O zi in plus de vacanta
Ministrul Educatiei - Daniel Funeriu, a semnat joi un Ordin de ministru prin care vacanta de Pasti se prelungeste cu o zi. In consecinta, marti, 26 aprilie, nu vor fi tinute cursuri in invatamantul preuniversitar.
Aici stirea completa
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8523984-ministerul-educatiei-prelungit-vacanta-pasti-cursurile-reiau-27-aprilie.htm?cfat=
Raspunsuri
MACARIE spune:
nimic nou sub soare...oricum profesorii stiau inca dinainte de a se lua vacanta ca vor incepe cursurile miercuri ...asa ne-au anuntat
nu mi se pare un lucru rau
voua?
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
maru spune:
nu vreau sa fiu Gica Contra, dar materia de marti cand se recupereaza?
ne miram de calitatea invatamantului, in conditiile in care ministrul vine cu un ciolan pe masa, o zi libera, in loc de solutii pentru scoatere din criza...
Ce e marti atat de speciala?
cosmi1975 spune:
pai si marti e a treia zi de Paste ....cea mai buna decizie pe care a dat o ametitul asta de ministru![]()
ralualexandrei spune:
Eu ma bucur
,in felul acesta vom sta mai mult in familie.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
maru spune:
pai sa schimbe ratia vacanta/zile de scoala... doar Ro parca are cel mai mic numar de zile de scoala din Europa, ori oricum pe la coada in tipul asta de clasament
jenn spune:
Maru,eu cred ca e relevant si numarul de ore in clasa.Asa si fimea sta la scoala o groaza dar au pauza la pranz o ora,sport ora si 45 plus o pauza mica . Vinerea,zi scurta la clasele mici ,fac efectiv doua ore.In Ro se stau minimum 4 ore zilnic.Nu mai vorbesc de programul tampit pe care l-am avut eu la liceu-lunea aveam 8 ore!Era in cretacic,dar tot mult era!
AB_AC spune:
Haidi mey... eu chiar ma bucuram cand din cauza zapezilor din copilaria mea castigam cate o saptamana extra.
Necazul e ca nu se prea face carte cand sunt la scoala, in rest... numarul de zile de scoala e tare relativ. Ai mey invata cel mai mult in vacanta de vara...
Tisina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maru nu vreau sa fiu Gica Contra, dar materia de marti cand se recupereaza? ne miram de calitatea invatamantului, in conditiile in care ministrul vine cu un ciolan pe masa, o zi libera, in loc de solutii pentru scoatere din criza... Ce e marti atat de speciala? Emma Aida e inger ![]() Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Pai se recupereaza pe parcurs pana la sfarsitul semestrului.
Apoi, sa fim, seriosi, calitatea invatamantului nu e data de timpul petrecut in scoala, ci altele sunt bubele, deci...
Eseea spune:
aceeasi intrebare am si eu : si la gradinita e vacanta marti??
Mami de fetita
si de baietel 
Everything is hard before becoming easy...