Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (73)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1304136000" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!
iaura21 Felicitari!
Sarcina usoara si un bebelus sanatos nascut la termen!
Ma bucur ca apar gravidutele, completand lista mamicilor care au nascut!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Am facut modificarile in lista de pe prima pagina.
Oanka am bucur ca va doriti si al doilea copil.
Dumnezeu sa va ajute!
Blogul fetelor!
Livsy spune:
Pinuta si Criss, va multumesc din suflet!
Iata ca dupa Post apar si vestile bune, Iaura, FELICITARI !!! Sarcina usoara si Bebe sanatos si la termen! Doamne ajuta!
pinuta spune:
Mai dar ce liniste e!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png
Ioanact spune:
E liniste, pt ca noi am profitat de vremea de-afara.
Am iesit cand cu una cand cu cealalta, pt ca Ioana a dormit mult la pranz(3 h jum). Aseara am fost la finuta si-am ajuns tarziu acasa, iar azi a recuperat..asta nu si in cazul Justinei.
Am iesit cu Justina o ora (n-am stat m mult ca nu m avea stare, ii era somn). Am venit acasa, am culcat-o (tati a stat cu ea) iar eu am iesit (runda a doua ) cu Ioana.
Apoi am venit acasa , Ioana nu s-a saturat si a m iesit si tati cu ea..iar eu am calcat cu Justina (bineinteles, ea s-a jucat printre picioarele mele).
Avem si poze (au iesit m bine chiar daca nu are blit, la lumina face inca poze frumoase, ap foto).
Ce planuri aveti pt maine?
Noi avem doua optiuni: sa mergem la iarba verde la un gratar sau in Bulgaria (ideia sotului).
Vedem maine ce hotaram.
Blogul fetelor!
histamina spune:
Hristos a inviat!
Pinuta, noi facem 9 luni pe 4 mai si papam laptic de la mami la 22,1,3,5,7,8,9..........daca apuc 2 ore de somn legate e o mare minune.
indiferent pe papa seara. i-am dat si piure de legume si branzica si de toate, tot acelasi orar de supt are. dacA E MARAIT INSA SE SCHIMBA, PAPA DE LA 22 LA 3 DIM DIN ORA IN ORA..........
pinuta spune:
histamina mai poti? Eu sunt obosita permanent, dar se merita. Sa va traiasca Sebastian! Rares face pe 10 mai 5 luni.Aseara i-am dat o masura jumatate de orez in lapticul de la 22 si a dormit pana la 4. Cred ca doar laptic nu-i mai este suficient, asa ca de saptamana viitoare o sa incerc sa-i dau si suc de legume.Saptamana asta am inceput cu orez si vad ca e bine, are scaun normal, nu are nici o problema.
tuturor!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png
maria08 spune:
Iaura 21: Felicitari!!! O sarcina usoara si un bb sanatos!
Criss, Oanka: Multumesc, m-ati facut sa plang.....ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Sale sa ne ajute sa ajungem la termen; abia astept sa ajung la echo pe 9.
Oanka:Daca poti , da-mi un pm cu contul de la biserica voastra, acolo m-am rugat de mai multe ori la Sfantul Nectarie si macar cei 2% sa-i trimit.
histamina spune:
Sebastian are greutate de copil de 4 luni,cam 6.300, lungime undeva pe la 6 luni si un pic,cca 66 de cm, dar paseste,gangureste silabe, se joaca, comunica, iar la evaluarea psiho mi s-a spus ca e de varsta reala, adica 9 luni.de ce nu sta in fundulet, am intrebat?pai ,ca nu are musculatura inca dezvoltate sufient.
pe mine ma cam incurca,adica sta in picioruse sprijinindu-se singurel, paseste,dar nu sta in fundulet singurel decat maxim un minut.
altfel, mancam tot la 2 ore noaptea,desi e diversificat si peste zi papa intre 400 si 500 de alta mancare.
o sa dorm in picioare, in curand.
cu alergiile ma simt rau,mai rau ca niciodata.noroc ca am medicamentele din Germania si ma ajuta acum la respiratie.din pacate cel care ma ajuta impotriva polenului, e interzis cand alaptez.
iaura21 spune:
multumesc fetelor pt. felicitari doamne ajuta sa fie bine pana la capat
acum am o intrebare ,la cami antonia mai ales pot citi 2 acatiste odata? am inceput azi si acatistul sf nectarie si mai citesc al sf. parinte arsenie boca
maria tu inca nu ai facut primul eco? mare rabdare tre' sa ai
de fapt io am facut FET cu blastocisti ,de 5 zile, poate de aceea s-a vazut asa repede...asteptam vesti bune
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste