Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Georgic, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, un bebe sanatos si cuminta. Ce minunat este bunul Dumnezeu . Ce minuni si bucurii ne trimite, nu ne lasa! Slava Tie Doamne. O sa fie totul bine.

Maria, te pup si pe tine cu mult drag si pe bebele din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

HRISTOS A INVIAT!

dragutelor si ciprian, sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai30.htm

georgia.....felicitari....ma bucur din suflet pentru tine....sarcina usoara si nastere la termen.....Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca si sa iti daruiasca prunc sanatos!!!!

Inca o dovada ca trebuie sa avem RABDARE SI CREDINTA......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Georgic, FELICITARI si aici!
Maicuta Domnului sa va acopere! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! De-abia astept sa ne mai scrii, sa ne povestesti tot (cand vei vrea si vei avea ragaz).

Pe Maria am felicitat-o la momentul potrivit, Maria, iti doresc in continuare sarcina usoara si muuulta multa pace si bucurie!

Diannette, FELICTARI si sarcina usoara si la termen!!

Alina, incerc sa imi inchipui prin ce treci si cat de greu iti este sa iti stii mama suferind. Nu pot decat sa ma rog si sa sper ca Bunul Dumnezeu si toata credinta voastra o vor ajuta! Multa sanatate!

Pinuta, eu fac galerie sa intri mai repede in concediu, ca m-am saturat eu de cand te chinui tu pe la serviciu... glumesc.... oricum, cred ca Dumnezeu ti-a dat si iti da foarte multa energie de reusesti sa le faci pe toate! Sper sa ramai la fel de aproape de noi si cand vei fi full time, dupa cum ai spus. Vreau si eu Formula As-ul acela..., am sa il caut. Dar sa imi spui te rog cand ai timp cum arata el asa, ca sa nu scociorasc prea mult (eu nu citesc de fel niciun fel de presa)

Mara, multumesc ca m-ai dat la disparuti . Adevarul e ca o perioada nu am avut dispozitie sa intru, cam atunci cand toate fetele "disparusera" si era mai mare nevoie de intarituri... Aseara, stand in asteptarea unei prietene care vorbea la telefon langa mine, am intrat si am gasit vestea Georgiei si vestea despre Diannette... am ramas cu inima plina de recunostinta pentru Minunile Lui Dumnezeu si pentru speranta pe care ele o aduc in sufletele noastre, uneori ispitite in fel si chip...

Criss Missing you....

Va imbratisez pe toate cu dragoste si imi cer iertare ca am descins cu atata forta incat cred ca v-am impuiat capul.....

TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

livsy/...gasesti si pe net formula as cu povestea pinutei..eu pe net am citit, parca e nr.967 la cap spiritualittae gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

pogonici !AMR 15 zile, dar de pe 2 iunie intru in concediu de odihna. Cred ca doua saptamani nu fac nimic, decat ma odihnesc si ma plimb cu ca pana acum nu prea am avut timp. Astazi scarbici.......de dimineata am venit doi in unu ca sotul a fost la servici si el si pana la 10 am stat eu cu Rares la servici, cand l-a preluat tati schimbul II. Imi era asa mila de el dimineata, dar ce sa fac n-am avut cu cine sa-l las, asa ca, cu catel si purcel la servici.

Livsy multumesc de galerie...se pare ca a fost de bun augur ...mai am putin si gata cu serviciul ca deja imi este.O sa fiu alaturi de voi, dar mai rar, pentru ca am ceva probleme cu net-ul acasa, dar sper sa se rezolve.
Formula As o gasesti si pe net(multumesc pogo) la nr 968/2011( numarul cu George Enescu)la Spiritualitate/puterea rugaciunii.

Diannette felicitaaaari! Sarcina usoara si unsanatos si la termen!

Multi tuturor!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!

dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai31.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Iar am ajuns pe pagina doi!

Sa va mai zic de mama: pana acum doua zile a tot varsat si venin. Chiar se intreba ce mai varsa daca nu poate manca.
Insa ieri a mancat ciorbita facuta de mine si nu i-a fost rau si prajituri.
Acum a mutat-o la interne sa-i trateze rinichiul, insa nu prea are ce sa-i faca, ca tot de la cancer e si rinichiul marit.
Insa are dureri, dureri, dureri care nu le m suporta, ba chiar i-a zis tatalui ca ii vine sa-si dea cu ceva in cap sa nu m simta atata durere.
Mi-a zis o prietena ca si mama ei tot asa ajuns sa-si doreasca sa moara (tot cancer a avut si din pacate s-a stins din viata ).
Eu tot nu-mi pierd speranta si ma rog ca Dumnezeu sa faca o minune.

In alta ordine de idei: ieri ma intreaba Ioana ce fac (ma rugam).
I-am raspuns ca ma rog la Doamne Doamne ca sa o ajute pe mamaie Ani (asa ii zice mamei) sa se faca bine. A inceput sa zica si Ioana rugaciunea: 'A Doamne, mamaie Ani o doare burta, fa-o bine'.
Toate ziua imi zicea sa zic rugaciunea, si-apoi zicea: 'zic si eu', si zicea, iar si iar pana seara cand am dus-o in camera s-o schimb in pijamale imi zicea sa zic rugaciunea si o zicea si ea.
De-acum e mare si intelege..
Chiar daca e scurta, daca e spusa din inima Dumnezeu le asculta.

Apropo de rugaciune vreau sa va arat un filmulet:

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

LA MULTI NAI TUTUROR COPIILOR DE pe acest forum

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!

dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie01.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR
si

LA MULTI ANI pt Iustina, printesa de ioanact
ioanact, multa putere mamei tale.

Georgia si sanatos si la termen.

Livsy

Petrecere frumoasa azi alaturi de copilasii din viata voastra - ai vostri, nepoti, prieteni.

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput