Strugurasi de Sept-Oct 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Hristos a Inviat!

Lali am ramas fara cuvinte...

Seidana...

Acum plec, si revin mai tarziu.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Hristos a inviat!

Fetelor sper ca v-ati relaxat zilele acestea si ca sunteti bine cu toatele! Multumesc pentru incurajari tuturor fetelor!

ionelamaria eco de morfologie am facut-o si eu tot la Dr. Nemescu - s-ar zice ca e cel mai bun doctor din Iasi la acest capitol. vom repeta ecografia saptamanile urmatoare pentru a verifica daca s-au retras chisturile - aceasta ar fi cea mai buna veste posibila. Doamne ajuta sa fie asa!

Lori 21+ fericita cu Mara

Buna dimineata
Si eu sper ca ati petrecut frumos. Noi ne-am plimbat prin iarba verde cu pustiul si a fost catr de frumos se poate!!!

LoreDoamne Ajuta sa primiti vesti bune! Pumam mamicuta curajoasa si printesa mica si razboinica! Nici nu stim noi cata putere au piticii astia mici. Va imbratisez cu drag!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lali, nu stiu ce sa iti spun despre povestea ta. E tare trist... Nici nu vreau sa-mi imaginez ce simti. Tatal meu traieste dar e atat de boilnav ca nici el nu stie ca traieste si eu stiu ca l-am pierdut deja... mama e sanatoasa ( cel putin asa vrea sa para) si nu vreau o secunda sa ma gandesc la momentul in care o voi pierde. Nu stiu prin ce treci, si nici nu-mi pot imagina la scara reala. Stiu doar ca e o durere crunta, dar mai stiu ca mama ta , de acolo de unde e, iti e alaturi! Nu e suficient dar ea e acolo, langa fiecare dintre voi.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

HRISTOS A INVIAT !

buna gravidute, noi am fost la munte zilele astea .. la Vatra Dornei, a fost frumos si vremea pe masura.
Noi azi mergem in vizite: parinti si neamuri

Noutati: nu prea avem bebe nu a vrut sa arate ce e... a tinut cordonul ombilical intre picioare, am facut tripul test dar inca nu am ajuns sa iau rezultatul.

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Hristos a inviat!
Eu am avut dimineata asta de racapitulat 2 capitole. Nu prea am avut timp sa intru zilele asta.
Multumesc pentru felicitari si urarile de bine!
Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtica!
Lore, eu sunt tare optimista in ceea ce te priveste pe tine si pe micuta ta. O sa vezi ca totul va fi bine.
Lali, cand vrei tu ma poti suna sa iesim la o prajitura. Mi-ar face mare placere.
May, cum te simti acasa?
In rest cum ati petrecut de pasti?

21 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Am uitat sa-mi schimb semnatura

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Hristos a inviat!

Miss me?Oricum, nu am sa zabovesc. Am doar intentia sa clarific ceva, chiar daca ies cumva in afara regulamentului. Habar n-am de ce, dar asa e, nu intotdeauna gasim o justificare pentru ceea ce facem.

May3, nu esti tu cauza pentru care nu am mai scris in forum. Daca vroiam musai sa fiu aici, eram, indiferent de unele "voci", care s-au simtit obligate sa ma puna la punct. Eu in general nu ma dau dusa, mai ales ca nu ma stiu vinovata de ceva decat de faptul de a spune direct ce gandesc, fara sa jignesc pe cineva. Personal chiar gasesc "antrenante" discutiile "in contradictoriu". Intamplarea a facut ca dupa schimbul nostru de replici am avut altceva de facut, a doua zi urmand sa imi pregatesc plecarea intr-un "voiaj" in interes de serviciu. In fine, nu intru in amanunte, pe scurt am avut o perioada destul de aglomerata, acum de sarbatori m-am mai relaxat. Intrucat m-am "conectat" intr-un fel la unele situatii de aici, tu fiind una dintre ele, am intrat sa citesc asa mai pe diagonala ultimele capitole, sa vad cum ati mai evoluat. Asa am vazut si postarea ta in care te intrebai, mai in gluma, mai inserios, ce mai fac. Si, pentru ca exista o sansa infinitezimala ca tu sa-ti faci vreo vina, am vrut totusi sa te linistesc.
In alta ordine de idei, ma bucur ca sarcina evolueaza bine, pentru ca m-a impresionat mult problema ta cu hematoamele. Cred ca esti singura din acest topic fata de care mi-am exprimat compasiunea aici in scris, pentru ca mie nu imi place sa ma exprim astfel in chestiuni atat de personale. Mi se pare important sa fii fata in fata cu cel cu care vorbesti sau macar sa ii poti auzi vocea. Asta e de fapt principalul motiv pentru care nu mai postez, este mult prea fortat pentru mine, nu e stilul meu. Deci sper ca e clar ca nu-ti port pica si nimanui de aici. In mod sigur fiecare are povestea lui si stilul si motivele lui. Te compatimesc sincer pentru ca te simti atat de rau. Exista tratament homeopat eficient pentru problemele cu greturile si alte simptome suparatoare care apar in sarcina (senzatii de arsuri, depresii etc). De ce sa suferi atat, cand exista solutii? Daca te intereseaza amanunte si un sfat dezinteresat in plus, poti sa-mi scrii fara nicio retinere pe PM si am sa-ti raspund, pentru ca aici nu stiu daca voi mai avea timp sa intru.

Seidana, un salut special pentru tine! Esti asa o vorbareata, cred ca detii recordul de postari in odisee. M-am bucurat mult sa vad ca ai un carucior roz la semnatura. Eu cred ca Cineva, acolo sus, stie ce face.

Numai bine tuturor! Sa aduceti pe lume copii sanatosi, norocosi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
A inceput o noua saptamana.Sa-mi tineti pumnii pentru joi.
Rocaille intotdeauna am zis ca fiecare om cu gandirea lui, parerea lui. Te asteptam oricand sa scrii dar fara aluzii ca ala a zis, ala a facut.Plus ca unele din noi scriem mai mult sau mai putin.Fiecare cum simte.Iar la ce i-ai transmis seidanei sper sa nu fie nimic cu subinteles...........

20+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Buna dimineata burtici! Ciudate ultimele 2 capitole, poate reusim sa lasam in urma toate lucrurile neplacute si sa privim cu seninatate spre viitor. Dumnezeu e mare si e bun si nimic din ce ne da, nu e spre raul nostru, ci e o invatatura si o ocazie de a ne reevalua viata. Aici cate un pupic pt seidana si lali .

In ceea ce privesc vestile neplacute pe care le-am primit noi saptamana trecut pot spune acum dupa cateva zile ca au reprezentat pentru mine si pentru sotul meu o rascruce importanta din viata noastra. Am descoperit in mine si in sotul meu atat de multa iubire unul pt altul si amandoi pt bebelina din burtica incat simt ca am sufletul plin de iubire si ca orice greutati am intampina ne vom tine mereu de mana. Am un sot atat de minunat, cu un suflet atat de mare si plin de bunatate, incat nu contenesc sa ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru faptul ca l-am intalnit.

Sunt si astazi libera asa ca profit din plin sa motai si sa ma alint !

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor.
A inceput o noua saptamana.Sa-mi tineti pumnii pentru joi.
Rocaille intotdeauna am zis ca fiecare om cu gandirea lui, parerea lui. Te asteptam oricand sa scrii dar fara aluzii ca ala a zis, ala a facut.Plus ca unele din noi scriem mai mult sau mai putin.Fiecare cum simte.Iar la ce i-ai transmis seidanei sper sa nu fie nimic cu subinteles...........

20+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Tinem pumnii cum nu... stransi si cu noroc..
Oricum va fi bine sunt sigura....

Roccaile... multumesc de salut .. sunt vorbareata pt ca cineva uneori trebuie sa mai rupa tacerea , in general nu sunt extrem de darnica cu episoadele din viata mea, insa intre voi ma simt bine si am oarecum acoperire..

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput