Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Babyblue imi pare nespus de rau ca nu te simti bine si ca trebuie sa treceti prin asta! Ne rugam si speram ca totul sa fie bine in final ! Te pup cu drag !

Ireth este foarte foarte frumos patutul ! Plus ca mi se pare fff practic.

(p.s Si eu urasc gandacii)

Am mai vazut poze noi ff frumoase cu fete si burici superbe! TOATE!

Lissa... Arata delicios totul, iar tortul este super.Ce tort a fost?

Biberoane, noi am avut si din plastic si din sticla. Din plastic am avut de la Primii pasi...nu le recomand, pt ca nu sunt f calitative . De Firme mai mari si mai scumpe nu am avut deci nu stiu cum sunt; dar pot sa spun ca cele din sticla sunt ff bune. Pe langa faptul ca sunt in trend-ul bio/eco/green.... se spala si se degreseaza f bine in comparatie cu cele din plastic.

Sterilizator am avut pt microunde de la Primii pasi...si am fost f incantati.

Pup si restul fetelor Roberta, Roxy, Crisspy, Krissy,Oxy, Alexia, Florina, Adra, Lulushor, Sdcristian,Ilida,Felicia,Rammy...pe toate ,pe toate!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 30+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

Vreau si eu sa vad pozele cum le pot vizualiza?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata burtici

Ireth foarte frumos patutul, sa doarma bebe sanatos si linistit in el

Lissa_ana felicitari pentru bebelusul sanatos, eu nu o sa spun si grsun pentru ca am intrebat 3 doctori despre greutatea bebelusei mele (1500 gr. la 29 sapt si 3 zile) si toti 3 au spus ca este greutatea ABSOLUT NORMALA pentru aceasta varsta.

Anaemi bine te-am regasit

Eu ed ca voi fi nevoita sa nu mai vin la servici, ieri a trebuit sa plec mai repede din cauza contractiilor insotite de intepaturi .Am ajuns acasa si am luat repde un gynipral+ nospa pentru ca nu ma lasau de loc, intepatuirile au incetat dar contractiile nu. Nu m-am panicat foarte tare din cauza contractiilor pe care eu le am de la 4 luni ci faptul ca bebelusa misca in continuu dar nu cum o face de obicei, adica nu simteam lovituri ci niste miscari nebune asa de parca se zvarcolea haotic,am simtit-o asa de pe la 7 pana pe la 12 noaptea, am adormit dar aceleasi miscari m-au trezit pe la 2 . Cred ca am plans 2 ore de spaima, pana am adormit la loc

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 30+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna mamici,
babyblue abia acum am intrat pe forum, de dinainte de sarbatori. pare tare, tare rau ca ai probleme, sa te ajute DD sa ajungeti sanatosi la termen.

noi, multumim lui DD am avut vesti bune in vinerea mare. florin nu are tbc, a fost o pneumonie f. urata, dar care s-a tratat. din pacate, si-a gasit niste probleme la inima, dar e bine ca le-am descoperit, incercam sa le tratam din timp. dani a avut doar o viroza, a trecut si aia.
au venit parintii lui florin de paste, adica am fost in familie, ceea ce, din nou, a fost bine.
eu sunt in concediu sapt asta ... nu stiu inca ce se va intampla de sapt viitoare, vom vedea, parca m-as mai duce, am niste retineri ... stau si ma invart si ma gandesc si le intorc pe toate fetele.

nu stiu ce sa va mai zic, nu stiu cand mai intru, sper macar sa apuc sa va citesc si sa citesc numai vesti bune.
va pup pe toate.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna burtici!
Laura ma bucur ca esti bine cu toata familia.
Anaemi , bine ai revenit dupa sarbatori, ai grija cu accidentele prin casa.
Roxy , nu stiu daca e la fel dar si al meu se misca de vreo doua zile mai "ciudat " ca pana acum , mai tare si mai repede... ca un bebelus care plange si da din picioare si din maini repede , repede ,parca s-ar zbate ... sper ca nu nimic rau .. vad ca raspunde la mangaieri mai mereu. Incearca sa nu te gandesti la rau...
baby azi cum te simti?
Mie de cateva zile imi curge sange din nas dimineata cand sunt inca in pat sau seara la dus, Roxy tu parca ziceai ca patesti la fel, ti se mai intampla?? e normal asa des?

28+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Laura ma bucur ca vii cu vesti bune, sa o tii tot asa.
Babyblue sa ne mai dai vesti (bune) despre tine cand poti, eu sunt cu sufletul alaturi de tine si sper sa se imbunatateasca situatia cat mai curand.

Fetelor si eu ma sperii cateodata ca bebelusha mea e mult prea activa, si mi-a frica sa nu cumvaa sa fie ceva in neregula, dar daca nu ar misca asa des iarasi n-ar fi bine si as intra la idei.....
Cine sa mai inteleaga femeile gravide.

Va pup pe toate !

Alina 27+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Laura, ma bucur f mult ca sunteti bine si ca sotul nu are ce credeati! Acum,aveti grija cu inimioara !

Lissa, felicitari pt rez bune de la eco.

De miscari ciudate ale lui bebe, nu stiu ce sa va zic, pt ca al meu (inca) se misca normal.

Contractii am si eu zilnic. Si toate sunt dureroase.

Miercurea viitoare merg la eco.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 30+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor.

n am apucat sa citesc tot, ca nu mi merge prea bine stickul de net si se incarca f greu paginile.
felicit pe toate fetele care au trecut de hopuri si va urez la toare rabdare, rezistenta si multa sanatate!!!

pe mine ma vor externa maine, se pare.
contractii tot mai sunt, mai rare si mai suportabile. se pare ca de principiu o sa le am pana nasc. cu mentiunea ca va trebui sa iau tratament aks toata sarcina si sa stau la pat.....asta e. e important sa duc sarcina cat mai mult posibil.

cred ca ar trebui sa ma mut cu arriana si cu celelalte fete care sunt consemnate la pat, intr un azil ceva, ca sa mai stam de vb sa nu ne pierdem mintile.:)))

sunt mai optimista, mi am mai revenit. acum contractiile nu mai sunt atat de dese si de dureroase, sunt muuult mai suportabile si mai rare.dar tot mai am 1-2-3 pe ora, fata de 3 pe minut, ca aveam impresia ca nasc, deja am evoluat.
nu e data sa nu ma ridic din pat sau sa nu ma mut pe o parte, ca se intareste burta, dar acum este suportabil, nedureros, doar usor jenant. cu astea pot sta pana la final.

de cerclaj nu vor sa auda. doar sa stau la pat si sa fiu monitorizata des cu colul uterin.

roxy, tu spui ca ai contractii de la 4 luni. gynipral iei mereu sau doar cand si cand? eu nu m-am lamurit incat cat voi mai lua acest tratament bomba, ca le iau ca pe bomboane.

roberta, aceeasi intrebare si pt tine, tu ce iei?
mamutz la fel? cat poti lua acest gynipral, ca doar nu l oi lua pana la final?

la toate va multumesc pentru gandurile bune!!!!!! si pentru sustinere!! si promit sa revin in forta, cat de curand. din pat...evident...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
23+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Babyblue dar de ce nu vor sa auda de cerclaj ?
Ti-au explicat motivul, ca din cate am inteles contractiile sunt din ce in ce mai putine.
Eu consider cerclajul o vesta de salvare, pt mine asa a fost si cred cu tarie ca daca nui-l faceam preventiv sarcina asta avea acelasi final ca si precedenta.
Nu vreau sa te sperii, ci doar sa intrebi medicul si sa luati impreuna cea mai buna decizie pt cazul tau.

Alina 27+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Laura, tare ma bucur sa aud ca totul e bine! felicitari! vezi, ti-am zis noi ca rasare soarele si pe strada ta

AlinaOprea, cred ca nu ii face cerclaj pentru ca, din cate am citit si eu, cerclajul se face numai pana la o anumita varsta a sarcina. Sa ma corecteze cine stie mai bine.
Anaemi, bine te-ai intors! ma bucur ca totul e bine... exceptand contractiile, dar problema asta o avem toate

babyblue, asa ma bucur ca esti bine! te asteptam sa vii in forta pe-aici

roxybarbu: of of, toata lumea are probleme cu contractiile. imi pare rau prin ce-ai trecut ai stat in frig? poate sa fie si de la frig.

25+

Mergi la inceput