Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 20
antguess spune:
catank- bine ai venit, stai linistita ca o sa ai si tu timp sa ne scri la un moment dat...ma bucur ca sunteti bine si ca bebe este alimentat numai la san..mare realizare, felicitari!!!!
te adaug eu maine sa imi dai poze si o sa le pun eu pe picasa..asta daca nu se ofera altcineva pana atunci dar acum eu nu pot ca am niste probleme cu netul si nu ma pot loga pe mess...
o seara buna fetelor.
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess catank- bine ai venit, stai linistita ca o sa ai si tu timp sa ne scri la un moment dat...ma bucur ca sunteti bine si ca bebe este alimentat numai la san..mare realizare, felicitari!!!! te adaug eu maine sa imi dai poze si o sa le pun eu pe picasa..asta daca nu se ofera altcineva pana atunci dar acum eu nu pot ca am niste probleme cu netul si nu ma pot loga pe mess... o seara buna fetelor. Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
Multam mult! Vorbim.... eu sunt online, dar trec din cind in cind pe linga comp...sper sa ne sincronizam...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
catank spune:
Neata fetele! Desteptareaaaaaaaaaaa...e soare si cald afara ![]()
Na ca am pofta de povesti si nu am cu cine...de ce? ptr ca am dormit 5 ore legate si altele 3 dupa...si inca mai astept ca micuta mea sa se trezeasca... ![]()
Imi permit cu intirziere sa felicit si eu mamicile care au nascut cit timp nu am maiintrat eu.... am vazut si foto...FELICITARI MAMICILOR!
Felicit mamicile ''veterane''
care in ciuda faptului ca sunt la bb2 au fost si sunt prezente aici pe baricade... Multumim mult mamici! Multe flori ptr voi
!
Multe intrebari aveam si eu insa...cind doream sa intreb...gaseam aici raspunsurile deja, .... si nu mai postam nici sa multumesc nici sa spun ca am rezolvat problema deja datorata voua...
etc, etc...
Oricum, cind papa pitica atunci va citesc... deci sunt la zi cu tot
...sunt aproape... Sunt ofticata pe poze... aaaaaaaaa si am vazut ca cineva mi-a sters albumul gol deja creat de lalely daca nu ma insel

Sper sa ma ajute antagues![]()
IOANA
catank spune:
Gata...m-a ajutat bb_yasmi.... sper sa si reuseasca....
IOANA
ina.click spune:
Mai eu m-am incurcat in cookies si alte alea si e mai dificil sa accesez contul comun de picassa, pentru ca mi-l tot logheaza automat pe al meu si tot asa.
Deci, vi-l prezint pe Alex prin linkuri eventual, din cand in cand :) Iata-l aici mai recent.
Cel mai frumos martisor: Alex
1 Martie 2011
antguess spune:
neatza
catank- ma bucur ca te-a ajutat yasmi:) si ma bucur ca ai revenit printre noi
vad ca si azi e o zi frumoasa...
ieri l-am dus pe dani la botez la bebe lui gainusa ( taica=su a cantat acolo) si dupa aia am fost cu Evelinne in herastrau.....am papat ceva bun la hard rock cafe pe terasa si ne-am plimbat...a fost frumos dar ne-am dus cam tarziu si s-a facut seara si racoare mult prea repede...
gata scurta vacanta de paste, de azi sunt iar singura cu copiii....mai tarziu o sa iesim la o plimbare dupa ce isi face dani temele...
voi ce faceti?
simonacip spune:
hello fete
Hristos a Inviat!! Sper ca ati petrecut frumos toate si voi si puiutii.
Eu n-am mai apucat deloc sa intru.
Dar multumesc Lavi, Strumpfi, Iony, Pisuc(sper ca n-am omis pe nimeni) pentru urarile de La Multi Ani pt Matisor.
Nulifera, ai nascut in aceeasi zi, la aceeasi ora, tot natural 100% cum l-am nascut eu pe Mati cu 3 ani in urma
. Sa-ti traiasca!
Am vazut si eu poze cu fata lui Iony si a Strumpfitzei, elegante si frumoase, a Catankai(wow cat e de frumoasa, ma iubita, e perfecta!), a Irinucai si a lui Miki

...Alex de Ina si Lucas de Lavi...ce barbatzei minunati!..si frumoasele perechi de gemenasi...Vai fetelor...cum va descurcati voi?
Eu zilele astea am stat numai in brate cu el...am fost plecati zilnic de acasa, in cadru nou, lume multa...puiul insa nu mai accepta deloc biberon..nici macar la iesirea afara si vrea foarte des la san...A devenit un supliciu sa ies cu el, pentru ca nu doarme si el ca omul si nici treaz nu sta prea mult fara tzizti...Cred ca si la botez va fi la fel d estressant...desi sper sa nu, va fi totusi mai mare.
Lavi, eu nu-l decalotez, am zis ca o sa incep usurel asa...Si el gangureste f mult, e activ, prezent, vrea sa se ridice,, isi tine caputul, inca nu se impinge in picioruse cand e pe burta...Pt putzica rivanolul e f bun..pune-i acolo mereu cand il schimbi dc e nevoie..Cu diversificatul, eu incep la 5 luni jumate..il tin cam 1-2 sapt doar pe supa de morcov cu albitura.Dar mai avem pana atunci. Nu-l diversific repede ca mi-e teama de alergii, etc..desi abia astept sa ii pot inlocui macar o masa si sa nu mai depinda atat de tzitzi asta..
antguess, ce fetitza cumintzica ai!!Eu am zis ca -i cumpar azi alta suzeta lui Vlad..poate totusi accepta o alta.
Lalely, ma bucur ca a inceput david sa ia in greutate! Mergeti spre bine!
Strumpfi, ce fericita esti ca a acceptat sanul! Suuu-peeer!
Miki felicitari pt stab restaurantului si datei pt botez!Si la noi sora imi va fi nasa..facem cred pe 12 iunie dc se poate de Rusalii, dc nu pe 5 iunie..pt ca atunci vom fi si noi mutati la casutza si va fi mai comod...
Cu casa suntem in linie dreapta...am schimbat culorile insa, fata de ce va aratasem in living...n-am fost suficient de indrazneatza sa jonglez cu movul ala..
Am sa pozez cand terminam definitiv..
Lavi, nu prea am facut poze, dc am stat numai cu juniorul in brate. totul a fost pe fuga...Dar am sa aatasez citeva acolo..
Scrish, super ca suntetzi amandoi bine, asta conteaza, vad ca sunt mai multe fete care nu au reusit cu alaptatul, nu-i nimic fetelor, nu-i nici o tragedie.
Alina06..ma bucur ca si voi suntetzi ok, o sa vina tati acasa , trece repede timpul si veti sta doar voi cu bb..va fi altceva..
Pisuc si eu cred ca-l imbrac destul de grosutz in general, dar acum l-am cam lasat mai simplu, in blugi, body cu maneca lunga, puloveras..al meu tot mai are ceva mucisori, dar nu stiu unde-i tine ca nu iese nimic la batistutza bblusului...dar parca mi-e teama, mai ales ca sapt viitoare facem si noi vaccinul de 2 luni...Sper sa fie totul ok pana atunci.
Madutza, voi sunteti bine? papat de toate la masa de Paste?? Eu cam da...si muuulta ciocolata, cred c-am pus deja 2 kg la loc
De azi va trebui sa ma reorganizez si sa tin ca saptamana dinaintea Pastelui...Ce fain a mers atunci.
Cuscra, Lavi...slabturilor!!! Va invidieeeez!
bulina_mica spune:
Neatza fetele!
Cum ati petrecut de Pasti?
La noi au venit bunicii, ceea ce a fost foarte bine deoarece am stat si eu mai linistita.
In rest suntem bine, grasutzi, papam tot, cu somnul stam mai prost.
Nu stiu de ce si-a adaugat din nou masa de noapte, in sensul ca cateva nopti se treazea la 6-7 ore distanta prima data, si de 2-3 nopti tot la 3-4 ore distanta de culcare.
Voi cum faceti sa doarma bebeii toata noaptea?
E posibil fiindca doarme mult ziua? Le-ati facut o rutina? Daca poate sa-mi scrie si mie cineva programul zilnic al bebeului ar fi super bine...
Inca mai avem colicutze, mai rar, desi luam picaturi, insa fara nici un efect. Dar ne trec repede si apoi ne apucam sa radem 

Va pup pe toate si va doresc bebei cuminti si vreme frumoasa sa iesiti cu in parc.
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
antguess spune:
catank- ce frumusete de fetita ai..parca seamana un pic cu fi-mea doar ca a ta e varianta mai alba:))
am pus si eu cateva poze mai recente cu Evelinne
simona- incearca diferite forme de suzeta, pana la urma o sa accepte una din ele...dupa cum spuneam mai demult...si eu am avut aceias problema cu dani, nu accepta deloc suzetele tesite...ii placeau alea cu forma de sfarc si m-am prins cam greu ce vrea copilul...succes...

Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de
Evelinne 30.03.2011