Cu dragoste din Iasi (101)
Raspunsuri - Pagina 10
acvi spune:
Darria,ma alatur tie in dificila misiune de a gasi invatatorul perfect pt copil(eu am in vedere doar scoala 11).Eu sunt in ceata totala,auzisem mai demult un zvon ca clasa 0 s-ar face cu un invatator cu dubla specializare si in clasa I i-ar lua invatatoarea de drept,si-mi facusem eu calculul ca Timeea ar intra in cl I in 2013 tot la invatatoarea lui Alex.Acum insa am auzit si varianta cu o singura invatatoare pt ciclul complet 0-IV ceea ce ma pune iar pe jar.Educatoarele imi spuneau ca nici ele nu stiu nimic deocamdata...insa momentul se apropie.
Gabi
Darria spune:
Gabriela: asa este. Nici la gradi si nici la scoala nu stiu inca unde se face clasa O. Am auzit ca unii invatatori prefera sa mearga de la inceput cu clasa O pana la sfarsitul cl. a IV-a a.i. sa-si formeze copii.
Si eu prefer scoala 11 iar 23 este solutia de rezerva. Te rog, daca vrei, poti sa-mi spui cine este doamna invatatoare a lui Alex fiindca vad ca esti multumita de dumeaei.
acvi spune:
Daca aveti acasa fani ai seriei "Jurnalul unui pusti" informatie importanta mai jos:
http://www.cronicadeiasi.ro/stiri/viata-in-iasi/Ziua-Pustiului-sarbatorita-la-Iasi-/4617
Am citit pe un alt site ca lansarea va avea loc si la Diverta si librariile Alexandria.
PS.AM vazut ce de azi incepe festivalul berii si duminica este concert HI-Q.
Gabi
ghinetz spune:
'Neatza!
Tot din seria "se intampla la noi la Iasi" anunt ca Libraria Avant-Garde redeschide seria atelierelor pentru copii. De data asta vor fi tinute de Lavinia, cea care facea serile de poveste la Carturesti. Stiu ca erau cativa copilasi fani (Calin de Connie, de exemplu). Din cate imi spunea atelierele sunt pentru copii intre 3 si 6 ani. Mie imi e imposibila ora si ziua, dar cine stie, poate ajungem si noi candva. Duminica asta nu.
Mai multe detalii pe blogul librariei
acvi spune:
....continuand seria:
http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/salonul-de-banda-desenata-arhitectura-in-bd/18116/
W-end placut.
Darria spune:
buna dimineata
Oana si Gabriela: multumim pt. instiintare
Interesante activitatile de la Avant-Garde. Sper sa ajungem si noi in viitorul apropiat.
un sfarsit de saptamana placut tuturor
ghinetz spune:
La multi ani, Bogdan de GabiArama!!!!
La multi ani tuturor Constantinilor si tuturor Elenelor!!!