Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Buna fetelor!
am gasit astazi pe un site reduceri mari la sterilizatoare si biberoane avent si vroiam sa va impartasesc linkul insa mi-am adus aminte ca nu-l pot posta ca s-ar considera reclama si vreau sa va intreb cum procedez sa va fac cunosc siteul in caz ca va intereseaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Babyblue , eu acest Gynipral , cum se numeste , ca aici are alta denumire, il iau de la 4 luni. La inceput mi-a dat doar buscopan (no-spa) si mag B6, dupa ce am trecut de primul trimestru mi-a dat si Vasosuprina(gynipral) pt o luna , dupa care , vazand ca tot mai am contractii , mi-a marit doza la 3 pe zi si mi-a spus sa iau pana la 36 de saptamani. deci eu in fiecare luna imi fac provizii de 5 cutii ( atat imi trebuie pt o luna) si le iau vorba ta ca pe bomboane, numai sa ajung la 36 .vad ca indiferent de odihna am zile cand am mai multe si zile cand nu am aproape deLoc( 4-5 ).Am citit mult pe site-uri de aici si sunt f multe gravide care iau aproape toata sarcina aceasta vasosuprina( gynipral) , asa ca stau linistita in privinta medicamentului , doar k imi cam da tahicardie uneori si niste calduri... dar asta-i nimic , sa creasca bebe mare.
m-ati facut curioasa cu greutatea , abia astept sa-mi fac si eu o eco sa vad cat are , ca Doctorita mi-a spus la ultimul control (27 saptamani) , ca ar fi bine sa aiba copilul macar 1 Kg , in caz de nastere prematura , dar dupa cum spuneti voi cred ca deja are..sper

28+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ruxi da un mail pe mailul comun

Crisspy, fericita de Razvi si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

daca imi si spui cum trimit email pe contul comun :D...scuze dar eu nu am apucat sa ma acomodez cu toate setarile pe aici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

daca imi si spui cum trimit email pe contul comun :D...scuze dar eu nu am apucat sa ma acomodez cu toate setarile pe aici :)

da un mail de pe ce adresa de mail vrei tu la adresa comuna: strumfi2011@gmail.ro

25+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

da un mail de pe ce adresa de mail vrei tu la adresa comuna: strumfi2011@gmail.ro

25+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

e ok a ajuns mailul tau...mersi.

sunt cam umflate preturile normale de ex la sterilizator electric scrie ca e redus de la 400 lei la 239 lei , eu l-am vazut in ochan la 270 lei , pret normal.

dar oricum sunt ceva mai mici

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth
cred ca nu ii face cerclaj pentru ca, din cate am citit si eu, cerclajul se face numai pana la o anumita varsta a sarcina. Sa ma corecteze cine stie mai bine.
Ba din contra, eu am citit ca cerclaj de urgenta se face oricand pana in saptamana 28 daca medicul considera necesar. Dupa mine evident ca medicii care au evaluat-o si urmarit-o pe Ramona au decis ca nu e cazul. Poate colul se prezinta bine si nu e deschis, in ciuda contractiilor. Apropos, Ramona, cred ca ti s-a monitorizat colul, ce masuratori aveai dupa contractiile avute? Poate o data externata merita sa ceri o a doua opinie privind necesitatea cerclajului.

Laura, ma bucur tare mult ca s-a rezolvat problema cu plamanii a sotului si raceala baietelului, multa sanatate in continuare!

Ruxiii, mai poti pune linkul pe care vrei sa-l impartasesti cu o pauza dupa puncte, gen www. link. com, sau fara www si com si nu o sa fie "detectat" ca si reclama.

Anamaria, imi pare rau de episodul cu herpesul si degetul taiat, ai de grija si multa sanatate! Bine ca v-ati petrecut fain de la Paste incoace!

Flavia, ma bucur ca drobul a fost un succes - 'told ya! Ce varianta ai facut pana la urma, mieloasa sau ne-mieloasa?

Haideti ca fac din nou capitol nou, ca vad ca nu se inhama nimeni inca si suntem la pagina 21...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 24+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

imi tot dati emotii ..doamen paranoica sunt

pe bayblue o chema Ramona ?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Poftiti la capitolul 46

Mergi la inceput