Aspirante optimiste >20 ani (676)
Raspunsuri - Pagina 7
mihacor spune:
va doresc si eu paste fericit si Hristos a inviat!!!
sper ca cele care sunteti in romania sa simtiti pastele ...pentru ca eu aici nu il prea simt...dar sper ca pana la anul sa raman si eu graviduta si sa pot merge de pasti acasa...
va pup pe toate
Vreau si eu un ...
Mihaelafalt spune:
Cristos a inviat!
Haideti fetelor sa ciocnim un ou.
Eu am papat si azi noapte cand am venit de la inviere si acum, bucatele mele au iesit foarte bune toate, in special pasca.
Va doresc sa aveti o zi buna, eu astazi merg la biserica si dupa la soacramea.
cixinica spune:
Hristos a Inviat!
Paste fericit alaturi de cei dragi si indeplinirea tuturor dorintelor si mai ales a dorintei de a deveni mamici!
Eu sunt z2.A mai trecut o luna fara rezultat, sunt dezamagita si disperata
multi si Sarbatori fericite!
Monique77 spune:
Hristos a inviat!
eu luna asta nu sper la nimic
am reusit doar odata inainte de ovulatie (pe 22) si azi am ovulat
nu cred ca are efect daca mai facem si diseara ceva....
in fine..asta e
alina_loca spune:
Hristos a inviat !!! Haideti sa ciocnim un ou......Va si va doresc Paste fericit. In alta ordine de idei eu declar ziua 1, la 2 zile dupa ce am terminat duphaston. Marti incep tratamentul. Va doresc o dupamiaza cat mai placuta.
Vreau sa fiu mama de ....
gabyv spune:
Hristos a inviat! Eu zic: Cioc- cioc cu oul meu, cine mai vine?
Am fost azi la un gratarel
Alina mai repeti odata schema ta de stimulare? Stiu ca ai mai zis-o si mie mi s-a parut pre grea din prima, dar am uitat-o.
Faza dura la mine, sotul face spermograma exact in perioada fertila, poate insa o sa ov mai devreme.
Va pup
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
draguta spune:
Adevarat a inviat !
cixinica, imi pare tare rau iti inteleg dezamagirea si disperarea
Monique nu e tarziu astazi, baga mare daca poti si azi si maine ca nu se stie, ovulul traieste intre 12-36 ore
gaby daca se face tratament de stimulare, ovulatia ar trebui sa fie in urmatoarele cateva zile(4,5,6) de la terminarea lui in cazul in care se obtine
Kitty ce mai faci?
fetele sunteti careva?
gabyv spune:
Draguta wow, nu stiam, iar eu calculasem la ciclul meu lung ca as ovula prin a 25 zi. Asa m-as bucura macar daca as ovula, chiar daca nu se prinde, macar sa vad o ameliorare de la stimularea asta. inca o data
gabyv spune:
Buna dimineata
haideti la o cafeluta
daca nici azi nu veniti ....
ankcta spune:
Hristos a inviat!
Paste fericit alaturi de cei dragi va urez si eu. Va pe cele care ati declarat Z1 ca sa va mai treaca din suparare
Si pe celelalte va cu drag
Ancuta , in curand