Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bune fetele
imi pare tare rau ca nu am mai scris , insa pur si simplu nu aveam ce povesti ... din pacate speranta si credinta mea erau zdruncinate si nu avea rost sa mai influentez si alte persoane in jur

acum , dupa 4 ani de zile de asteptari , in luna in care trebuia sa incepem FIV , Dumnezeu in marea Lui bunatatea a facut o minune pt noi .. sunt graviduta cu 3 teste + si 2 beta ce confirma sarcina
ma rog la DD sa fie bine pozitionat bb , sa aiba activitate cardiaca si peste alte 8 luni de zile sa aduc pe lume un mic crestin , spre marea lauda a lui DD

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Georgia, ma bucur din tot sufletul si sa te gandesti ca Bunul Dumnezeu ti-a daruit un pruncut in burtica ca sa creasca mare si sanatos, iar peste 8 luni sa-l strangi la pieptul tau (asa a zis Cami la un moment dat unei gravidute si asa mi s-a intiparit si mie in minte)
Iti doresc o sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Virginia, La multi multi multi ani frumosi alaturi de familia ta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

georgia_c felicitariiiiiiiii!Un sanatos si la termen! In sfarsit o !
La multi ani sarbatoritelor de ieri, in special Nectariei( pogonici)si Virginiei.
Fac cinste cu o ( georgia_c pentru tine ceai) ca eu sunt de la 5 in picioare si astazi sunt la servici pana diseara...nu stiu cum o sa treaca ziua ca mai am un pic si in picioare.Dar mai am un putin si o sa fiu cu norma intreaga.

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

georgia_c wow..Felicitari!
Sarcina usoara si un bebe sanatos nascut la termen!

Mai avem o graviduta ( de care ieri am aflat), e vb de diannette.
Georgia_c o sa te trec si pe tine in lista .

Iata si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1306555200" target="_blank"> SIANXARUL DE AZI!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Georgia C felicitari pentru sarcina si din suflet iti urez sa te bucuri de aceasta sarcina si de copilasul tau.....vei simti niste trairi unice care iti vor da si mai multa incredere si credinta in tine si in Dumnezeu......ma bucur enorm pt tine!........ma rog sa fii bine si Dumnezeu sa te ajute sa iti tii copilul mult dorit si asteptat in brate

Noi suntem bine, avem 5 luni jumatate, 67 cm si peste 7,5 kg.....mancam piure de legume la pranz si ne place sa stam afara

Va imbratisez cu mult drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Georgia: Felicitari!!!!! Ce frumos!!! Mi-au dat lacrimile...inca o data se dovedeste ca bb vine cand vrea Bunul Dumnezeu!!! Nici sa nu te gandesti ca nu va fi bine, asta imi repet si mie in fiecare zi: Dumnezeu a facut o minune pentru noi si nu poate fi decat bine!!!
Ioana: Multa sanatate mamai tale!!!! Am vazut ca tu te ocupi de prima pagina, poate ma treci si pe mine la gravidutze, te rog!
Va imbratisez pe toate cu mare drag!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

felicitari la cele 2 gravidutegeorgia c si maria08

bravo mamicutelor.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Ioana: Multa sanatate mamai tale!!!! Am vazut ca tu te ocupi de prima pagina, poate ma treci si pe mine la gravidutze, te rog!
Va imbratisez pe toate cu mare drag!!

Doamne Ajuta!
Multumesc!
Imi cer scuze, cred ca am uitat sa te trec in lista gravidutelor, deoarece in lista aspirantelor nu m erai.
Sarcina usoara iti doresc sa ai!
Iar, tuturor sa va ajute Dumnezeu sa nasteti cu bine si sa va tineti pruncii in brate!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1306641600" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput