Prietene la bine si la greu - 117

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Manuta e aproape bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua si de la noi!!!

prinsa intre o mie si una de treburi,am intrat doar sa va urez :Sarbatori fericite alaturi de cei dragi sufletului vostru,linistea si pacea sufleteasca sa va umple inima !!!Sa va bucurati de aceste sarbatori cu inocenta cu care se bucura puii nostri!!!

noi plecam azi (in ceva vreme) la tara (la socrii si bunicii mei) si vom sta pana pe miercuri,daca vremea tine cu noi si nu apar chestii neprevazute...sper sa prind si eu putin timp ptr. leneveala,ca simt ca ma lasa bateriile...

va cu mare drag pe voi si pe fulgusorii nostri iubiti ,inclusiv pe "samburei cuibariti la caldurica"!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

azi implinesc 2 ani de membership....

La multi ani si voua,prietene dragi!!!!Sper sa ramanem mereu alaturi ani si ani de acum incolo si sa ne bucuram impreuna de prima serbare a puilor,prima zi de scoala ,primul cantec,prima poezie,primul mers pe bicicleta,pe role,patine and so on... va inca o data apasat si ma bucur ca "v-am cunoscut"!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

si nu m-am lasat pana nu am facut si eu OUA VOPSITE

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

+ + + + + + +

multumim de urari, sper sa fie totul bine cat suntem plecati. Va uram si noi sa aveti sarbatori linistite si sufletul sa vi se umple de primavara si Lumina!

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna dimineata!

plusez ua de la Monis, poate totusi nu va ajunge, desi vad ca a fact destula, si careia ii dorsc o vacanta minuata

Urez apoi sarbatoritilor de astazi, in special lui Geo al mamicii Tina

si "Sarbatori fericite si luminate!" tuturor

si cateva noutati despre noi: am fost ieri la dr, de unde am plecat cu o putza decalotata si ceva dureri normale la urinare, care sper sa treaca odata, cu o lista intreaga de produse homeopate si o sarcina dificila: intarcarea prin metoda concediu mami si tati, copil lasat prin vecini.
printre homeopate si naturiste avem de luat multivitamine si minerale, vitamina c, colostru cu probiotice, alfa ala, oscillo, silicia, extracte de muguri de brad, coacaz negru si mladite, si mai sunt cateva a caror denumire nu o inteleg

Ar trebui sa fac si eu ceva curatenie mai amanuntita prin casa, dar n-am niciun chef, azi mai e si sarbatoare, asa ca sarbatorile ne vor gasi ca intr-o zi obisnuita.
Astept cu mare interes bucatele pregatite de mama si de soacra, caci bineinteles, lor le revine sarcina si de data asta

va pupez si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lyly, de ce trebuie sa-l intarci pe Alex?

Va spun si eu Sarbatori fericite, probabil nu mai apuc sa intru!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Aoleu si azi e sarbatoare? Eu am muncit si ieri si astazi ca nebuna...

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Va urez un Paste fericit alaturi de fulgusorul iubit!

Mergi la inceput