MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!

BRINDUSIK multumesc pentru parola, o sa intru si eu sa pun poze, nu prea am timp sa le micsorez...dar o sa vad eu cum.

Azi am mancat ce am promis ieri, plus ceva caju crud si cioco neagra.

Ma duc sa vad pozele

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

maya vali e vali noastra

tu de ce ai scos pozele de dinainte...sa vada fetele ce mult poti face cu monti

la mine uitandu-ma la poze...2008-aveam 68 de kg, 2009-cred ca ajunsesem la 78(da motivat!!), 2010-cred ca ma avantajeaza poza....2011-nu am nici una care sa nu fie in ceata..cert e ca nu se vede ca am dat jos..desi am dat

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Gata, am pus pozele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child

Gata, am pus pozele!

esti sigura ca ai 37?..spui ca ai 17..iar inimioara e o dragalasenie de copiil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata doamnelor dragi

Child, Julie ma bucur sa va cunosc , multumesc pentru poze imi place sa stiu cu cine vorbesc zi de zi
Sunteti doua doamne frumoase, sigur trebuie sa slabiti??? sunt actuale pozele ?? aveti copii superbi , sa va traiasca sanatosi si cu mult noroc

Brandusik am o rugaminte , la mine te rog sa treci la finaliste greutatea de inceput din 2008... aia multa rau de tot care mi-a fost rusine sa o spun vreodata ... de 95 kg ... si final 70kg deci in total minus 25 kg .... sa se stie de ce sunt finalista , ca nu sunt doar 10 date jos nu ???? multumescccc .... daca vrei modific eu .... daca nu ai timp

Si la Maya la fel .... si ea a plecat de la multttt mai multtttt poti sa o pui jos , si eventual sus de la kg actuale ca si la mine ..... Maya e bine asa nu ???

Maya am intinerit nu ???? asa zice toata lumea
hai ca mai pun pozici :)

andanii

Mergi la inceput

modifc imediat andani...in timpul micului dejun

julie dar se pare ca cea bruneta si cu parul ondulat esti tu.fetita nu are paru ondulat?

Mergi la inceput

Neatza fetelor!

Aseara am vizionat pozele, foarte frumoase, dar cel mai tare m-a frapat ANDANII. Felicitari! Ai o vointa de fier! Ma uitam la poze si nu-mi venea sa cred, era ca in reclamele alea cu pastilele de slabit, pozele puse asa, una langa alta...inca o data FELICITARI!

Eu astazi am in meniu kiwi, niste nuci caju, la pranz am friptura de curcan cu salata si seara gulie cu cas (asta daca mai intra ceva, ca aseara nu-mi era deloc foame, asa ca nu am mai baut decat un ceai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fete dragi!
Am intrat sa va salut doar, iar mai pe la pranz o sa incerc sa va si scriu.
Va doresc o zi buna!
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

buna!
in graba va scriu, sa nu va suparati dar nu am prea mult timp
va multumesc pt aprecieri pozele sunt din vara/ toamna, le-am pus mai mult ca sa ma vedeti la fata, iar ultima e de la paste, dar fiind de la distanta si avand si ochelari, nu prea imi vedeti cearcanele
m-am gandit sa vin cu o propunere de tema pt w-e...
am remarcat si eu ca sunt poze destul de vechi pe acolo, asa ca va propun sa venim luni la raport, cu o poza facuta in w-e
ce ziceti?
va mai spun ca la D am avut kefir, la P am salata cu ton, la G un fibrobar cu ceai verde (nu e cu zahar!!!), iar la urmatoarea G fructe
gata, va las, intru mai pe seara, sper sa fiti "active!"

Mergi la inceput

BRINDUSIK, ANDANII multumesc

Eu am pus poze recente, din martie-aprilie, tot asa arat si acum, poate cu 1 kg in minus, care nu se vede oricum.
Chiar voiam sa va rog sa treceti la mine, pe prima pagina, 57 kg.

In WE o sa merg la o nunta la tara, dar oricum nu stau mult pe acolo, ca nunta e noaptea si eu trebuie sa stau cu inimioara, deci nu o sa am ocazia sa ma indop.

Mergi la inceput