Aspirante optimiste >20 ani (676)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Neatza fetelor si La multi ani pentru cei care sarbatoresc astazi ziua numelui, sa fiti fericite, sanatoasa, implinite si sa va indepliniti toate dorintele, sa petreceti Pastele inconjurati de cei dragi si sa aveti parte de liniste sufleteasca, va imbratisez pe toate si va pup.

33+ cu Matei

AMR 6 saptamani pana la marea intalnire.

Un Paste fericit si tie alaturi de cei dragi!
Multumesc frumos ca ai urat La Multi ani pt ziua numelui si mi-ai adus aminte ca al meu sot e George.De 10 ani de cand suntem impreuna mereu am uitat imi aduceam aminte seara tarziu sau imi spunea el necajit .Asa ca azi il iau prin surprindere total..cred ca iar se asteapta sa uit [:D}

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi

La multi ani!!!!! pentru cele dintre voi care isi serbeaza ziua de nume. Sa vi se implineasca toate dorintele!!

Eu mai am azi de facut cozonacii, ma apuc imediat. Ma intru din cand in cand sa vad ce mai ziceti.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna tuturor!!!

am intrat sa va uram un Paste fericit, plin de bucurie, sanatate, impliniri si sa vina iepurasul cu cat mai multe liniute

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ola fete dragi,am intrat sa va salut si sa va urez un PASTE FERICIT,cu multa sanatate,intelegere,rabdare si de ce nu multe berze

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI NUMELE, SOTILOR LOR SI INTREGII FAMILII.
PASTE FERICIT, IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR, SANATATE MULTA SI SA DEA DUMNEZEU SA NI SE IMPLINEASCA DORINTA CEA MAI ARZATOARE, ACEEA DE A FI MAMA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Va astept si maine pe forum sa ciocnim un ou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

am intrat sa va urez sa aveti parte de un PAste Fericit alaturi de cei dragi, liniste si pace sufleteasca si Dumezeu sa va indeplineasca cat mai repede dorinta de a fii mamici

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +9

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Paste fericit fetelor alaturi de cei dragi, sa fiti sanatoase si sa va ajute D-zeu sa va realizati toate dorintele.

Noi suntem bine.Am ajuns la jum. sarcinii.
Va pup

20+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetele. Ce faceti? Gata treaba?
Eu am stat o jumatate de zi pe langa un tort dar rezultatul e superb, asa arata acum astept pana luni cand sarbatorim ziua sotului sa vedem si la gust cum e.
Eu mai am de pregatit cosul pentru sfintit si trebuie sa fac baie, manichiura, pedichiura, in rest gata.
Va pup pe toate si va doresc sa aveti un paste fericit alaturi de cei dragi, iar dorintele sa vi se implineasca cat mai repede.
Abia astept sa vin acasa de la inviere sa mananc ceva bunatati ca am o pofta de toate dar nu mai este mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Lorena iti doresc sedere placuta si sper sa te simti bine la tara.
Eu sunt un pic atunci cand am fost la un preot mi-a zis ca nu am nici o problema de sanatate ci sunt ca un arici si ma enervez din orice iar sotul meu astazi a zis ca daca nici luna asta nu raman insarcinata imi taie tepii la arici ca el a muncit foarte mult si ma simt rau ca si cum ar fi vina mea.Toata lumea imi zice sa nu ma mai gandesc la nimic ca stresul e de vina dar nu pot.Eu stau cu o batrana in casa care mi-a dat apartamentul sa o ingrijesc si va dati seama ca imi este foarte greu, plus ca e foarte pretentioasa si sotul imi tot zice sa nu o bag in seama dar eu chiar sunt un arici nu poate spune nimeni nimic, plus soacra care ma termina cu problemele ei.Sper ca macar sarbatorile astea sa imi ticneasca, sa ne simtim bine si pe 1 mai sa va dau o veste buna. Chiar ma simt foarte prost fata de sotul meu.

Miha stai linistita
si eu sunt la fel de arici
sunt f nervoasa mereu
si sotul meu imi spune ca exagerez cu orice, ca am o mandrie iesita din comun si aiurea....

si el imi zice sa nu mai friu stresata ca poate iese mai bine fara nervi...

si are dreptate
stiu ca si nervii mei sunt criminali si-mi pare rau
sdar nu prea stiu cum sa fac ca mereu o iau razna

Mergi la inceput