Aspirante optimiste >20 ani (676)
Raspunsuri - Pagina 9
corina_s spune:
Hristos a inviat!
sper ca ati avut niste sarbatori linstite
am intrat sa vad daca mai avem gravidute
fetele spor la prestat si bafta la teste pozitive
va pe toate de molipsire
7+
mihacor spune:
buna seara fetelor...
miha ma bucur pt tine ca esti fericita...vezi ca au mai trecut necazurile...poate da DD si luna asta ramai macar tu ...
eu nu cred ca prea mai am sanse luna asta...
poate luna viitoare...
fetele care au nascut deja...voi v-ati calculat sexul copilului dupa metoda chinezeasca?v-a iesit bine?
pentru toate...
ma bucur enorm ca reusesc macar seara sa intru sa mai citesc ce scrieti...am avut noroc ca zilele astea nu ati fost atat de active...
Vreau si eu un ...
magddalena spune:
Adevarat a inviat!
Am ajuns si noi acum acs am fost la un gratar mhh ce bun a fost!am intrat sa vad daca mai e o veste buna pe aici dar nimic cred ca la sfarsitul saptamanii o sa fie! pupa la toate lumea
lorena_86 spune:
Hristos a inviat!
Ce fac fetele?
Eu aseara am venit de la tara, o mini vacanta destul de obositoare, nu am dormit prea mult, am luat un frigggggg, am mancat nesanatos si am consumat alcool si la intoarcere am facut o prostie mare, am schimbat traseul si am incercat prin munti desi am fost avertizati de drum rau.....asa ca m-am zdruncinat foarte tare, erau cratere in drum, am urcat la 1800 altitudine (cred), asa zapada era.....deci imi e tare frica daca e bebe ca nu m-am pastrat deloc
azi sunt z 25-26
va pupic pe toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 Hristos a inviat! Ce fac fetele? Eu aseara am venit de la tara, o mini vacanta destul de obositoare, nu am dormit prea mult, am luat un frigggggg, am mancat nesanatos si am consumat alcool si la intoarcere am facut o prostie mare, am schimbat traseul si am incercat prin munti desi am fost avertizati de drum rau.....asa ca m-am zdruncinat foarte tare, erau cratere in drum, am urcat la 1800 altitudine (cred), asa zapada era.....deci imi e tare frica daca e bebe ca nu m-am pastrat deloc azi sunt z 25-26 va pupic pe toate ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Adevarat a inviat!
Lorena lasa draga nu iti mai fa procese de cunostinta, sa fie bebe si totul o sa fie bine.Daca nici macar de pasti nu mai calcam si noi stramb atunci ce viata ducem.Eu una m-am saturat de atata grija, nu manca aia, nu bea aia nu fa nimic, acum am mancat orice, numai nu am baut, ca tot am fost cu masina si a baut sotul, imi era pofta si mie de ceva cand ii vedeam pe ceilalti dar nu am putut, duminica seara am baut o jumatate de pahar de bere cand am ajuns acasa, dar parca imi trecuse pofta si nu mai mergea.
Fetele vreau sa va zic ca ma dor sanii la atingere pe laterale si aseara la contact intr-o anumita pozitie iarasi m-a durut.Oare poate sa ma doara din cauza ca e bebita sau poate am racit un pic zilele astea.
lorena_86 spune:
miha
nici eu nu am baut mult, doar asa ca toata lumea insista
acasa la bunicii sotului un pahar de vin, apoi la bunicii mei inca unul, apoi la gratar 2 pahare de bere si ma simt vinovata acum
vai fetelor ce rau se simte socrul, e nasol rau
nu stiu cat mai rezista
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Lorena esti la servici?
Eu ma pregatesc sa plecam intr-o mica excursie.Acum beau o cana de ceai de cretisoara ca ma gandesc ca poate am racit si din cauza asta ma doare la contact.
Va doresc sa aveti o zi buna, care sunteti la munca servici usor iar la celelalte distractie placuta.
Aseara am adormit exact la sfarsitul finalei romanii au talent si dimineata nu imi venea a crede ca nu a castigat Valentin Dinu sau Iustin, eu la ei ma gandeam cu toate ca Valentin nici nu se compara cu ceilalti, pe mine cel putin m-a vrajit.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 miha nici eu nu am baut mult, doar asa ca toata lumea insista acasa la bunicii sotului un pahar de vin, apoi la bunicii mei inca unul, apoi la gratar 2 pahare de bere si ma simt vinovata acum vai fetelor ce rau se simte socrul, e nasol rau nu stiu cat mai rezista ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Sunt atatea femei care beu si fumeaza si fac copii sanatosi dar asa suntem noi cele care ne dorim din tot sufletul ne simtim vinovate si cautam motive din orice.
Imi pare rau de socrul tau, dar soacra ta ce face e sanatoasa se poate descurca daca ramane singura?
cixinica spune:
Buna dimineata!
Va doresc o zi frumoasa si distractie placuta celor care mai au concediu!