Prietene la bine si la greu - 117
Raspunsuri - Pagina 9
grigore_tina spune:
La multi ani CRLP si Smaranditza!!!!!!!!!!
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!
grigore_tina spune:
Buna dimineata,
Poftiti la si la un fursec.
Va servim si cu o supa de cocos si asteptam sa ne mai spuneti ceva.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!
lylyana.ion spune:
Ziua buna!
incep mesajul prin a ura cu intarziere sarbatoritelor de ieri
nu am mai apucat sa citesc decat in viteza, desi nu ati scris mult...
Diana, nu am incetat alaptarea, probabil nu o voi face pana in iunie-iulie, mai vedem, nu mi-a spus de ce sa opresc, doar ca a evoluat cam greu, desi a avut avans mare la greutate si lungime la nastere.
Are 10 kg si 80 de cm.
Dankutza, sper sa iti placa de dr si sa va dea un tratament bun.
eu ma chinui tare cu Alex, care nu este deloc fan medicamente, trebuie sa il tin sa ii pot da toate cele
Magda, acus acus va alearga rares pe afara
revin la munci...va pupacesc de va albesc!
ariadna33 spune:
Hristos a Inviat!
nu prea am avut timp de forum in ultima vreme, ce sa-i faci, si cu casuta, si cu baietii care debordeaza de energie si fac noi ispravi, si cu diverse alte activitati mai mult sau mai putin casnice...
am fost si noi la dr.Bobe cand erau copiii mici, vreo 2 luni, acum e pe lista neagra... prima data cand am fost la ea s-a apucat sa traga de putele baietilor fara sa ceara voie, eu una nu sunt de acord cu manevrele brutale, dat sange, etc atunci cand nu e cazul, dar am trecut cu vederea si am mai fost inca o data... eeee, a doua oara a facut-o lata, le-a dat ambilor pe langa tone de vitamine si fier, pe langa un antibiotic puternic (am uitat denumirea lui, dar o sa-mi amintesc, incepe cu A), la numai 6 luni le-a mai dat si o cura de ISOPRINOSINE. Daca pana atunci am mai avut o bruma de incredere in ea, ei bine mi-am pierdut-o cand am citit prospectul medicamentului...
Mi-l prescrisese fara analize, lui Emi pentru un cosulet in obraz care aparuse in ziua aia si a disparut repede, iar lui Dragos pentru o presupusa infectie in ureche, zic presupusa pentru ca am fost la ORL pediatru dupa 2-3 zile si nici urma de asa ceva.
gabitza35 spune:
Neata tuturor!Cristos a Inviat!
Va ofer o proaspata,aromata...eu sunt cheauna,desi noaptea asta mucosii au dormit-o.Se pare ca nu-mi revin dupa noptile trecute in care Eva a tot plans prin somn,l-a trezit si pe Dragos si de la 1-3 chiar 4 au tot povestit.Ma cam sacaie si o durere de masea +ureche... ce mai ,sunt in forma
Am revenit in Buc,va citesc zilnic dar deocamdata atat... sper sa-mi iasa nisipul asta din ochi pana la pranz...
Lyly,decalotarea s-a facut cu vreun pic de anestezie?
mami de gemenasi
poze
raluci_b spune:
Saluti,
La Multi ani sarbatoritelor de ieri sa fiti sanatoase si fericite.
Scuzati absenta, am fost prin deplasare putin si am revenit aseara cu un copil cu febra si atat vedem zilele urmatoare.
Eu cu greata toata ziulica tare nasol este, nu pot manca nimic mi-e scarba de tot ce inseamna papa bag doar apa cu bule si lamaie, ce eram eu acra sa te ti acum.
Va pup
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 6+
lylyana.ion spune:
Salutari calde!
Sunteti toate in primul rand la nunta regala?
Gabitza, fara anestezie, doar a actionat cu hotarare, Alex a plans putin, bine oricum plangea de cand l-am dezbracat, dar i-a trecut dupa ce l-am imbracat. pupici la mucosi!
Raluci,acus trece si vremea greturilor. Sper sa nu aiba nimic Bubu, desi am auzit de o epidemie de varicela.
Pupici la burticuta!
in final ii urez in avans lui Flavours, caci nu stiu daca maine apuc sa intru.
sa ne citim cu bine!
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Sunteti toate in primul rand la nunta regala? |
Eu da. Dar am plecat inainte sa nu ma puna astia sa dau daru'
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009