Strugurasi de Sept-Oct 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

da , seamana ff mult cu dobosul
mi am sunat barbatu sa nu vina acasa fara dobos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

da , seamana ff mult cu dobosul
mi am sunat barbatu sa nu vina acasa fara dobos

pai sa mananci si pt mine, ca ti-am ghicit prajitura. ;)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana , acum cand imi aduc aminte cate faceam si eu , chiar ma pufneste rasul

eu am o vorba , totul se intampla la momentul potrivit , indiferent de ce facem sau nu facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

La chestia cu pozitiile si cu peretii pe picioare...
Acu doi ani asa am facut, si incercari dese, s-a prins din prima luna, dar a fost avort menstrual.
Acum, a fost surpriza. In ultimele zile de CM, eu deasupra, fugit la baie, nu tu picioare pe pereti, nu nimic. Nici nu ma asteptam, adevarul e ca nici nu incercam sa iasa bebe, nu ma simteam suficient de pregatita. Si cand nu a venit cm, am stiut. Testele le-am facut asa, sa am o amintire

Fiecare cu pasarelele lui. Cel mai mult si mai mult conteaza relaxarea. Lipsa de stres. Si increderea ca va fi bine. Daca devine un motiv de stres, facut la ceas si fara placere, nu va avea nici rezultate. Oricum cei mai multi dintre copii sunt conceputi accidental. In vacante, concedii, de zile de nastere ale parintilor, sub influenta alcoolului.

16+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

:))) Anca, mare adevar graiesti.

Al nostru bebe, fix la betie a fost facut - dupa o noapte de club, in care sotul si cu mine eram putin a venit

16+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Noi am folosit, de cand ne-am casatorit, metoda calendarului si atat, adik in perioada presupusa fertila mai foloseam cate un prezerv, sau ne mai feream, sau o raream..si cand s-a intamplat prima oara, pe enasteptate, in 2009 la inceput, d'abia aflasem si peste 3 sapt am pierdut sarcina, apoi , o vreme, mi-era f frica s araman iar si sa se intample la fel,sa pierd sarcina, nu mai vroiam sa raman,ca sa nu se mai intample sa pierd ...dupa cateva luni, era ok, iar imi doream,dar tot timpul am folosit metoda calendarului..si d emult eori imi faceam testul cand imi intarzia cateva zile, dar nimik..si acum, am fost pelcati in india si ne gandeam sa il concepem acolo, mi-ar fi placut..dar nu a fost asa, ne-am intors din india in nov, si pe 31 dec am aflat ca sunt gravi...pur si simplu...si la 2 sapt, a avut loc marea cearta intre sot si ai mei..si a trebuit sa plecam de la ei..si d;'asta zic eu mereu,ca nu ma gandeam ca bebe sa se tine fix acolo in burtica, prin toate cate am trecut, am plans 3 sapt continuuuu..si eram numai inc erturi si discutii si semne de intrebare si confuzii...si 2 sapt d efacut naveta la tara la 30 km, fara foc ,fara apa, in mijlocul iernii....dar bebe ma iubeste mult

Zubi, mami21+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi mama asta te-a facut pe tine sa plangi atata timp? ei uite poate minunea din burtica o sa ii impace..
Ti-am is eu cu soacra nu am vb 2 ani... si ea a sunana noaptea sa imi zica ca ma omoarade ma impac cu el, pe el voia sa il uca la popa ca cica i-am facut vraji, ca ne omoara pe amandoi decat sa ne vada impreuna.. etc.. si ete ne-am facut Sarbatorlor oarecum impreuna...
Tu cand mergi la dr ? hai ca esti burtica mare cu surpriza .. cum iti e burtica joasa...

A.. burtica mea e f joasa.. si vi-am zis ca un nene chirurug ( altul decat cel recomandat) a zis ca nu am hernie, ca de aveam imi iesea ceva rotund pe burta.. un dop..

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Neatza...

Sa aveti o zi buna.. va astept cu apa, cafeluta mai rar ca e cam agitata aia mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Neata si tie! eu mi-am facut un ceai de menta, in loc de cafea dar cred ca azi voi da o fuga in vama sa-mi cumpar un pachet de cafea decofeinizata. oare din aceasta am voie?

22 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea2011

Neata si tie! eu mi-am facut un ceai de menta, in loc de cafea dar cred ca azi voi da o fuga in vama sa-mi cumpar un pachet de cafea decofeinizata. oare din aceasta am voie?

22 + cu

eu zic ca da, doar e gen inka... cofeina agita...

Mergi la inceput