Cu dragoste din Iasi (101)
Raspunsuri - Pagina 9
connie1974 spune:
Buna, poate cineva sa imi dea si mie niste informatii despre doamna invatatoare Matei, de la scoala 15? Cred ca am sa merg sa il inscriu pe Calin si as vrea niste pareri de la parinti, ca din exterior am auzit lucruri bune. Mersi.
ghinetz spune:
acvi, ioana, Carmen...am trimis PM
Connie, nu stiu invatatori la Sc. 15.
Am cautat Spectrum pe net. Site-ul celor de la Iasi nu merge. Carmen, nu ai zis nimic de invatoarele de la clasa I. Cred ca de ele depinde f mult cum aplica programul. Ideea cu multiculturalismul mie imi surade.
Un sfarsit de saptamana frumos.
herra spune:
buna dimineata.
Carmen, daca si tie si lui Alex va place doamna, mai incearca sa vorbesti cu dumneaei.
daca sunt parinti care vor numai matematica si citire, sunt liberi sa faca in plus cu copiii, dupa orele de la scoala.
exista o programa scolara, deci ar fi perfect "acoperita" sa isi tina toate orele.
mai ales daca asta este si opinia ei; mai greu ar fi (si de asta ma tem eu putin pentru la anu' scolar) sa dai de un dascal care da importanta numai matematicii si citirii...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
buli spune:
de azi incepe www.turism-iasi.ro/index.php?id=257&eid=234" target="_blank"> Targul mesterilor populari ,
iar maine e www.turism-iasi.ro/index.php?id=257&eid=233" target="_blank"> Noaptea alba a muzeelor
poate va intereseaza
Carmen,
eu nu cred ca doamna invatatoare trebuie sa-si faca organizarea la ore dupa cum isi dau cu parerea parintii. ca, vorba aia, cate capete, atatea pareri.
ea ar trebui sa stie cat poate duce un copil de 7 ani din punct de vedere intelectual si emotional.
puteti sa detaliati un pic ce e cu spectrumul asta?
la voi am auzit prima oara.
amironeanu spune:
Salut!
Anca, Sprectum este o gradinita/scoala pariculara care este in spate la Primarie, langa parcarea mare de langa fosta Stare civila. Mie imi place foarte mult sediul lor, este intr0o casa veche renovata, altceva nu stiu.
Am fost ieri la intalnirea cu viitoarea d-na invatatoare. Stefi este inscrisa la Alecsandri la d-na Craus. Mie mi-a facut o impresie tare buna, am ales-o la recomdarea educatoarei Stefaniei, cica este un pic mai severa si ii tine pe copii mai din scurt (noi am cautat o invatatoare mai "sobra' pentru ca Stefi are tendinta sa devina foarte familiara si sa-si ia "nasul la purtare" cu persoanele foarte cunoscute). In schimb, cea mai mare bucurie a mea (si nu stiam pana ieri), d-na este stangace! Si Stefi a mea este stangace si chiar imi faceam probleme cum se va adapta la tehnica de scris (care este pentru dreptaci). Nu stiu daca ma intelegeti, dar eu sunt super incantata. Si mi se pare o persoana care stie ce vrea, deja mi-a dat de inteles ca va tine de parerile noastre, dar va face cum crede ea ca e mai bine pentru copii. De sport a precizat ca scoala nu prea are conditii pentru ora de sport (nu are sala de sport), dar ca va insista pe langa parinti ca sa accepte sa faca dans copii, macar o data pe saptamana. Si sa ne organizam, astfel incat copii sa manance un fruct pe zi.
Un week-end placut!
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata... Si ceai si cafea ce doriti...
Caut referinte despre clasele I-IV de la Negruzzi. Ma ajuta careva?
Darria spune:
buna ziua
ca sa fiu in ton cu voi revin cu rugamintea: cunoasteti invatatoare pt. 2012 de clasa O(pregatitoare) sau pt. 2013 de clasa I la o scoala din Podu Ros(T. Maiorescu sau O. Cazimir)?
l_carmen2003 spune:
Daria, eu dupa experienta mea nu am curajul sa recomand nimic... De asta am si tacut...
Darria spune:
Carmen: inteleg ft. bine. Stiu ca din pacate asa se poate intampla. Citesc tot ce scrieti, mai ales despre scoala. Tocmai de aceea vreau recomandare de la parinti. Am nevoie de o invatatoare buna.