Buna seara.
Pentru ca nu mai suport, am venit sa imi vars aici amarul: in fiecare zi sau aproape, la pozele in care nu am nici un album "la liber" ( sint toate la vedere numai cu invitatie) mi se adauga membri care vor sa le urmareasca. Cine sint acesti membri? Fac parte din comunitatea DC, gen : dulapiorul robert, hainute nustiudecare, Filipel STORE etc.... Deci ei urmaresc fiecare subiect, sa vada linkuri spre pozele noastre cu copiii nostri si intra si se aboneaza ca sa faca vinzare.
Oameni buni, voi chiar credeti ca cineva cumpara ceva cu forta??? Nu, va spun eu!!! Tot ce se reuseste e sa iritati si pe altii, ca io deja am ajuns sa fac urit
Va rog si va multumesc anticipat sa nu va mai abonati la pozele mele... oricum necunoscutii ii blochez.
Inca nu te-au vizitat pedofilii? Nu glumesc, era un topic legat de asta pe dc, si mi s-a intamplat si mie, culmea, dupa ce am citit aici, si astfel am fost in tema. Fara discutiile de pe dc nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca pe langa prietenele mele am si alti "fani".
N-ai ce face, doar sa-i blochezi pe cei pe care nu-i cunosti, sau sa-ti faci albumele private. Ceea ce e ca si cand nu le-ai avea deloc, caci nu le va putea accesa nimeni dintre prietenii tai fara sa le faci un invite in prealabil, etc, etc...
Asta e, web-ul are si bune si rele...
Mami de Alexandra (18.02.2006)
ba m-au visitat si pedofilii, adc, din fericire am aflat aici ce-i cu ei si am inchis albumele, nu mai sint la liber... dar de ei am scapat usor, pe cind de userii "vinzatori" nu am reusit, sper macar sa citeasca aici si sa ma lase in ale mele, sa nu ma mai vineze.