MONTIGNAC (157) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare fetelor!

Eu azi am avut un meniu mai subtirel, ca nu am avut timp sa mananc, m-a terminat bobocelul

Deci azi am reusit sa mananc vreo 6 kiwi, dimineata si mai spre 3-4 dupa-amiaza un sufleu monti din diverse legume.
Aaaa si acum, spre seara cateva lingurite de iaurt cu branzica de casa, de la fiu-meu.

Maine am un meniu mai bogat:
- dimineata fructe (probabil tot kiwi, imi plac foarte mult)
- pranz: friptura de curcan cu salata
- seara: salata cu cas.

Si legat de V...la mine 37+

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata doamnelor

Ninha nu stiu , pur si simplu eu personal am o repulsie sa combin mancare cu fructe .... probabil ca o fi bun gustul , da mie nu imi place nici ideea .
Eu nici in salata de telina cu morcovi nu pun mere .... nu imi place gustul pur si simplu
ce mai face burtikul ???? nu ne pui o poza sa te vedem draga ????

Somleac ne citesti ???? cum esti ??? ce mai face bubulina mica ??? pupici miii

Brandusik multumesc pentru ajutor , am vazut ca ai facut ordine la poze ...

Puisorule ieri nu ai scris ???
Julie ce faci ????
Vali te astept cu drag
Maya o zi da, una ba ???
Ralu cum esti ??? cum merge ???
catalinska hai mai pove ceva ceva
child foarte putin ai papat , intr-adevar
fournicutza mai tii monti ????
dorsillia te-ai suparat pe noi de tot ???
blueiris ce mai zici ???

haideti doamnelor sa incercam sa scriem zilnic pentru ca numai asa ne vom simti foarte mobilizate, foarte legate de acest stil de viata tinandu-ne de manuta si cu siguranta vom reusi impreuna
va pupacesc pe toate ... sper ca nu am uitat pe nimeni

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

da.inca inca.59.6 kg azi.ieri am avut ora cu personal t si o ora tae bo.
tot usor mananc seara, am incercat, nu pot sa mananc nici un castron de salata verde, nu mai intra dupa efort fizic.cred ca de aia si scad in greutate, practic la mine, mic dejunul si pranzul sunt consistente, dupa aia fructe, iaurt dietetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dana, n-a fost chiar o vacanta la Maramu, am fost cu treaba in principiu, adica aia cu mersul pe coclauri.Am facut trasee, mai ales ala la Cresca Cocosului m-a terminat fizic, nu credeam ca ajung pana sus intr-un timp rezonabil, dar am resurse nebanuite!
Joia viitoare plec iarasi, dar de data asta ceva mai uman, mina de aur romana, detunatele, Hunedoara, Hateg, Deva, etc.O sa mananc iarasi prostii, dar sper sa nu ma ingras, c-o sa fac miscare multa!
Ieri am mancat niste muschi file cu rosie si castravete si pe seara chiftele cu salata verde.
Julie, stiu ca nu am datele trecute, sper sa le dau curand!
Va uitati vreuna pe TLC la the biggest loser?O Doamne ce greutate aveau oamenii aia si cum arata dupa 3 luni de dieta si sport impins la extreme!Asa m-au impresionat oamenii aia, ca in timpul emisiunii bag si eu bicicleta, nu ma dau jos pana nu se termina, o ora, e greu dar nu imposibil!daca ei pot, eu de ce n-as putea!
O zi faina!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Neata montigirls

vali ce fain ca ti-ai gasit "companion" de sport...mie mi-e o lene sa fac sport da daca as avea cu cine sa fac as mai face ceva ceva...Vineri cik ma duc la bazin( de 3 luni tot aman)

meniu azi:
MD: o banana, lapte cu fulgi
G: ceai verde si morcovi
P: salata de care vb acu 2 zile:rosii, castra, kapia si telemea
G: morcov
C: probabil ciorba de afumatura

