dau inainte sa iesi afara de regula, ca sa vad si eu cat a papat si sa fiu sigura ca doarme afara...sa n-am surprize, ca nu prea-mi vine sa-l pun la san afara...Avem zile cand arunc lapticul, ca nu-l accepta deloc...din ce in ce mai des in ultima vreme. S-ar putea sa ajungi si tu la momentul cand refuza...
ii dau Nan 1 acum.

ailed, mersi de pontul cu crema, azi e zi de cumparaturi, il rog pe-al meu sa-mi ia...
LA Multi ani tuturor cu numele Gheorghe, Georgiana, fata lui Stefy!!!!!Sa-ti traiasca!
Acum 3 ani, la 11 noaptea mi se rupsese apa la Mati...
L-am nascut pe 24 dimineata...
simonacip spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota mie ginecoloaga mi-a recomandat sa-mi pun sterilet MIRENA... voi ce parere aveti? astept si pro si contra ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
Nu sterilet iubita. Sterilet=avort. ovulul e fecundat, dar nu are cum sa se dezvolte si moare...asta e primul aspect, ca sa nu mai vorbim de neplacerile pe care le provoaca, incastrari in uter, sangerari, rani, etc...

simonacip spune:
noi vom fol prezervativul si asta e.
Madutza...dc ti s-a intamplat odata cu prezervativul, a doua oara nu ti se va intampla...tot tie..si asa cazurile de raman cu prezervativ sunt ff mici.Dar eu mi-am spus si parerea despre sterilet...mai ales ca nici tu nu vrei avort.
Antguess,madutza...al meu sot nu e sociabil...de l-as ruga si n-ar iesi cu prietenii. dar va zic sincer ca nici asa nu-i ok..Dar oricum munceste ca nebunul si sambata si de dimineata pana seara. Eu inteleg asta ca avem nevoie de bani acum sa finalizam casa, etc, dar nu-l mai scuz cu concediile...De acum, avem casa si putem sa mai profitam si noi si sa ne facem amintiri impreuna cu copiii...
Miki, stai linistita cu Vlad ca e foarte ok, in parametrii...Pai David al meu -cel mare, la varsta lui de 6,6 ani face niste desene aproape liniare, nu il inspira creionul ala deloc...cred ca abia la 4 ani a invatat sa-l tina. In schimb a vorbit mai repede si mai mult decit Matei...Matei insa e mai inclinat spre carte/citit si creion. SUnt diferiti copiii, nu cred ca tb sa existe astfel de standarde in dezvoltare. Si din cate stiu eu copiii fac intai cercul, apoi cruci, si alte forme...
lalely, da-i lapticul tau...vorba fetelor, nu-l arunca..cum sa-l treci pe lp dc ai atata laptic tu??? Poate asimileaza mai greu el...eu zic ca si Madutza sa-l mai urmaresti o saptamana...tu chiar ai laptic si e pacat...
madutza spune:
'neata 
madutza, multumesc pt sfaturile cu bebe
, s-a trezit doar la 2 si la 5
. mai astept raspunsul tau in legatura cu ceaiul.
http://www.sfaturimedicale.ro/steriletul-%283%29.html
lalely07 spune:
Fetele nu m-ati inteles cu bibe..doctora mi-a zis sa-i dau un bibe cu lapte muls de 90 ml..dar mie imi este teama ca se invata cu bibe si tb sa ma mulg mereu..Zice ea ca poate este lenes si nu vrea sa traga..
Nu este mult 90 ml la o masa???Sau poate cazice sa-i dau pe parcursul zilei biberonul ala???
Cred ca azi incerc sa ii mulg un 90 ml sa vad daca vrea..
Mami de
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)