Strugurasi de Sept-Oct 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 5

racheel spune:
Iris K asteptam vesti de la tine
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Lali_mete spune:
Vai daca i-ati auzi,Vali canta de zor,cred ca il si leagana,si ala " tata tata tata ,mama mama mama, am am ( asta-i ham ham
) ,muuu
nani,nani
"
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si
20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Vai daca i-ati auzi,Vali canta de zor,cred ca il si leagana ![]() ![]() ![]() ![]() Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali ![]() ![]() Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
tare Paulica

racheel spune:
Lali de ce nu incerci sa-l adormi tu?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

JadeJador spune:
citat din mesajul lui racheel Lali de ce nu incerci sa-l adormi tu? Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt ![]() ![]() ![]() |
pai ei ii convine , ca nu vrea sa o adoarme nici tati pe ea

seidana spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Vai daca i-ati auzi,Vali canta de zor,cred ca il si leagana ![]() ![]() ![]() ![]() Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali ![]() ![]() Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
OAre exisa satisfactie si drag mai mare pt noi mame/ femei sa ne auzim sotl cum ne dezmiarda copilul?? eu il adorpe al meu cand ii zice la burtica ca o iubeste si o pupa...

Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
pai ei ii convine , ca nu vrea sa o adoarme nici tati pe ea ![]() |
La mine rade si mai tare,ca noi ne jucam inainte de nani,ne imbratisam ,ne rostogolim prin tot patul.Eheee, noi adormim mai greu impreuna

e,ba uite ca de data asta vreau adormita

Lali

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
OAre exisa satisfactie si drag mai mare pt noi mame/ femei sa ne auzim sotl cum ne dezmiarda copilul?? eu il adorpe al meu cand ii zice la burtica ca o iubeste si o pupa... ![]() ![]() ![]() |
Pai al meu imi pupa burtica atunci cand eram insarcinata cu PAul si noaptea,cand eu dormeam

Lali

seidana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Pai al meu imi pupa burtica atunci cand eram insarcinata cu PAul si noaptea,cand eu dormeam ![]() ![]() ![]() Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali ![]() ![]() Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
ma topesc....
ma impresioneaza un bebe mare, dar cand e si un pui mic la vorbitor cu burtica...

seidana spune:
Lali tu cand ai urmatoarea intalnire cu medicul.. acum imi dau seama ca la tine burtica e cu surprize... 20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !