MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
cge spune:
Da, o sa incerc sa pun si eu poze actuale.
We asta trebuie sa ma pozeze Victor ca are un proiect cu mama la scoala
Aici se serbeaza Ziua Mamei duminica.
Si eu am vazut pozele aseara.
Julie si Child, aratati f. bine si aveti niste copii reusiti.
Mie mi se pare ca nu mai trebuie sa slabiti.
Andanii, e adevarat ca ai intinerit.
Tu esti exemplul nostru.
O zi buna,
andanii spune:
Am mai pus pozici recente .... adica de saptamana asta si saptamana trecuta si unele de la 95 si unele la 80
La mine poza before after e de luna trecuta, deci tot recenta am avut multe vechi in evolutia celor 25 kg slabite, dar le-am sters ca-s vechi
Doamnelor va doresc un we placut va pup pe toate
andanii
maya_m spune:
wow..sunt la finaliste ..cand vad acolo scris negru pe alb 43 sunt invadata de un amalgam de sentimente, de la mandrie la ciuda -ca nu mi-am deschis ochii mai devreme ,de la uimire -inca ma mai minunez de unde atata ambitie la un pestisor derutat la teama -ca nu cumva sa repet greselile de altadata si ajung din nou acolo ...
ANDANII ai intinerit cu 10 ani..si despre mine tot asa zic cunoscutii ..ca-s cu mult mai tinerica decat inainte..adevarul e ca ma simt ca la 18 ani
BRANDUSIKO o sa pun si o poza cu maximul meu doar ca sa vada fetele diferenta..dar sa stii ca nu prea imi place ideea pt. ca urasc sa le vad...vreau sa uit de ele
CHILD sa nu zici nimanui ca ai 37 ca nu o sa te creada
azi am avut un meniu haotic..dimineata doar cateva bastonase de cas cu ridiche,luate pe fuga,apa,la pranz-2 mere-stiii ce veti zice,da' asta a fost ,n-am avut incotro,de la 15 bg ceai de urzica +lamaie si pe la 17 o sa reusesc sa-mi fac o salata cu ton
deci avem ca tema de casa facut poze?
maya_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii Am mai pus pozici recente .... adica de saptamana asta si saptamana trecuta si unele de la 95 si unele la 80 La mine poza before after e de luna trecuta, deci tot recenta am avut multe vechi in evolutia celor 25 kg slabite, dar le-am sters ca-s vechi Doamnelor va doresc un we placut va pup pe toate andanii |
brindusik spune:
maya sufletul meu stiu cum e cu nevrutu sa vezi...io personal ma motivez asa..ma uit la o poza din a 8-a cand aveam 85 si-s ff motivata dupa sa nu mananc tampenii
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
o sa incep eu sa scriu pe weekend(Sper sa am si co-autoare)
intrebarea mea intrebacioasa...e ce gatiti? nu am nici o idee ce sa-mi mai iau la munca...si daca nu am nici o idee..inseama ca o sa fac iar legume alterata cu salata...desi nu ma satur cu salata goala(fara maine adik) si ma si deranjeaza la stomac
puisoaro unde esti ca tu erai cu ideile de gateala?
am uitat sa ma laud..fost in sfarsit la bazin...dar am cam uitat sa inot trebe sa exersez..o sa mai mai duc...ce nu-mi place e ca miroase a clor(desi din cate am inteles nu ff tare in comparatie cu alte parti) dar eu am mirosu si gustul sensibilos..drept urmare...cand am iesit de acolo eram ametita de la aburii de clor
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
Maya neaparat sa pui poza cu maximul ca sa vada doamnele ce se poate :) esti cea mai tare .... sper sa reusesc si eu sa ma tina ambitia pana pe la 60 , cel putin ;)
Azi am fost la un curs care se tinea la facultate ... m-am intalnit pe coridor cu o cunostiinta mai veche ... m-a complimentat nu va spun cat .... printre care zice ... dana arati asa de bine si de tanara ca te confunda lumea cu o studenta de pe aici ;) asa de bine m-am simtit
Sa nu va spun ca trece lumea pe langa mine ca trenul ..... nu se opresc ca nu ma recunosc
Hai ca m-am laudat destul :)
Ele imi pare bine sa te vad .... te puuuupppppp , tu cum stai ?????
brandusik spanac .... gratar ... salata , ciorba ..... diverse .... ai multe variante :)
o zi minunata va doresc :) pupici miiiii
andanii
Ele spune:
Dani, sa stii ca are dreptate colega ta..Arati minunat!
Iar pt atitudine ai un 10 de la mine.
De mine ce sa zic....am implinit doi ani de cand ma tin de sport, psihic ma simt minunat....dar cateodata renunt la cantar ca sta pe loc. Stii cum e treaba cu muschii. De o sapt tin Dukan, pentru ca intr-o luna si putin sunt la mare. Si sa mi se vada pachetele de pe abdomen.
E strict dar sunt mandra ca de 8 zile nu am pus gura pe dulce si pe alcool.
Elena & Denisa
brindusik spune:
andani nu am gratar...cum pot sa fac(nush ce am da imi vine mereu sa mananc carne..nu cred ca am de ajunse proteine)..ciorba la asta ma si gandeam dar sa vad cum e cu chefu maine
spanac..nu prea imi e dor sa mananc
mersi de sugestii