Cum sa faci 1 milion euro in 3 zile :)

Cum sa faci 1 milion euro in 3 zile :) | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Se ia una bucata emisiune de divertisment: Romanii au talent

Se ia una bucata casa de pariuri: nu dau nume, gasiti pe net destule.

Se pariaza 100.000 EUR pe cel mai prost cotat concurent, care are o cota de 1:20 (plus, minus, fuctie de casa de pariuri). Preferabil se pariaza simultan cate 5000 eur in 20 de agentii ca sa nu bata la ochi, si sa nu cumva sa modifice cotele (aici nu stiu cum functioneaza chestia cu cotele, ca n-am pariat in viata mea)

Se face un calcul estimativ, audienta maxima emisiune 5 milioane de locuitori, votanti maxim 10% din ei (desi pot sa pun pariu ca's muuuult mai putini, din amintirile mele, la dansez pentru tine au spus la un momentdat numarul de voturi la un duel, si nu depasea 20.000, dar e posibil sa ma insel). Sondajele de pe net arata ca preferatul ar avea vreo 30% din voturi, asta inseamna 150.000 SMS-uri

Se pune la punct un sistem de trimis SMS-uri (sau apeluri) - si se investesc vreo 4-500.000 EUR in SMS-uri, evident pentru cel mai prost cotat.

Totul e perfect legal, nu te impiedica nimeni sa trimiti cate sms-uri vrei tu pentru un anume concurent, nu te impiedica nimeni sa pariezi!!

Sumele si evident castigurile pot creste functie de posibilitati si de cum apreciaza fiecare riscul (de cat de multe apeluri e nevoie ca un anume concurent sa castige).

Asa ca daca dispuneti de bani, timp, si resurse, have fun!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

sigur, stai sa scot cei 500 mii de euro care-mi ramasesera rest de la paine. chiar ma intrebam cu astia ce sa mai fac.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

sigur, stai sa scot cei 500 mii de euro care-mi ramasesera rest de la paine. chiar ma intrebam cu astia ce sa mai fac.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Vezi, acum ai solutia ce sa faci cu restul !
Uite ca mie nu mi-a venit ideea asta mai devreme , altfel puneam restul de-o parte si acum eram deja in avionul meu privat spre Teneriffe, in loc sa imi tocesc nervii la birou!

Acum la modul serios, e evident ca 99% din populatia Romaniei nu are resurse financiare pentru asemenea idei traznite, iar aia 1% care chiar ar putea-o face, nu se uita la Romanii au talent.

Dar ca si idee, mie mi se pare interesanta, ziceti-mi si mie un alt mod legal de a obtine 4-500% profit, in doar cateva zile?! Normal ca nu poti sa investeti 10 lei si sa astepti sa castigi 1 milion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna Mickyyy ! Imi era dor de tine !
E o idee buna. Putem investi macar banii pe care i dam pe biletul la LOTO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura !! N-am mai intrat pe forum in ultima perioada, stau prost la capitolul timp liber.

Apropos, am cautat pe net de curiozitate, sa vad cam cati oameni voteaza, la unul din cele mai stranse dueluri din concursul Dansez pentru tine castigatorul a adunat asa cum imi aminteam undeva in jur de 20.000 voturi (17.284 voturi fata de 19.406 voturi)

uite si www.ziare.com/catalin-botezatu/stiri-catalin-botezatu/catalin-botezatu-a-parasit-dansez-pentru-tine-inainte-de-finala-1011347" target="_blank">sursa.

Asa ca probabil 100.000 voturi ar fi mai mult decat suficiente sa schimbe clasamentul

Mergi la inceput