Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (73)
Raspunsuri - Pagina 8
viotimis spune:
la toate fetele !
oanka80 ! sa va dea Dumnezeu inca un BB sanatos !
Ca_Mila , te asteptam cu vesti bune !
sandaa spune:
HRISTOS A INVIAT!
Va spun si eu cu intarzire. Ma bucur de vastile bune care au aparut si va multumesc tuturor ca ati povestit asa de frumos cum a fost de sarbatori. Va felicit in primul rand pe voi noile gravidute MARIA si IAURA ma bucur foarte mult pentru voi.
Ma bucur pentru tine Livsy iti doresc o viata frumoasa in noua casa.
Vreau sa va spun si eu ca m-am simtit bine de sarbatori am fost linistita si impacata nu asa cum au fost sarbatorile de iarna. II multumesc lui Dumnezeu, nu am cuvinte si sper sa fie bine de acum inainte chiar daca uneori gandurile ma mai bantuie.
Ma bucur ca scriu mai multe fete care scriau inainte destul de des dar acuma le inteleg sunt ocupate cu puiutii lor.
Va imbratisez pe toate nu vreau sa uit pe cineva dar sunteti in gandurile mele.
Alina multa sanatate mamei tale. Exista minuni si sigur se va intampla o minune si cu mama ta.
Va doresc numai bine si asteptam cat mai multe fete cu vesti bune.
Doamne ajuta!
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
dragutelor si ciprian.......sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai02.htm
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
sandaa Adevarat a Inviat!
Multumesc! Eu cred in minuni si vreau ca Dumnezeu sa faca o minune cu mama mea.
caciantoni multumim pt Sinaxar!
Pana la urma, ieri am fost la Pitesti (in Bulgaria n-am m plecat, pt ca le tb pasaport la fete, nu merge cu certificatul de nastere), ne-am intalnit si cu nasii nostri (de cununie si de botez al fetelor).
Drumul a fost obositor si aglomerat, cand ne-am dus..dar mai obositor la intoarcere, mai ales pt sot ca tb sa fie atent la drum si sa nu adoarma si pt mine ca tb sa-l tin de vb. (la 23 am plecat din Pitesti si la 3 am ajuns acasa).
Acum doi ani am fost cu Ioana pana la Bucuresti, ne-am plimbat in parc si-am plecat acasa. Am ajuns mult m dvm, dar e m aproape Bucuresti decat Pitesti si atunci a fost liber traficul, mai ales pe autostrada..in schimb acum a fost f aglomerat.
Multumim lui Dumnezeu ca ne-a ajutat de am vazut Pitestiul si pe nasi!
Am facut cateva poze!
O seara placuta!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
DRAGUTELOR SI CIPRIAN......SINAXARUL DE AZI.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai03.htm
SI TOT AZI ESTE SARBATORIT SI SF. CUV. IRODION DE LA MANASTIREA LAINICI, CANONIZAT DUMINICA 1 MAI 2011
Livsy spune:
Adevarat a inviat!
Caciantoni, multumiri pentru Sinaxar si pentru tot ce faci pentru noi, ma rog ca Bunul Dumnezeu sa rasplateasca rabdarea si credinta ta!
Alina, ce frumos, la nasi de 1 Mai! Am vazut si pozele, superbe printesele, si voi la fel
Oanka, ma bucur ca ne-ai scris, ma rog sa primiti si cel de-al doilea copilas! Intotdeauna scrii atat de frumos si cu atata credinta, ca mi-as dori sa scrii mai des Doamne ajuta!
Sandaa, cu multa bucurie iti raspund la cuvintele si gandurile frumoase, multumesc, si ma bucur ca si tu esti mai bine. Eu cred ca Dumnezeu iti va rasplati rabdarea. Cred uneori ca, virgula, cheia incercarilor noastre este rabdarea, asa cum spunea si Oanka, rabdare dincolo de ceeace consideram noi in mod obisnuit ca ar insemna asta.
Sper ca nu ma insel si sper ca vei fi binecuvantata pe masura incercarilor din care, prin credinta si rabdare, ai reusit sa iesi biruitoare, cu ajutorul Domnului.
Imi cer iertare ca m-am lungit, va imbratisez pe toate, o zi binecuvantata!
pogonici1977 spune:
hristos a inviat
imi cer scz dar nu prea mai am timp de net..ca la noi vine primul in gurita si suntem maraitaaaaaaaa
in rest asateptam ziua de sambata cand vom fi unei printese si o vom boteza la biserica
fancy_mona spune:
Hristos a Inviat!
In primul rand vreau sa le felicit pe Maria si Iaura si sa le urez sa sarcini usoare si bebelusi sanatosi .
Desi nu am scris de ff mult timp va citesc mereu , sunteti sursa mea de inspiratie si incredere , si vazand atatea minuni ma gandesc si eu cu speranta ca Bunul Dumnezeu ne va binecuvanta si pe noi cu darul zamislirii de prunci , atunci cand va vrea EL.
Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze , sa va daruiasca sanatate , putere de munca si de rugaciune . Si sa primim numai vesti bune aici pe forum .
Doamne ajuta .
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
dragutelor si ciprian......sinaxarul de azi......
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai04.htm
laurraa spune:
buna dragele mele si tare ma bucur ca am avut dreptate ca vor curge vesti bune aici si sa stiti ca eu una mai astept destule
felicitari maria si aiura!!!!! doamne ajuta sa fie sarcini usoare si la termen cu bebelusi sanatosi!
livsy, ma bucur si pentru tine draga mea ca esti mai impacata si toate le va orandui Cel de Sus ai sa vezi
oanka, surpriza placuta ca va doriti al doilea, Doamne Ajuta!
va imbratisez pe toate, sunt la lucru si trebuie sa termin ceva
va pup cu drag
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii