Aspirante optimiste >20 ani (676)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Gaby pentru cafea. Este fff gustoasa

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Noi ieri am fost la parinti, prieteni, neamuri, rude ..... Iar seara- noaptea am continuat cheful cu prietenii la noi.
Abia am terminat de strans prin casa
Inca negociem cu nasii unde sa ne intalnim, la noi, la ei ... Vom vedea. Deci sunt intr-o agitatie continua

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Va urez petrecere frumoasa si pana cand mai intru sa vad macar o veste buna

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hristos a inviat!
Gaby, merci de cafelutta!
Hai ca va dau multi de molipsire....si va astept pe toate la odisee.
Noi la Inviere am fost la tara, ieri iar pe la tara la bunici, azi l-am lasat pe Stefan la ai mei si noi probabil vom merge in vizita la verisori, vedem noi...

diana 5+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Adevarat a inviat fetele!

gaby multumim de cafeluta

eu sunt ziua 10 si nici urma de durere de ovare sau de teste de ov. poz., voi cum mai sunteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Adevarat a inviat !

cixinica, imi pare tare rau iti inteleg dezamagirea si disperarea

Monique nu e tarziu astazi, baga mare daca poti si azi si maine ca nu se stie, ovulul traieste intre 12-36 ore

gaby daca se face tratament de stimulare, ovulatia ar trebui sa fie in urmatoarele cateva zile(4,5,6) de la terminarea lui in cazul in care se obtine

Kitty ce mai faci?

fetele sunteti careva?

draguta stiu ca traieste inhtre 12-36 ore insa si spermatoxzoizii ajung la el in vreo 10 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Adevarat a inviat...eu am ajuns acum acasa, ieri am fost la parinti. Gaby nu stiam ca incepi si tu stimulare, sunt curioasa daca la tine merge stimularea pentru ca avem aproximativ aceleasi probleme cu ciclul asta nesuferit, mie luna asta mi-a venit la 48 de zile, luna trecuta la 32 de zile, ma scoate din minti . Eu incep maine cu Puregon, tu ce medicament ai? Fetelor vedeti ca in seara asta este finala la 'Romanii cu talent', abia astept...
Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Adevarat a inviat fetelor.
Ce faceti?
Eu astazi am sarbatorit ziua sotului meu George si am fost la tara ca ei nu au putut veni incoace asa ca am plecat eu cu toata mancarea, am facut si un gratar.Apropo va servesc cu o felie de tort ca a iesit delicioasa.
Pe mine sambata si vineri m-au intepat un pic ovarele si ieri dupa jap jap durere toata burta, am luat un nospa si am adormit, sper ca bebita se cuibareste in burtica la mine si pe duminica va dau o veste buna.Sotul se teme sa nu fie iarasi vreun chist cand a vazut durerile.
Va pup pe toate cele cu uratii pe cap, si de la celelalte astept vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Incep romanii au talent ies ca vreau sa stau linistita sa ma uit, dar nu inainte sa va informez ca am hotarat ca maine sa plecam noi 2 singurei la un gratar si in plimbare undeva mai departe asa ca mergem la manastirile din jurul neamtului.Sunt asa bucuroasa ca am sa fiu doar eu cu sotul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele. Hristos a inviat, m-am intors din condediu. Nu avem nici o graviduta noua? Eu sunt Z4.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput