Strugurasi de Sept-Oct 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

da. si cand te gandesti ca la mine nu trecea o zi fara cafea. de topaia fetita de mama-mama. Am renuntat la tigari, voi renunta si la cafea. Noroc ca pt cafea mai am surogat.

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Buna dimineata!!

M-am intors si eu la serviciu cu chef (LIPSA) de munca. Am inceput numaratoarea inversa pana la prenatal! :)

Sa aveti o zi frumoasa si insorita!

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata fetele ,

Apropos de cum am ramas insarcinata ...eu am fost una din cele care a stat cu picioarele pe pereti , s-a stresat de numa', deja intram in depresie ca nu raman, am luat branca ursului si mi-am facut teste de ovulatie....deci nu se aplica regula la toata lumea.:D

Lore, ieri am fost si mi-am luat foita pentru reducerea programului de lucru. Cu bilet de trimitere m-am dus la maternitate , m-a trecut intr-un registru ca si cum as fi venit la o consultatie si mi s-a eliberat o adeverinta pe care scrie ca se recomanda reducerea timpului de lucru la 6 h. Si gata.

Eu o las mai moale cu cafeaua ca si asta mica a mea e agitata in zilele in care beau .

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea2011

da. si cand te gandesti ca la mine nu trecea o zi fara cafea. de topaia fetita de mama-mama. Am renuntat la tigari, voi renunta si la cafea. Noroc ca pt cafea mai am surogat.

22 + cu

nici eu nu pot fara cafea.. insa mai nou de la un plic de ness am trecut la jumatate de plic... in rest nu prea mai beau cafea.. si am renuntat la pepsi...
De sarbatori scumpa mica atata topaia si nu stiam ce are.. pai cu ce avea? era ma-sa proasta ca nu se oprea sa bea prostii..

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Buna dimineata!!

M-am intors si eu la serviciu cu chef (LIPSA) de munca. Am inceput numaratoarea inversa pana la prenatal! :)

Sa aveti o zi frumoasa si insorita!

Cand ziceai ca vrei sa intri?

Sper ca pana intram , adik 1 luna jumate -2 , sa se semneza noul adru de lege cu 168 zile in prenatal...
Eu ma gandeam ca dupa 10 iunie imi iau 5 zile de medical, mai am 9-10 zile de concediu de ohidna, si din iulie... prenatal..

Mergi la inceput

oanaiasi deci e posibil sa imi poata da doctorita care imi urmareste sarcina acea adeverinta nu?

stie careva vreun remediu permis in sarcina pt gingiile FOARTE inflamate? cum se deosebeste gingivita de parodontoxa?

Mergi la inceput

Citat:

Cand ziceai ca vrei sa intri?

Sper ca pana intram , adik 1 luna jumate -2 , sa se semneza noul adru de lege cu 168 zile in prenatal...
Eu ma gandeam ca dupa 10 iunie imi iau 5 zile de medical, mai am 9-10 zile de concediu de ohidna, si din iulie... prenatal..

seidana daca ma hotarasc sa imi iau doar 63 de zile as intra in prenatal de pe 23 IUNIE. data fiind situatia prezenta m-am hotarat sa fac cumva sa imi rezolv de medicale pt toata luna iunie asa ca .... daca resesc asa mai am luna Mai de stat la serviciu.

Mergi la inceput

Mi-am amintit sa va zic : ieri am vb cu cei de la resurse umane . Concediul de odihna se calculeaza proratat pe perioada de activitate + pre/post natal. Deci cand va calculati zilele luati conform perioadei de pana la CIC si nu perioada lucrata pana la intrarea in prenatal.

Oana 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

oanaiasi deci e posibil sa imi poata da doctorita care imi urmareste sarcina acea adeverinta nu?

stie careva vreun remediu permis in sarcina pt gingiile FOARTE inflamate? cum se deosebeste gingivita de parodontoxa?

Sigur ca da. Eu asa am procedat.

Gingivita e inflamarea gingiei , inrosirea, tumefierea. Parodontoza presupune inflamarea gingiei , pungi de puroi la radacina dintilor, retragerea gingiei de pe radacina si aparitia mobilitatii dintilor-incep sa se clatine.

Oana 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Mi-am amintit sa va zic : ieri am vb cu cei de la resurse umane . Concediul de odihna se calculeaza proratat pe perioada de activitate + pre/post natal. Deci cand va calculati zilele luati conform perioadei de pana la CIC si nu perioada lucrata pana la intrarea in prenatal.

Oana 18+

Mie de la resurse mi-au zis ca nu se ia in considerare perioada din prenatal.. cum nici Concediul medical nu intra in calculare perioadei de Concediu de odihna.. pana la urma fiecare firma cu mofturile ei...

Mergi la inceput