Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Va doresc tuturor
Paste Fericit! Cu sanatate, copii frumosi si cuminti si multe, multe zambete!

Va pup! Somn usor!
Noi suntem mai mult pe drumuri si de aceea chiulesc atat de mult de la apel.

Cristina G.
24+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Va dorim si noi Paste Fericit!!

Incerc sa intru maine, tortul il fac numai maine ca am nevoie de el luni, deci il las ultima data...stiu...e sarbatoare, dar asta e

In rest, am cam facut si mi-am propus, mai am drobul si inca ceva aperitive si gata. Am facut la praji, 4 diferite...cand ma apuca...ma apuca...normal ca acum sunt rupta.

Mama de Ana si 28+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ilida, multumesc!

eu de la gynipral, am avut mai putin contractii aseara. cred ca raspund mai bine la el. si vad ca pana acum nu mi-a fost rau, bine ca oricum n-am luat 2 pastile, ci doar 1. in doua jumatati. de frica ca mi se face rau.
am remarcat ca in special seara am contractii, unele f naspa de zici ca nasc. asa am impresia. prb cand nasti e muuult mai naspa.

krissy, f frumoase pozele cu sophia.:)

lissa, mult spor la tort si sa ne arati poze cu el!!!

in rest va pup pe toate, fara sa mai nominalizez. si va urez inca o data Paste Fericit alaturi de cei dragi si de bebeii din burtica, care sper sa fie toti sanatosi, cuminti si sa iasa la lumina doar atunci cand trebuie, la 40 de saptamani, frumosi si destepti si sanatosi. asa sa ne ajute Doamne Doamne pe toate fetele de la noi de la odisee si nu doar.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
23+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui squirrel

Buna fetelor , vin si eu sa inclin balanta catre vestile bune, am avut azi intalnire cu BB m-am lamurit in cate saptamani sunt si eu adica 23s+4 si avem 630g o fi mult putin nu stiu dar atat avem. In rest nimic de rau.

Multumesc mult de reteta sunt convinsa ca drobul meu va iesi bun.

Arianna ma bucur ca s-a rezolvat, Laura voi cum sunteti?

Ai mei barbati au mers dupa cumparaturi ii astept sa incepem si noi operatiunea ' ouale'.

Va doresc din suflet sa aveti parte de Sarbatori Luminoase in pace si liniste sufleteasca si trupeasca.

felicitari!! eu cred ca bebe al tau este ff bine ca si greutate.
uite aici:

20 weeks 10.08 inches 10.58 ounces 25.6 cm 300 grams
21 weeks 10.51 inches 12.70 ounces 26.7 cm 360 grams
22 weeks 10.94 inches 15.17 ounces 27.8 cm 430 grams
23 weeks 11.38 inches 1.10 pound 28.9 cm 501 grams
24 weeks 11.81 inches 1.32 pound 30 cm 600 grams
25 weeks 13.62 inches 1.46 pound 34.6 cm 660 grams
26 weeks 14.02 inches 1.68 pound 35.6 cm 760 grams
27 weeks 14.41 inches 1.93 pound 36.6 cm 875 grams
28 weeks 14.80 inches 2.22 pounds 37.6 cm 1005 grams
29 weeks 15.2 inches 2.54 pounds 38.6 cm 1153 grams
30 weeks 15.71 inches 2.91 pounds 39.9 cm 1319 grams

_

Babyblue va pupa pe toti!!
23+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Babylicious,Krissy ,Squirrel......va multumesc
Krissy.....super pozele ...iar cea cu iepurasul este asa dragalasa....are niste ochisori Sophia

23 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Squirrel , felicitari pt rez bune de la eco si pt bebe grasunel!

Eu va urez un Paste fericit!Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ajungem cu bine la termen, sa avem bebei sanatosi si de asemenea noi si ai nostri sa fim sanatosi sa ne putem creste copiii!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 29+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Babyblue si la mine contractiile sunt in special seara...
Sqirrel felicitari pt bebe sanatos.
Eu am reusit sa vopsesc oua si sa fac cateva feluri de mancare traditionala , mai mult cu ajutorul sotului , dar important ca a iesit, saracu a facut si curatenie si trebuie sa recunosc ca e foarte priceput.
Cum maine o sa plecam la nasi si nu stiu cand mai intru va urez de acum
UN PASTE FERICIT alaturi de cei dragi si multa multa sanatate. Lumina sfanta a invierii sa va incalzeasca sufletele si sa ne vegheze pruncii sa creasca sanatosi si noi sa nastem cu bine la termen!!! Va pup pe toate!!

27+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Arianna, ma bucur ca esti bine. Esti o femeie curajoasa si nu te panichezi usor.Te admir
Lisssa, dupa ce ca de abia ma potolesc cu dulciurile, apari tu si vorbesti de 4 feluri de prajituriiiiiiiiii
Laura, sper ca esti bine, atat tu cat si familia ta, si fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca linistea de care aveti nevoie
Babyblue si Roberta, ma bucur ca ati reusit sa faceti si mancarica si ca va simtiti si mai binie.Tinet-i tot asa
Gogoshika, felicitari pentru printesa grasuta si sanatoasa

Aveti grija la inghesuila, daca mergeti sa luati Lumina!
Va dorim si noi un Paste Fericit si sa ne ,,auzim,,dupa sarbatori numai cu vesti bune (si,sper, tot cu atatea kg)

22+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fie ca sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. PASTE FERICIT

Alina 26+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Hristos A Inviat!!!

am terminta tot iar la sf zilei... m-am rasfatat cu o manichiura...mi-aS fi facut si pedi, dar nu mai ajung

O zi placuta sa aveti!

Mama de Ana si 28+

Fashion

Mergi la inceput