MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

buna!

ce faceti? ce mai mancati azi?

andanii, esti deja prietena mea sa stii ca nu sunt chiar asa slaba in poze nu se vede, dar am burtica, grasime pe solduri, pe genunchi, pe pulpe, fundul mare, etc. si, ceea ce ma deranjeaza cel mai tare, am bratele cam groase pozele puse sunt alese cu grija

cge, mesajele mi se par extraordinare, in special cel cu manutele

apropos de petreceri... in febr. am fost la o aniversare de bebe si ce credeti ca s-a servit? pizza si tort mai e nevoie sa va spun ca eram privita ca o ciudata, care nu se atinge de pizza cutare, cea mai buna din oras? sa va spun o "smecherie" ca sa va fie mai usor sa rezistati: mancati bine-bine acasa inainte de petrecere, iar daca e sa faceti o abatere, bucurati-va de un pahar de vin alb
mi-a spus o prietena ca merge cu copiii la petreceri la McDonald's. eu am intrebat "cum, ii duci la.....?" si mi-a raspuns ca le da sa mannace bine acasa, iar la Mc nu mai pot copiii sa guste decat 2-3 cartofi si sa bea putin suc mi s-a parut geniala metoda

inchei cu meniul meu de azi:
MD - iaurt cu cereale + magiun topoloveni
G - 1 porto + 1 banana
P - ardei umplut
G - 1 mar + 1 para
C - salata verde + spanac + ceva... (cred!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

am vazut ca e o moda in Ro sa se organizeze petreceri la Mc da cum sa faci asa ceva ca si parinte???...sa-i organizezi acolo ca e "FUNNY"..pur si simplu unii oameni nu merita sa fie parinti..stiu ca exista si locuri separate de joaca care organizeaza petreceri...

sau mai sunt unii care posteaza poze pe fb de cand au fost acolo ..si ii intreb: mey cum iti poti duce copilul la Mc nu vedeti cum aratati amandoi din cauza Mc-ului..si raspunsul "nu mergem acolo des o data pe luna sau chiar mai rar"..pentru un copil o data pe luna e deja PREA DES..

sper cand o sa am copii mei sa nu ma prostesc atat de tare incat sa ajung sa calc pe acolo chiar daca imi lesina copilul dupa reclama de la tv(personal mie imi vine sa vomit numai cand trec prin preajma Mc-ului de la miros)

sper ca nu am suparat pe nimeni cu postu asta..da ma simt revoltata

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

montigirls scrieti aci pana se inchide capitolul asta..ca poate ne-or dat mai multe pagini si la nevoie folositi capitolul nou

capitol nou 158

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Ninha, pe pagina anterioara a pus Somleac un link. Dar de ce ai luat vitamine? Si mie mi-a dat ginecologul in primele luni iar eu proasta le-am luat. Noroc ca m-am desteptat intr-un tarziu dar deja luasem multe kg...

La prima sarcina am luat vitamine de fraiera, ca asa a zis doctorul.
De data asta n-am vrut sa le mai iau, dar prin luna a 3-a si a 4-a m-am simtit extrem de slabita fizic si nervos (zaceam in pat toata ziua, nu mai aveam rabdare cu Mirci, il certam mereu, me enervam si tipam la el, etc...), asa ca m-am gandit sa aleg raul cel mai mic, ptr ca e mai putin grav sa ma ingras eu decat sa-i produc traume psihice copilului. Am luat cam o luna, timp in care am pus vreo 5 kg. acum m-am oprit.
Azi iar m-am hotarat sa nu ma mai las dusa de val si de pofte, sper sa ma tina mai mult de data asta, dar mi-e foarte greu

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

noi te incurajam ninha si tinem pumnii

io azi:
Md:banana, lapte cu fulgi
G: lapte cu nes(mi-am uitat acasa piureul de fructe)
P: musaca libaneza cu gogosari murati
G: un mar
C: supa crema de ciuperci(FINALLY)

intre mese guma(ca imi vine sa dau din gura de nervi si apa)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Brandusik nu vreau sa mai fiu eroina ta .... las ca-s eroina lui Julie si gata

Si a meaaaaa Mi-a placut cum te-ai re-mobilizat si ai reusit . Bravo! Mai tii minte cat de deprimata erai? Sa nu te mai vad asa!!!

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Brindu, de ce nu mai vrei salata de fructe? Eu as manca intruna, numai sa mi-o faca cineva

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

ninha asta era si problema mea..lenea sa imi tai fructele

Mergi la inceput