Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
pupici..merg sa culc dovlecelul si buburuza ![]()
apoi sa putem pleca.

mamica implinita de fetita si baietel
ina.click spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi pisuc,cris, delia,gabi ![]() ![]() ![]() ina noi avem o gramada de jucarioare specifice varstei. e din ce in ce mai bucuros cand le vede... ![]() de abia astept sa le prinda in manuta!mamica implinita de fetita si baietel |
Hm, sunt o mamica repetenta la jucarii.
Am sa cumpar si eu mai multe, daca tot a inceput sa le vada :)
Apropos, uite, cica desenele astea, printate si puse pe unde se uita el mai des - perete patut, masina, etc - stimuleaza vederea:
http://babystrology.com/baby-learning/infant-visual-stimulation/infant_visual_stimulation.pdf
Cel mai frumos martisor: Alex
1 Martie 2011
ailed_dota spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
las ca e cu gabarit si ea ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita si baietel |

mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
antguess spune:
si mie mi-e mila de nasa evelinnei....noi o botezam in septembrie deci fata o sa fie cam mare:)) noroc ca noi o botezam la catolici si e slujba mai scurta ![]()
alina06st spune:
Buna fetele!
la treaba asta cu greutatea bebelusului la botez chiar nu ma gandisem. Si nasa noastra e cam slabaaa... sa aiba la vreo 52, hai 54 de kg. Iar noi vom face botezul pe la aproape 4 luni ![]()
Luca a avut la nastere 3300 si am iesit din spital cu 3280. De atunci nu l-am mai cantarit. Dar abia astept sa mergem la medic la o luna sa vedem si noi ce si cum. Nu mi-am luat cantar, ca la cum ma stiu, as ajunge sa-l cantaresc cel putin o data pe zi si sa ma stresez. Asa ca-s linistita, ma gandesc ca daca doarme bine, inseamna ca e totul ok.
Azi noapte si azi a fost cam agitat, cred ca tot de la colici. El, care se trezea la 3 ore, chiar mai mult, acum maxim mi-a dormit 2 ore intre mese. Si e cam agitat. Se sperie in somn, da din maini, din picioare, scanceste, ba chiar plange 30 de sec, 1 minut, apoi se linisteste.
Aveti idee, o fi de la colici? Cafea nu beau... si oricum lapte muls de la san ii dau cam 30 ml la biberonul de 90. Restul e lp.
Si un raspuns pt strumphy
: tati a fost topit. Si e in continuare. Daca avem noroc sa mearga netul bine (la ei) vorbim dimineata cam o juma de ora si il vede pe micut pe camera
. Zice ca ar intra prin camera numa sa-l pupe si el si sa-l ia in brate
. Speram sa treaca timpul mai repede.
in S 38+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR... marti 12 aprilie 
ralukab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ina.click
Hm, sunt o mamica repetenta la jucarii. Am sa cumpar si eu mai multe, daca tot a inceput sa le vada :) Apropos, uite, cica desenele astea, printate si puse pe unde se uita el mai des - perete patut, masina, etc - stimuleaza vederea: http://babystrology.com/baby-learning/infant-visual-stimulation/infant_visual_stimulation.pdf Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011 |
Eu am un carusel de la Fisher Price cu desenele astea... e foarte interesant pt Vladut, ii place la nebunie. De pe la 3 sapt il urmareste cu maaare interes :)
ioanna16 spune:
hristos a inviat!
ce faceti mamici? din cate am inteles gata odiseea noastra
nilufera - felicitari si refacere rapida!
am citit si eu cat de cat ce ati mai vorbit, inca nu stau bine cu timpul, incerc sa ma obisnuiesc cu noul program
de maine sunt mamica full-time, caci sotul se duce la munca;sper sa ma descurc cu scumpa mea fetita
noi nu am facut icter
si deocamdata nici colici
, speram sa ii pacalim si sa nu facem deloc
maine fata mea face o saptamana, ce repede trece timpul...
am pus pozici pe picassa
strumph - ma bucur ca incercati sa reveniti la tzitzi, si noi ne luptam cu ele, dar papam macar dintr-un san la masa si completare
as mai avea multe de spus, dar timpul e scurt acum...
va pup pe toate si sper ca in curand sa imi intru in mana si sa pot trece pe la voi mai des
un la multi ani cu intarziere pentru toti cei care poarta numele sf. gheorghe

mamica fericita de Rebeca (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
lalely07 spune:
Buna fetele...
Nu stiu de ce nu ma pot conecta la picassa..nu merge parola desi acum cateva zile cd am pus poze cu gangurel a facut aceleasi faze:nu a mers momentn si apoi si-a revenit si am reusit..Nu stiu de ce..Poate totusi imi mai trimiteti si mie datele pe PM (utilizatorul si parola)...
Azi am cantarit puiul si imi arata 3500..asta ar insemna ca a inceput sa ia in greutate,dar inca nu ma bucur,sa vad maine cum stam...si asa avem o saptamana de cand am iesit din spital si ar fi tb sa recuperam tot adica sa ajungem la 3600...
in rest dormim 4 ore dupa baie,dar apoi trezirea din 2 in 2 ore...
dimineata sunt zombi...Oare cd isi mai regleazaprogramul??
I se cojesc manutetele si piciorusele,cu ce sa ii dau??
Mami de
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
catank spune:
Buna fetelor!!! HRISTOS A INVIAT!
...si imi cer iertare ptr ca nu am mai dat nici un semn... insa, suntem ok, papam sin, fara colici, fara mari batai de cap... ma declar o mamica norocoasa cel putin deocamdata![]()
Sunt prinsa in schimb cu restul treburilor in timpul liber, plus ...cind prind un ''respiro'' trag pui mici de somn pe reprize.
Va promisesem poze, ...am incercat mai mereu sa atasez si nu vrea. Daca cineva doreste sa-mi adauge ID de mess ptr a putea trimite ...is sa mi le ataseze in album ii raman recunoscatoare.
Micuta mea creste, nu stiu cit...ptr ca nu am cintarit-o pina acum. Maine vine pediatra acasa..sa vedem ce spune...
Pina una alta papam laptic si atit...fara picaturi, fara ceai...fara mofturi
. Este o grasana scumpa....![]()
Va citesc cind pot... dar de raspuns...offffffff nu stiu cum
Dumnezeu faceti voi de puteti scrie atit... sunteti de admirat.
P.S. ID ptr mess anca_valahia
pupici tuturor!...
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA

Hristos a inviat!