Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 18
ina.click spune:
Ma invart prin casa total buimaca. Ma obisnuisem cu plansete constante si acum doarme in patut si cand se trezeste e linistit, motaie, mananca si adoarme la loc. Am dintr-o data mult timp liber.
I-o fi trecut urechea? Abia astept sa mergem sa ne inscriem la un pediatru aici in Bucuresti.
I-am pus picaturi de Otocalm si intr-adevar nu pare sa il mai supere urechea; dar cum pot sti sigur? Nu stiu daca sa mai continui cu picaturile sau nu. Parca trebuia sa il palpez undeva langa lobul urechii. Am palpat eu ceva, nu pare sa il deranjeze, darpoate nu ating unde trebuie.
E foarte frumos afara dar ar fi urat din partea mea sa il trezesc doar ca sa iesim. Mai bine trag si eu un pui de somn sau ceva.
Am primit cadou o jucarie pt bebelusi, un fel de albinuta din multe textile, cu texturi si culori diferite. Pe o parte are puncte, linii, etc alb negru, pe cealalta multe multe culori. Mai are si o oglinjoara mica, 2 ineluse care clantane, ceva pt dintisori cand va fi mai mare si o chestie care chitaie.
Spre surprinderea mea, ii capteaza atentia deja. Face ochii mari si gangureste sau se agita in directia ei, cu toate 4 membrele. Poate ar fi cazul sa ii cumpar jucarii mai multe?
Voi ati inceput deja sa cumparati jucarii? Reactioneaza la ele? Ce jucarii sunt mai bune?
Cel mai frumos martisor: Alex
1 Martie 2011
antguess spune:
heloo fetele..m-am trezit si eu cu o durere de cap..
strumphy- felicitari pentru reusita lui Sophie....ma bucur ca in sfarsit a luat tziti...o sa-i prinda bine
te inteleg cu tigara si cafeaua....din pacate eu nu m-am lasat de fumat niciodata...doar am fumat mult mai putin si acum de cand nu alaptez...am revenit la vechi obiceiuri....acu sunt cu tigara si cafeaua in fatza

bb_yasmi- nu e deloc mult sa doarma 9 ore noaptea fara sa pape...parerea mea e sa nu trezesti bebe sa pape decat la inceput , cand e bebe prea mic...de la o luna si ceva doua...poti sa lasi sa doarma si ii dai sa pape cand se trezeste.....nu stau ei nemancati, stai linistita..cand i-o fi foame se trezeste
ina- baga somn, profita ca ai bebe cuminte:)
ailed_dota spune:
Ziua buna si de la noi!
Strumph,
ce iepuras frumos ti-a adus Sophie
s-a intors la titi
,sa sti ca si Maria mea a avut o infectie la ochisor cand s-a nascut ( se intampla la copilasii cu termen depasit) .....si sa sti ca am papat de toate ieri si pasca si cozo si carnitza si maioneza , am simtit si eu ca a fost sarbatoare

,
Lavi sa ne luam de mana mami ca eu am 58.5 la 176
...
Dodo a mea a inceput de doua nopti sa doarma de la 11.30 la 6, multumesc pisuc pt. precizari , ma duc si eu sa studiez din Capraru ..
Gabi, si noi am fost la gratar ieri si a dormit bb... s-a trezit doar sa pape si cand la un moment dat toata lumea manca si tacea...., cum am inceput sa vorbim
s-a culcat...e fata de gasca
Madutza si Wmagnolia voi mai tineti regim ca eu am renuntat, acum numai e bb in burta... au trecut 40 de zile...Doamne Ajuta! sa fie ok, oricum am zis sa ma duc dupa sarbatori sa fac niste analize...ca ma cam ia cu ameteala...
cu toate vitaminele mele...
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
antguess spune:
ailed- am observat ca tare bine le prinde aerul curat
Evi a fost tare cumintica aseara...dupa gratar ne-am oprit la o prietena care are casa de vacanta tot pe acolo..si am stat pana le la 9. la 9 jumatr am ajuns acasa, am bagat-o direct in baie....dupa aia i-am facut toaleta de seara si lapticul cald....si a bagat nani....la 2 am trezit-o eu pt ca vroiam sa ma culc si stiam ca in curand o sa tipe de foame asa ca i-am dat sa pape in somn...si s-a culcat la loc si s-a mai trezit la 7:30 cand a fost cam suparata...la noi colici sunt in timpul zilei....
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess ailed- am observat ca tare bine le prinde aerul curat Evi a fost tare cumintica aseara...dupa gratar ne-am oprit la o prietena care are casa de vacanta tot pe acolo..si am stat pana le la 9. la 9 jumatr am ajuns acasa, am bagat-o direct in baie....dupa aia i-am facut toaleta de seara si lapticul cald....si a bagat nani....la 2 am trezit-o eu pt ca vroiam sa ma culc si stiam ca in curand o sa tipe de foame asa ca i-am dat sa pape in somn...si s-a culcat la loc si s-a mai trezit la 7:30 cand a fost cam suparata...la noi colici sunt in timpul zilei.... Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
sa sti ca asa e...
dar cu colicii naspa... la noi incep la 9 seara au program fix
mami de fete frumoase
bb_yasmi spune:
pisuc,cris, delia,gabi 

ina noi avem o gramada de jucarioare specifice varstei. e din ce in ce mai bucuros cand le vede...
de abia astept sa le prinda in manuta!
mamica implinita de fetita si baietel
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi 2 luni 1 sapt,app 6 kg si 62 cm mamica implinita de fetita si baietel |
vai de nasi'sa
mami de fete frumoase
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
vai de nasi'sa mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
las ca e cu gabarit si ea

mamica implinita de fetita si baietel

Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de