Cu dragoste din Iasi (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sambata 28 mai 2011, ora 19.00 la Ateneul Tatarasi sunteti asteptate la un concert cu trupa Etnophonica, genurile muzicale: folclor romanesc instrumental, cafe concert, clasica.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

LA MULTI ANI Bogdan! Sa fii sanatos si fericit!
Sa te bucuri e ei toti, Gabi, sa fiti sanatosi si fericiti!

In alta ordine de idei, MAI, iar e luni?!
Dau o cafea tare. Fara zahar... Amatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Carmen, eu sunt amatoare de cafea, dar...am sa pun putin zahar, totusi. Ca daca e fara nu se vede deloc pe solduri.

O saptamana frumoasa, va doresc. Am vazut ca sunt multe evenimente in Iasi. E Festivalul de Teatru...hm, nu cine stie ce, dar e ceva. poate ajung cu Stefan macar la un spectacol.

A fost cineva la Avant Garde duminica? Noi am fost la Luceafarul si, spre surprinderea mea, am vazut doua piese bune. Ursul pacalit de vulpe, la sala mica si Cartile junglei la sala mare. Am fost doar cu Victor si i-a povestit el lui Stefan de Mowgli si acum vrea si Stefan sa vada spectacolul. Ce nu imi place in continuare la Luceafarul e momentul de final. Copiii vor sa duca flori, sunt niste tanti care nu prea reusesc sa-i opreasca sau sa calculeze exact momentul prielnic, iar actorii parca abia asteapta sa fuga acasa. Pacat! Aplauzele sunt si ele parte din spectacol si mie imi creaza o emotie aparte, dar...pare ca trupa de la Iasi nu a invatat si asta. Sau doar sunt plictisiti. Procedeaza la fel fie ca e sala plina si zeci de copii ii asteapta cu flori, fie ca e aproape goala si sunt doar cativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Bogdan!!

o saptamana buna sa aveti!
eu am baut cafea, dar indata mai fac una, tot asa, fara zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna ziua, de acum.

nu am fost la Avant Garde pentru ca era pentru copii de 3-5 ani; astept cu interes atelierul pentru copii de 5-7 ani :)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

sambata 28 mai 2011, ora 19.00 la Ateneul Tatarasi sunteti asteptate la un concert cu trupa Etnophonica, genurile muzicale: folclor romanesc instrumental, cafe concert, clasica.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

multumim, bine ca sunt multe evenimente!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru BOGDAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Gabi, LA MULTI ANI pentru Bogdan!!!
Carmen, multumim de cafeluta, mai beau una acum cu ciocolata amaruie. Ieri am sarbatorit "majoratul" cu sotul meu...avem 18 ani de la casatorie...
Multumim mult de informatii despre noutatile din oras, n-am apucat sa studiez sa vad care vor fi piesele la festivalul de teatru.
Daca aveti nevoie de costume de carnaval, va stept pe shop.bonata.ro...fara www in fata, si mai am multe alte costume care nu sunt pe site, pentru inchiriare.

O saptamana frumoasa sa aveti, eu am innebunit azi cu soarele in cap...arde nu glume.

Pupici,
Gabriela si baietii

PS. Poate ma ajutati cu gradintele unde se fac serbari, ca am inceput sa merg sa pun afise pe la diferite gradinite.
Spoor,
Tot eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Gabriela, felicitari si la multi ani in continuare. Fericiti!

Oana, eu prefer sa se vada oriunde, dar nu pe soldurile mele...
Asta nu inseamna ca nu pun si un pic de zahar uneori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va multumesc tuturor pentru urarile adresate iedului de 4 anisori

Urmaresc cu atentie discutiile voastre despre invatatori , mai ales despre cei de la Scoala 11. Noi abia la toamna vom incepe clasa I, Mihnea e inscris acolo, am avut si o sedinta , prima Impresii mai multe in toamna . Suntem pe cale de a gasi invatator si pentru mijlociul Tudor care va merge in 2012 la scoala .Inca nu ma consum pentru mezin , ca nu stiu care va fi treaba cu acea "clasa 0" .

Mergi la inceput