Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (73)
Raspunsuri - Pagina 14
cami_antonia spune:
hristos a inviat!
mi-a fost dor de voi fetele!
ce mai faceti?
eu nu prea mai am timp de intrat
mai ales acum
ca s-a facut frumos afara
stau in curte cu antonia
si mai intru in casa sa o verific pe petra
cand doarme antonia ies cu petra
si uite asa trece ziua fulgerator de repede
de nu mai stiu nici ce ora e
dar e super frumos
desi uneori alunec spre oboseala
si am tendinta de a ridica tonul
ma controlez
si zambesc
pinuta sanatate multa
si aveti grija la ce mancati
exista forme f urate de roteavirus
a facut un bebe de la odiseea antoniei
a carui mama este pediatru
si a stat f mult in spital
si s-au chinuit mult
offfffffffff
la voi vad ca e mai lejer
incearca tot ce trebe sa il intaresti la burtica
si ai grija sa nu se deshidrateze
e f important
dar de unde l-ati luat?
am facut si noi 40 de zile
si am inceput sa iesim din casa
e mai bine
si nu mai e mult si vine botezul
pe care l-am fixat pe 12 iunie
mai am si eu o rugaminte la voi
il am pe fratele meu
bolnavior
v-am zis eiu
ca are o forma de reumatism
care e degenerativ
si e periculos
ei bine saptamana trecuta nu s-a mai putut misca deloc
si s-a internat in spital
offffffffffffff
alina e acasa
si uite asa
el care era salvatorul familiei acum e la pat
si sa vedem cum ii ies ana;lizele la ficat
ca am inteles
ca boala asta afecteaza ficatul
va rog sa il pomeniti
ADRIAN
DOAMNE AJUTA!
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
DRAGUTELOR SI CIPRIAN, SINAXARUL DE AZI......
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai19.htm
Ioanact spune:
Adevarat a Inviat!
cami_antonia ma bucur ca ne m spui ce faceti. Cred ca iti este greu din proprie experienta dar si frumos. Stai sa mai creasca si Petra si-atunci vei iesi cu amandoua afara, se vor juca impreuna.
Off, imi pare rau pt fratele tau, il voi pomeni la rugaciune! 
caciantoni multumim pt Sinaxar! 
O zi frumoasa va doresc! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
pinuta spune:
Hristos a inviat!
Rotavirusul l-am primit "cadou" de la copilasul unor prieteni care au venit in vizita. Oricum e bine acum, multumim lui Dumnezeu!Am inceput sa-i dau laptic fara lactoza de ieri si are scaune normale. Pediatra mi-a spus de laptic fara lactoza, dar dupa ce ii mai trece diareea si introdus treptat cate o masura, apoi doua si daca face iar scaune apoase sa-l opresc. Nu a fost nevoie de internare, pentru ca l-am hidratat foarte bine( noroc ca micutul a baut tot ce-i puneam in biberon, fara comentarii
), a avut plicuri cu Dicoflor, Hidrasec, Saruri de la Humana, Smecta, ceai de menta cu glucoza( pe 24 de ore bea cam 800 ml lichide+cereale de orez cu morcov cate 3-4 biberoane) si sup. de paracetamol si Nurofen in febra.Norocul nostru a fost ca nu a vomat si febra n-a avut decat o zi. Starea lui generala e buna, rade si chiuie toata ziua.
Va multumim ca v-ati rugat pentru noi
.
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png
pogonici1977 spune:
VA ROG SA CITITI
O LEC#354;IE DUREROASA PENTRU UN P#258;RINTE! Un barbat a venit de la munca tarziu, obosit si nervos, gasindu-si baietelul de 5 ani asteptand la usa nerabdator. - Tati, pot sa te intreb ceva? - Da sigur, despre ce e vorba? a raspuns tatal - Tati, cati bani castigi pe ora? - Hei, dar asta nu e treaba ta. De ce ma intrebi astfel de lucruri? spuse omul nervos. - Doar vreau sa stiu...Te rog spune-mi, cat castigi pe ora? - Daca trebuie sa stii ...castig 50$ pe ora. - Ah, a raspuns micutul trist, cu capul plecat. Tati, imi imprumuti te rog 25$? Tatal s-a infuriat: - Daca singurul motiv pentru care m-ai intrebat asta este ca sa imi ceri niste bani sa iti cumperi o jucarie prosteasca sau alte prostii, atunci du-te direct in camera ta la culcare. Gandeste-te de ce esti asa egoist. Nu lucrez din greu in fiecare zi pentru asa copilarii. Micutul a mers in liniste in camera si a inchis usa . Omul s-a enervat si mai tare pe intrebarile baiatului. Cum a putut sa puna asa intrebari doar pentru a cere niste bani. Dupa o ora, tatal s-a calmat si a inceput sa gandeasca: "Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie sa cumpere cu 25$ si chiar nu mi-a cerut bani des". a dus la usa baiatului si a deschis-o. - Dormi? Dormi? a intrebat.... - Nu tati, sunt treaz, a raspuns baiatul. - M-am gandit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatal. A fost o zi lunga si m-am descarcat pe tine. Uite aici ai 25$. - Micutul a sarit, zambind. Multumesc tati, a strigat. Dupa aceea a scos un pumn de bani. Omul a vazut ca baiatul avea deja bani si s-a enervat din nou. Micutul si-a numarat incet banii si s-a uitat catre tatal sau. - De ce vrei mai multi bani daca deja ai? a spus tatal. - Pentru ca nu am avut destul, dar acum am, a replicat baiatul. Tati, am 50$.Pot sa cumpar o ora cu tine ???? Te rog sa vii mai repede acasa maine . Vreau sa mananc cu tine. Tatal a fost distrus de durere. Si-a luat baiatul in brate si l-a implorat sa il ierte. " Este doar o reamintire pentru toti ce lucreaza din greu in viata pentru familia lor. Nu ar trebui sa lasam timpul sa treaca printre degete fara sa petrecem timp cu cei care chiar conteaza pentru noi, aceia apropiati de inimile noastre. Sa ne straduim sa daruim din timpul nostru celor pe care ii iubim. Daca azi murim, compania pentru care lucram ne va inlocui foarte usor, in cateva ore. Dar familia si prietenii pe care ii lasam in urma o sa simta pierderea pentru tot restul vietii lor!
pinuta spune:
Superb!
Multumim pogo
!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si mama sa Elena!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1305950400" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI! 
Petrecere frumoasa tuturor celor care azi isi serbeaza ziua! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cami_antonia spune:
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA CELOR CARE POARTA NUMELE ELE SI CONSTANTIN!
SA FITI SANATOSI SI SA TRAITI CU NUMELE!
pogonici1977 spune:
la noi de 1 iunie se organizeaza intalnire cu comunitatea membriilor acestui forum....se organizeaza in multe orase din tara
se implinesc 11 ani de forum si se face ceva special...e organiazata de catre moderatori
pogonici1977 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
verificat
i si voi aici in ce orase se mai organezeaza