Aspirante optimiste >20 ani (676)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

Hristos a inviat!

Ce fac fetele?
Eu aseara am venit de la tara, o mini vacanta destul de obositoare, nu am dormit prea mult, am luat un frigggggg, am mancat nesanatos si am consumat alcool si la intoarcere am facut o prostie mare, am schimbat traseul si am incercat prin munti desi am fost avertizati de drum rau.....asa ca m-am zdruncinat foarte tare, erau cratere in drum, am urcat la 1800 altitudine (cred), asa zapada era.....deci imi e tare frica daca e bebe ca nu m-am pastrat deloc

azi sunt z 25-26
va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Adevarat a inviat!
Lorena lasa draga nu iti mai fa procese de cunostinta, sa fie bebe si totul o sa fie bine.Daca nici macar de pasti nu mai calcam si noi stramb atunci ce viata ducem.Eu una m-am saturat de atata grija, nu manca aia, nu bea aia nu fa nimic, acum am mancat orice, numai nu am baut, ca tot am fost cu masina si a baut sotul, imi era pofta si mie de ceva cand ii vedeam pe ceilalti dar nu am putut, duminica seara am baut o jumatate de pahar de bere cand am ajuns acasa, dar parca imi trecuse pofta si nu mai mergea.
Fetele vreau sa va zic ca ma dor sanii la atingere pe laterale si aseara la contact intr-o anumita pozitie iarasi m-a durut.Oare poate sa ma doara din cauza ca e bebita sau poate am racit un pic zilele astea.

Miha, ai dreptate
si eu m-am saturat sa ma stresez si mi-am facut de cap
eu am si baut....
prea am luat-o razna si nu-mi place...
asa ca voi incerca sa ma detasez cat de mult posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mada

draguta, in afara de somn si sani usor durerosi si intepaturi mici in ovar nu am nimic
dar nici nu ma mai uit dupa semne

test nu fac pana sambata, poate nici atunci
m-am saturat de dezamagiri asa ca astept sa fie ceva sigur
va pup pe toate

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

moni in ce zi esti, cand te testezi?

te astept cu bratele deschise la sibiu

Lore eu abia am trecut de ovulatie...mai am pana ma testez
eu sunt la munca da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Lore, Moni si eu am baut intre ovulatie si testul pozitiv...chiar nu cred ca are o influenta daca nu am exagerat! Trebuie sa ne mai relaxam si noi intre atatea teste, asteptari, simptome....

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele nu va mai faceti atatea griji de un pahar-doua de vin, am citit undeva ca unii doctori chiar recomada un pahar de vin rosu pe zi , se zice ca ajuta la irigarea uterului, la implantare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

neata feteleeu abia mam trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

am revenit
Miru, dar dormi nu gluma de trezire

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

de molipsire fetelor!

Mihaela, faza cu durerea la contact nu stiu ce sa iti zic, la mine nu s-a intamplat...dar sanii un pic durerosi, asa pe laterale...asa incep...Eu si acum am simptoamele acestea: sani mai durerosi (si acum s-au facut mai plini, mai umflati, nu sunt goi), intepaturi prin burtica, mai ales daca ma ridic brusc...si mers la baie mai des...dar asta se intensifica pe masura ce creste uterul si apasa pe vezica.

Legat de sexul copiilor, eu mi-am facut testul de www.babygendertool.com" target="_blank">aici cu Stefan, si mi-a iesit. Acest test l-am facut si verisoarelor mele si mai multor cunostinte. La majoritatea a iesit bebe la fel cum a iesit si la test, dar oricum astea toate sunt dar asa, de joaca, nu e nimic sigur pana iti arata ecograful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna..
Lore,ma bucur ca te-ai detasat!
Voi ati mai avut vreodata dureri de sani din a doua zi de facut dragoste?eu as ceva nu am mai vazut.Stiu ca atunci cand am ramas gravi dupa a 7 zi de la ovulatie am avut dureri de sani dinspre subtioara apoi dureri de burtica imediat sub buric....acum niik la fel....posibil la fii ovulat in ziua20?dintr-un ciclu de 32?

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput