Fluturasi de Mar-Apr 2011 (209)Bravo nilufera!
Raspunsuri - Pagina 14
pisucmic spune:
Lavi, si eu stiu ca diversificarea se face ideal tot la 6 luni si pe LP, fiindca tubul digestiv abia atunci e suficient de matur.

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
millie spune:
Hristos a inviat!!!
Nilufera felicitari!!!! sa va traiasca sa fie santos!!!!
Yasmi eu la Time am inceput diversificarea dupa 5 luni ,pt. inceput suc de morcov si mar ,apoi pireu de mar copt,pireu de morcov,dovlacel .Trebuie introduse treptat ,pt.inceput se incepe cu o lingurita si e indicat la masa de pranz
antguess spune:
wow ce frumos...nulifera a inchis odiseea in noaptea de paste...ce poate fi mai frumos...desi ea vroia sa fie acasa de paste..nu cred ca-i pare rau acum:)
FELICITARI NULIFERA SI BINE AI VENIT PE LUME BB ANDREI
HRISTOS A INVIAT!!!
antguess spune:
ce v-ati apucat voi sa vrb deja de diversificare:) eu mai am vreo doua luni pana ma gandesc la asta....
alina06st spune:
Buna fetele, mamici!
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi!
Si noi suntem acasa, suntem bine, doar ca ne supara colicii. Cate o repriza pe zi, cam 3, 4 ore de scancete, plans, leganat... In rest, Luca doarme 3 ore, papa 15 minute si iar somnic 3 ore. La fel si noaptea. Daca scapam de colici, vom fi tare fericiti!
Eu am mameloanele ombilicate, asa ca n-am putut sa-l alaptez, insa folosim pompa cu mare incredere si completam cu lapte praf.
Am pus si vreo 3 pozici in albumul nostru de pe picasa.
Va pup si inca o data, Sarbatori Fericite!
in S 38+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR... marti 12 aprilie 
bb_yasmi spune:
miilie 
am vazut pozici noi cu bebici superbi!!!
pisuc...ce flacau frumos aveti voi!!
iar cosuletul e superbZ!!
happy,
buburuza mica si pletoasa 

cristina ph, frumosi copilasi aveti!!! de ce nu intri la povesti??
alina06
mogaldeatza mica!!
iony mai dat gata cu bebelina voastra~!!! e minunata!!

strumfule si buburuza ta e 

se vede ca sunt intai mami de fetita ![]()
![]()
stefy, cum mai esti??
dorinuta ce iti seamana juniorul!!!!

lauriciu cum mai esti???
simo, mami, la multi ani pt mati!!!!!!1

asteptam pozeeeeeeeeeeeeeeeeee

gabi cum stai cu dieta??
ce marca e caruselul??
giulia,alina,n,anaxena,cami,andreea, voi ce mai faceti??
cris mai pune pozici cu lucasito tau!!!

deea,delia nici voi nu vreti sa ne mai aratati comorile??
salo 
mada, te simti mai bine???
ally cam rarutz si tu mami 
svetlana la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fetele la voi se da un cadou nasilor dupa botez?? daca da la ce va ganditi??
voi bagati bebeii cu totul in apa sau doar pe cap??
am intrat pe ultima suta de metri cu botezul....nu mai sunt nici 2 sapt 
mai spuneti si voi de ce va mai ocupati in ultima sapt sa vad dc nu am omis ceva ![]()
sunt asa multe fete care nu au mai intrat :(( din pacate nu am timp acum sa enumar..poate ma completeaza strumfita ![]()
DECI E GATA ODISEEA ACEASTA?????????????????????/

as mai avea de spus dar tre sa imbrac gashka de plecareee ..poooooppppp
mamica implinita de fetita si baietel
antguess spune:
bb_yasmi- dieta...nu merge cine stie ce..nu inteleg de ce si totusi..cred ca e cantarul defect
acum o saptamana am cantarit fata pe el/...adica la mine in brate...si avea 4 kg.....dupa cateva zile am cantarit iar la fel..avea 3.8 kg....aseara..nu stiu ce mi-a venit si am cantarit-o iar si avea 3.2...asa ca..la 11 noaptea in loc sa ne pregatim de inviere..noi am dat o fuga la spital si le-am zis alora ca ne slabeste copilul:))
s-au uitat la noi..parca cu drag asa...au pus fata pe cantar...3940 gr:)
deci..cred ca am o problema cu al meu cantar...
caruselul e Vtech si cica fostul l-a cumparat de la mini blue...e 200 ron sau 190 si ceva..nu mai stiu...am intrebat pt ca si sora-mea vrea sa-i iau unul
strumphitza spune:
Hristos a Inviat!!! 
Ce fac fetele cucuietele? ![]()
Eu abia am adormit piscoata, de la 3 azi noapte numa intr-un plans a tinut-o, am facut si eu Invierea
La inceput a plans ca se scremea sa faca kk si nu putea, era putin constipata, pe la 5 nu am mai rabdat si am ajutat-o putin cu termometrul si a facut la kk ..aoleeoo
saraca nu mai putea ca o durea burtica si eu am asteptat pana la 5 sa o ajut sa il faca
apoi i-am dat papa pe la 5 jumate si de atunci plans frate , da nu asa... tare, racnit din toti rarunchii
, pe la 10 l-am trezit pe tati si i-am dat-o in brate sa faca ceva cu ea ca eu nu mai puteam de somn si oboseala , s-a dus jos cu ea in living, ii adormise in brate si cand a pus-o jos pe canapea , s-a trezit si da-i concert, eu sus in dormitor incercam sa dorm un pic, dar cine a dormit ?
m-am dus , i-am luat-o, am adus-o sus, schimbat pampers plin de pipi si am pus-o pe pat si i-am bagat suzeta in gura cat sa taca sa ma duc si eu la baie sa ma spal pe fata si sa fac un pish si a adormit piscoata, tocmai acum cand trebuia sa ii dau sa pape
acusi se trezeste racnind de foame, da o las si eu sa vedem cat doarme, sunt multumita acum ca nu mai urla , sa spun si bogdaproste ca i-a tacut gurita 
Cam asa ne petrecem noi ziua de paste, nimic special cum am mai spus ieri , plus azi juma de zi in urlete de bebe
bb_yasmi, ce putin mai ai pana la botez
rochie ti-ai luat ? la copilasi ai gasit de incaltat si imbracat ?
panetone mai ai ? 
![]()
antguess
pai tot te plangeai tu ca nu poti merge la Inviere, iaca t-ai gsit de iesit din casa
ce-ti veni cu cantarul?
daca fata e happy si nu face scandal de foame ce tot atata cantarit?
a mea vad ca face chiscute pe bulanase si manute
, deci nu imi fac griji, ba mai mult mi-e frica sa nu se ingrase prea tare ![]()
sa nu ajunga ca mine ![]()
![]()
pisuc, imi place de tine , mami mandraacolo in poza
frumos cosuletul
sa doarma puiul bine in el
ioanna, bine ai venit acasa si sper sa iti revii curand si bebelina sa te ajute sa fie cumintica si de aici inainte si fara colici 

Nilufera felicitari si bun venit pe lume lui Andrei!!!
gata , se incheie odiseea noastra ...
ce repede a trecut timpul 
Delia, te-ai infruptat bine din bucatele de paste sau tot cu regim esti ?![]()

salo_sama, tu unde esti ? ce mai faci ? cum e Petra ? 
pozici noi ceva ? sa va vedem si noi 
Stefana, deci si tu ai avut parte de ceva Inviere cu bebe Tudor aseara
cred ca a fost ceva in aer
nici eu nu apuc sa fac mai nimic prin casa desi o hranesc la biberon de cav vreme, dar mai ma si mulg si stau ceva timp sa trag la pompa, ba una , ba alta si trece timpul si nu stiu cand... mai iesim pe afara si s-a dus ziua 

Monas, ti-am admirat puiutii
ce frumosi si ce au crescut !!!!
sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii si fericire 
madutza, de mult ma tin sa iti spun ca fetita ta aia mare e superbaaaa
are niste ochi si niste trasaturi deosebite
si cea mica e frumusica dar cea mare e superba 

medeea76, nu mai vii deloc pe la noi sa ne spui cum e cu 3 puiuti ? 
![]()
Giulia, ce mai face Nicoletta, e fetita cuminte? si surioara o iubeste mult ? ![]()

Andreea, tu cum mai stai cu oboseala ?
sper ca mai bine si mai ai un ajutor din cand in cand , sa iti mai revii si tu putin 
pozici noi cu Rares? 
Ally dupa ce vii acasa sa vii sa ne spui cum te-ai petrecut la surori de Paste si sa ne arati pozici noi cu bebe Edy ![]()

Madutza_bra, nu am apucat sa iti multumesc de PM ul ala cand ma plangeam sapt trecuta ca nu mai suge fata la san 

sper ca va petreceti bine si frumos in familie azi 
Georgyiuly, sa mai treci pe la noi sa ne mai arati flacaul cum creste
imi plac pozele de la malul marii
am fost si eu pe acolo, la Nettuno mi-a placut tare 
![]()
IONY, ai o printesa superba si mami o imbraca super cochet, ce mai, adevarata donsoara 
![]()
Alina06, ce frumos e bebe Luca
sper sa treaca repede colicii ca tare rau e cu ei
ce a spus tati cand a vazut poza cu body ul cu mesaj ?

Revin ca s-a trezit
a dormit tare mult, 20 min
sa ii dau sa pape si poate adoarme la loc 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
strumphitza spune:
Am revenit, i-am dat sa pape
, a ras 120 ml de lp si s-a culcat la loc, dar tot se mai foieste, nu stiu de ce nu a vrut sa scoata aerul deloc, am ridicat-o de vreo 3-4 ori si nimic
cred ca de aia se foieste, daca vad ca nu adoarme profund o mai ridic poate scoate pana la urma aerul, dar e asa de adormita de nici nu deschide ochii si e asa moale... pai te cred, dupa atatea ore de urlat e obosita 
Am pus cateva pozici pe picasa, nu prea multe ca nu apuc sa ii fac , ca mereu pe fuga iar cand ii cer sotului sa faca niste poze mi le face numa sa imi astupe gura ca nu se pricepe deloc, mi le-ar face mai bine nepoata de 4 ani ![]()

Gata palavrageala, ma duc in pat langa piscoata , poate apuc sa trag si eu un pui bun de nani
ca am nevoieeeeeeeeeeee... nu au astia aici un emoticon cu gura cascata, ca asa-s eu, chioara de somn ![]()
O zi buna in continuare si nu mancati prea multe oua si pasca sa nu va pice greu la stomac ![]()
ahh ce-as mai manca si eu , dar nu am facut si nu am nimic pregatit special, face Nick pentru la cina niste miel la cuptor
abia astept 
La nani cu mine 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)