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Scuze fetele ca nu am scris ieri... imi cer iertare, dar sa stiti ca v-am citit.(prea multe chestii pe cap la servici, iar acasa lectii plus ii mai am si pe socrii pe cap)
Andanii -da am primit parola si ID-ul si ii multumesc pe aceasta cale lui Brindusik-v-am vazut sunteti niste frumoase toate...iar tu Andanii m-ai lasat cu gura cascata...nu imi vine sa cred cat de schimbata esti...si vreau sa iti spun ceva-iti sta mult mai bine cu parul pana la umeri decat scurt. Oricum esti cu muuuuuuuult mai schimbata decat te stiam eu ...si in foarte bine...si nu iti spun asta sa te flatez este efectiv o constatare...sa stii ca mi-ai dat sperante...Apropo de fructe rosii- o sa incerc sa le mananc si eu separat de masa cu ocazia asta stiu sigur ca nu ingrasa.
Brindusik-merci mult pentru cont si parola. Deci tu iti gatesti legumele in unt(buuuun tare bun)....dar daca eu as manca asa la anii mei cred ca m-as face cubica, nu patrata cat sunt acum. Se vede ca esti tanara (ce varsta frumoasa-25 de ani !)
JulieX-apropo de varsta -eu am 36+ . Si la noi in casa se practica sportul -uitat seara la filme ...ai dreptate ar trebui sa ma culc mai des la 10.30
cge-o sa imi cumpar ciocolata 70% sa vad cum este gustul. Sper sa gasesc fara zahar.
ninha-da, ai dreptate cu varsta. Inainte slabeam cat ai clipi, acum merge tare lent, si organismul ma pedepseste cum calc pe alaturi...

Este tare ciudat organismul asta al nostru. Acum cativa ani cand eram cu rusii pe cap aveam 1-2kg in plus. Acum inainte cu 2 saptamani de rusi devin pufoasa, iar in ziua cand vin, parca zici ca m-a intepat cineva cu un ac.-tare ciudat
Andanii-merge treaba, chiar daca seara am chef sa mananc ceva dulce, dar incerc din tot sufletul sa ma tin. Merge greu, dar macar merge. Incerc sa nu imi mai propun sa dau foarte multe kg o data. Daca as da 2 pe luna m-as bucura mult.
Hai ca trebuie sa ma opresc ca am mult de lucru.....
As sta cu voi la vorba si 1000 de ani.
Va pup mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

ANDANII ,intru si io cum pot,una da' una ba..bine e si atat decat deloc ..cat despre gustari nu prea merge de obicei,ma simt satula pana la urmatoarea masa,chiar sunt un adevarat ceas umblator ..,ma ia foamea la ore fixe-8,13 si 17 asa ca n-as vrea sa ma dereglez

ieri am mancat 2 mere la cina dar vreau sa-ti spun ca abia au mers si alea asa satula m-am simtit de la omleta consistenta dimineata + fasolea de la amiaza ..stai linistita ca nu ma infometez io..n-am facut-o niciodata

VALI mai iei drojdie?

BRANDU nu rade de varza + mar ,tot asa idei preconcepute am avut si io pana am mancat un fel de orez pilaf cu mar ,la un restaurant ..stii ce bun o fost ..nu-ti mai spun de supa din compot de mere gutui,ce bestiala e,sau de visine

NINHA poate ai mai scris dar mi-e lene sa caut ,mai zi odata cum ai facut ca vreau sa experimentez si io
azi
-md-1 cana kefir cu o coaja de paine integrala
-p-la fel ca ieri ,fasole iahnie cu afumatura
-c-ori un mix de verzituri ori fructe sa vad ce pofte am

va pupez

Mergi la inceput

decii stanga imprejur cu planul de meniu de dimi..mi-am uitat castronu de salata acasa...acu sa vad ce oi putea manca

ralu..well si eu is patrata..dar nu cred ca putin unt face vreo diferenta..e aceeasi grasime ca si la ulei dupa parerea mea
*despre cioco 70% nu o sa gasesti fara zahar...insa se pare ca zaharu se inclina in fata masei da cacao(ciocolata 90% e amara ca naiba si nici nu se simte gustu de zahar..iar mie personal mi se pare oribila)

maya..ai si tu pofte??sigur nu ne asteptam la un bebe??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

buna!

am vazut pozele!!! sunteti toate frumoase
ma bucur ca acum pot asocia niste fete numelor voastre; brindusik, nu ma intreba de ce, dar in mintea mea erai bruneta, cu parul ondulat
pun si eu azi cateva poze, promit!!

cantarul a fost din nou prietenos si cred ca pot sa opresc cantaritul zilnic, pt ca am revenit la situatia dinaintea sarbatorilor; o sa mai raportez pe 15 si apoi pe 1

mi-am inceput ziua cu fructe, apoi cafea, apoi iaurt
ma asteapta la pranz o supitza cu taitei si fasole verder 100% conforma
mai am in sertar un mar si o para, asa ca la serv e rezolvata pb
in schimb diseara... hm, nu stiu ce sa mai fac, nu mai suport salata verde iar de gatit... din nou hm, dupa ce ca sta mai mult bona cu copilul decat mine, cand ajung acasa sa ma bag in bucatarie, nu prea imi place
dar mai e pana diseara si astept cu interes mesajele voastre

Mergi la inceput

julie ai fost funny la asta cu brunetu si paru ondulat visul meu e sa am o fetita blonduta si cu paru cret..dar acu trebe sa gasesc cretu cu care s-o si dac fac(pe fetita adik )

Mergi la inceput