Aspirante optimiste >20 ani (676)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Hop si eu acasa dupa o zi minunata.
Am facut un gratar cu sotul meu langa un parauas si padure, a fost asa frumos am ascultat pasarelele, am fost in vizita pe la cateva biserici si acum acasa.

Mergi la inceput

Asa ma mananca sa fac un test de sarcina dar sotul a zis ca nu ma lasa pana duminica ca el e acasa toata saptamana.
Eu de obicei mananc foarte acru si imi place orice e acru si astazi ziceam ca rosiile si castravetii murati sunt acri, si nu mai zic ca am facut o pasca asa de buna fara aluat din care am mancat ieri fara sa am nimic si azi mi se pare ca e amara-acra nici eu nu tiu dar nu imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Kristos a inviat! Eu sunt in Z 14. A fost foarte frumos de Pasti, dar foarte, foarte obositor! Mi-am propus sa nu mai zic ca raman luna asta ci ca raman anul asta! Cred ca de la stres si atatea ganduri nu se prinde. Eu am petrecut Pastele cu cumnatii mei care au un bebe de 6 luni si sunt si nasa lui. L-am iubit si l-am pupacit zilele astea....e un scump si rade la toata lumea si sta in brate la toti!...M-am mai linistit si simt ca va fi bine! Mi-am propus sa mai slabesc, pt ca cred ca de asta nu raman...

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

tot activitate mica pe aici
Elena, eu zic sa nu te mai gandesti la asta cu slabitul, o sa vezi ca vine si la tine, dar daca nu slabesti. Incearca doar sa mananci sanatos si la ore fixe

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutelor
Am intrat sa ved dak sunt ceva vesti.
Eu acasa, astept sa vina veciniisa terminam borsul de miel si ce a mai ramas :P
De maine iar la scoala nici nu am simtit vacanta

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Hristos a Inviat!!!

Buna fetele....am reusit sa intru si eu pe forum, am fost si sunt cam gretoasa zilele astea si nu prea mi-a ars de nimic

va

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +9

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Hristos a Inviat!!!

Buna fetele....am reusit sa intru si eu pe forum, am fost si sunt cam gretoasa zilele astea si nu prea mi-a ars de nimic

va

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +9

samburelul meu

Adevarat a inviat.Da-ne si noua niste pipici de molipsire poate ne molipsim de greata si de gravideala.
Imi pare rau pentru tine, ai incercat cu niste biscuiti obisnuiti dimineata inainte de a te da jos din pat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Mihaelafalt in ce zi esti?

ia vezi tu, poate e cu ochisori de ai starile astea, ai avut si teste de ov. parca, imi amintesc bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Uite va trimit o barza poate va poarta noroc!!!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

gaby

Mergi la inceput