Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (73)
Raspunsuri - Pagina 13
MaraAnisia spune:
HRISTOS A INVIAT!
Ioanact, multa sanatate fetelor si mamei
si multumesc pt sinaxar si povestioarele cu talc. m-am uitat si pe poze,f dragute. 

Iata ca a venit si primavara-vara si in sfarsit ne putem bucura de iesirile in parc,curte,excursii.
in aceasta perioada,sunt f emotionata fiindca ma gandesc in fiecare zi ce faceam anul trecut pe vremea asta, cand ne cunoscusem printesa si avansam cu pasi mici catre marele eveniment - aducerea ei acasa, iar acum ne bucuram zilnic de veselia si iubirea ei. acum suntem in pregatiri de prima serbare de sfarsit de an la gradinita
si repetam rolurile, cautam costum - de furnicutza
. ce sa mai, suntem tare ocupati .
Va invit fetelor - gravidutze dragute, mamici cu copilasi dragalasi si mamici in devenire, sa ne spuneti ce noutati aveti. 
Va pup
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
Matzaila_81 spune:
MaraAnisia, ce nume frumos ai!
Asa imi doresc sa se numeasca si fetita mea daca o sa am.
MaraAnisia spune:
Matzaila_81, multumesc de apreciere. de fapt ma cheama Mara Iulia,iar Anisia este numele unei bunici care imi este f draga si numele pe care am dorit sa-l pun si eu fetitei mele, numai ca destinul a ales altfel,deocamdata
.
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
Matzaila_81 spune:
Deocamdata![]()
Stiu ca Sfanta Maica imi va da un copilas atunci cand e momentul potrivit.
Asa va fi la amandoua.
pinuta spune:
Hristos a inviat!
Alina frumoase povestiri
1 Multumim1 Si foto sunt super. Ma bucur mult pentru mama ta..sa-i dea Bunul Dumnezeu sanatate.
Stiu ca am cam lipsit
, dar "motivat". Rares s-a pricopsit cu un rotavirus(diagnostic dupa analize)...deci gastroenterita acuta. Asta include pana acum diaree, 2 zile de febra 39,6, regim alimentar( fara laptic, doar cereale cu morcov), refuzul de a lua plicurile de rehidratare si pe cele de antidiareic...multe mofturi...multe lacrimi...multe crampe si multe scaune apoase. Ieri a avut 7 scaune apoase, de treceau de pampers. Asta noapte m-a marait din sfert in sfert de ora ca am zis c-o i-au razna..oricum sunt

.Vrea doar in brate si mi se rupe sufletul ca-l vad asa. Astazi a fost vesel si sper sa nu mai faca scaune apoase. Ma tem ca dupa o saptamana de mucilagiu s-ar putea sa nu mai vrea laptic.D-na dr. a zis ca poate avea diaree pana la 10 zile. Trebuie sa am mare grija sa nu se dehidrateze. Nu stiu ce sa-i mai fac.

Va rog sa va rugati pentru el! 
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png
Ioanact spune:
Multumim pt ca ne-ati vizionat pozele si pt complimente! 
pinuta sanatate multa, lui Rares!
Ne rugam sa se faca bine!
Matzaila_81 ti-ai facut cont exact cand a implinit Justina un an. ![]()
Bine-ai venit la Rugaciune! 
Cat de curand sa vii cu testul pozitiv .
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
pogonici1977 spune:
noi azi am fc vacinul de 6 luni desi avem 7 lunite
raportam
7.8 kg si 71 cm si sanatoasa tun..ptr asta ii multumim lui DD mereu
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1305691200" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
criss_2081 spune:
Pinuta, am trecut si noi prin experienta rotavirusului, numai ca noi am mai stat si internati si de acolo am mai luat si altele...
Poti sa-i dai sa bea nan fara lactoza, ma surprinde ca nu ti-a zis pediatra, poti sa-i faci chiar lapticul cu mucilagiu de orez in loc de apa si sigur o sa-l repare la burtica. Neaparat e nevoie de un probiotic pentru burtica, noi am folosit protectis, sunt foarte bune, de asemenea ceiut, daca bea, poti sa-i dai de menta sau de afine, pentru rehidratare, noi am folosit hidrasec, l-a acceptat mai bine decat sarurile de la humana.
Multa sanatate si sa treaca repede!