Strugurasi de Sept-Oct 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
racheel spune:
Eu asa as vrea http://www.babytrend.ro/Carucioare-copii/Carucioare-copii-2-in-1/Carucior-copii-2-in-1-390--Douceur/
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
marryan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel may, sa ai drum bun maine ![]() andra ![]() maryyan, stiu cum este cu arsurile si eu le mai am din cand in cand.mie mi-a zis sa iau dicarbocalm. ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
racheel sper sa mi treaca ca nustiu cum as suporta mai departe...beau apa plata si ma arde si mai tare

Cea mai fericita mami
20 + cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
onuta05 spune:
buna fetelor!
dupa cum v-am mai spus, eu nu am citit tot din urma, asa ca vreau sa va intreeb ceva (scuze daca va deranjeaza sa revin cu subiecte pe care poate voi le-ati parcurs deja, daca e asa, imi spuneti si nu se va mai repeta)... sunteti vreo una cu sarcina cu risc? va intreb pt ca am citit la multe dintre voi despre durerei de spate si contractii.
multumesc pt raspunsuri.
14+
seidana spune:
| citat din mesajul lui Lali_mete Hello fetelor,ce faceti? Seidanacum e mami prajitura cu foi de albus? Da reteta sa vaza si ochiul meu Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
MAi foile de albus e blatul de bezea: inpraji de care vb cu crema de amidon, foile contin : 10 albusuri spuna, zahar, amidon, si nuca macinata...
PRaji car am facut-o azi contine bezeaua: 4 albusuri, zahar , nuca cocos si es migdale.. e iumii...
20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
racheel spune:
Seidana, cum fost in oras?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
seidana spune:
| citat din mesajul lui racheel Seidana, cum fost in oras? Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
PRODUCTIV.. i-am luat bebelinei 4 bodyuri cu menaca lunga, roz cu fetia, roz cu dungi, roz cu buline, roz cu portocaliu ...
MAma nu a vrut sa auda ca iau lucrusoare, insa na eu sunt optimista...
20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
racheel spune:
Incet, incet le strangi pe toate 

20+ cu
Anastasia-Maria
racheel spune:
si
20+ cu
Anastasia-Maria

de