Strugurasi de Sept-Oct 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
racheel spune:
flopi, pai si taxa cat este?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
JadeJador spune:
pe site uri romanesti l am vazut la 2100 ron
dar e f misto
si e si usor
http://www.wonderbaby.ro/sa-ne-plimbam/carucioare-3-in-1/carucior-copii-malibu-all-in-one-hauck.html
sara_a spune:
eu cred ca landoul e de fitze. Daca se intinde perfect la orizontala este exact ce avem nevoie.
Eu una nu as da banni in plus pentru landou maia les ca este bun pentru 2-3 luni.
Pup
May3 spune:
hello :)
felicitari pentru putze si pasarici celor care au aflat ce au.
jade, sper ca esti mai ok acum 
eu am prins un moment de respiro la servici si am citit ce ati mai scris.
de fapt nu prea mai am ches sa muncesc.
problema e ca ma si inteapa pe jos, mai mult in vagin.
am stat mult pe scaun zilele astea, cred ca de asta...
diseara merg la eco s-o vad pe bebelina.
sper sa fie in grafic, mi-e tare frica sa nu-mi zica ceva ca nu e la dimensiunile normale ale varstei...
de simtit o simt de multe ori pe zi.
ma gadila prin burta in toate directiile. 
maine am avion, ca ma intreba cineva.
vad ca vorbiti de carucioare.
eu nu iau nimic pana nu vad ca nasc...
mi-e prea frica.
16+ cu 
zebraroz.ro
andr@ spune:
buna ziua mamici de strugurasi
ce fac fetele? eu abia ce am ajuns de la triplul test, rez. sunt super ok, toate bune si in grafic; am un grasun mic de 361 g, si ff timid, nu a vrut sa ni se arate deloc, numai cu spatele a stat, abia a putut dr sa-si faca treaba; ce sa mai vb, personalitate domnne' 
in rest, declar si eu aproape 4 kg puse
, si stat geana cu ochii pe cratite
cu apa la fel de greu, cu chiu cu vai 1 l pe zi, dar ne straduim; va pup si sa auzim numai de bine; merg sa recuperez din urma 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
20+ 
marryan spune:
Buna mamicutelor,
Eu de ieri 

nu pot minca nimik, am arsuri in git si nici apa macar sa beau, simt ca nu mai pot de sa fac, pe cine intreb imi zice ca nu trece cu nimik...stai si rabda

Ce remedii sunt ca nu gasesc nimik ca sa le alterneze....
Cea mai fericita mami
20 + cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
marryan spune:
scuze ca am dat buzna asa nici macar nu am felictat fetele care au venit de la echo..
andr@, iris, mitza rebela felicitari pentru rezultatele bune, sarcina usoara incontinuare sa aveti
Chiar ca sunt niste grasuni bebeii vostri, a mea o sa fie fotomodel
cu 270 gr la 19 saptamini...
voi discutati de mincare si carucioare....eu nu pot minca nimik nusitu ce am sa fac din cauza arsurilor
De carucior, eu deja mi am gasit unul transformer cu 150 euro si sotul mia zis ca l comanda, in rest nimik nu am cumparat, ieri am fost cu ochiu la shopping si am vazut niste rochite foarte frumoase pentru baby girl insa nu imi dau voie sa le cumpar nici sotu si nici socrii
Cea mai fericita mami
20 + cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
racheel spune:
may, sa ai drum bun maine 
andra 
maryyan, stiu cum este cu arsurile si eu le mai am din cand in cand.mie mi-a zis sa iau dicarbocalm.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!